Kotikulta ulkopehmusteet – Eloa & väriä parvekkeelle!

Teräksisissä ulkokalusteissa on monia hyviä puolia, joista tärkein on helppohoitoisuus. Näin keväisin niissä on myös yksi miinuspuoli, teräksen viileys, jonka vuoksi parvekkeella ei tarkene ilta-auringossakaan liiemmin istuskella ilman istuinalustaa tai torkkupeittoa. Maaliskuusta asti etsiskelin ratkaisua asiaan ja kun näin nämä Kotikullan vihreä-harmaa-valkoiset ulkotekstiilit, tiesin heti että etsiminen on päättynyt. 🙂

Omakotivalkoinen_03052017_2775.jpg

OMakotivalkoinen_03052017_2778.jpg

Omakotivalkoinen_03052017_27912.jpg

Parvekkeen tummanharmaa-valkoinen sisustus heräsi välittömästi eloon uusien istuin- ja koristetyynyjen myötä. Polyesteristä valmistetut napakat ja liukaspintaiset Kotikulta-tekstiiit on tehty kestämään auringonpaahdetta ja kosteutta peruspuuvillaa huomattavasti paremmin, ja irroitettavuutensa ansiosta tyynyjen päälliset voi pestä tarvittaessa myös ilman sisätyynyn pesua. 

Omakotivalkoinen_03052017_2780.jpg

Omakotivalkoinen_03052017_2789.jpg

Omakotivalkoinen_03052017_2785.jpg

Parveke on siivottu ja viikonlopuksi luvatun kolean kelin jälkeen toivon voivani viedä viimeinkin kasvit ja kesäkukat ulkoilmaan. Kasvien lisäksi lisään parvekkeelle vielä sähkökäyttöisen kesäkeittiögrillin sekä ripustan kattoon ulos sopivat pallovalot tuomaan tunnelmaa. Parveke tuleekin olemaan melkoinen keidas, jossa on kesällä mukava järjestellä kunnon grillibileitä ja illanistujaisia. 🙂


EDIT: En voinut vastustaa kiusausta kukkakaupan ohi kävellessäni ja niinpä tämä henkäisevän upea pinkki pelargonia muutti meille kesäasukkaaksi. 🙂 Ohjeeksi sain siirtää sen sisätiloihin, mikäli viikonlopuna lämpötila laskee yöllä nollaan tai pakkasen puolelle…

Omakotivalkoinen_03052017_2794.jpg

Omakotivalkoinen_03052017_2798.jpg

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Kotikulta ulkopehmusteet – Eloa & väriä parvekkeelle!

  1. Minpe: Jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen, omani ostin Tokmannilta tarjoushintaan 2kpl 10€ (eli 30€ maksoi koko lysti). 🙂

 1. Oletpa löytänyt kauniin väriset ulkotekstiilit. Sopisivat minunkin parvekkeelleni. Mistä näitä löytää?

  1. Eini: Jälleenmyyjiä on laajasti ympäri Suomen, omani löysin Tokmannilta missä ne ovat tarjouksessa parhaillaan 2kpl 10€ (eli koko satsista maksoin yhteensä 30€). 🙂

 2. Raikasta! Odotan joka kesä innolla, mitä kivaa keksit parvekkeellesi 🙂 Luuletko, että nuo tekstiilit kestävät homeettomana myös lasittomalla terassilla?<br />
  Muistako vielä paljonko kiviä meni tuohon reunuksen täyttöön? <br />
  Toivottavasti selkäkivut helpottavat pian. <br />
  Ps. Kukka on pelargonia.

  1. Iina: Kankaan pinta on sellaista kanvaasimaista aivan kuin päivävarjoissa joten varmasti kestää homentumatta ihan ulkonakin sään armoilla. 🙂 Plussaa siitä että nämä voi myös pestä kotikoneessa (toisin kuin päivänvarjoja :D), joten ne saa puhtaaksi niin usein kun on tarvetta. :)<br />
   <br />
   Reunuksen täyttöön meni aika monta isoa pussia kiviä, olisiko ollut 7 säkkiä kun Plantagenilta niitä kotiin kannoin. :)<br />
   <br />
   Pelargoniahan se, tuli ajatusvirhe postausta näppäilessäni. 😀

 3. No onpa ihanan raikkaat! Eikä olleet hinnalla pilattuja! Me tarvitsisimme mökille kookkaisiin pation tuoleihin isot pehmusteet istuin -ja selkänojaosalla. Nimenomaan harmaa hakusessa. Panitko merkille sattuiko Tokmannilla olemaan isompia? Kuusi isoa pehmustetta tulee helposti maksamaan aika paljon ja nyt kun mökille uusitaan jääkaapista lähtien asioita, täytyy olla tarkkana jokaisen euron kanssa! 🙂

  1. Heidi: Ovat kyllä tosi kivan väriset ja pirtsakat. 🙂 Tokmannilla oli muutamia isojen tuolien pehmusteita, muistaakseni yksi niistä oli harmaa valkoinen väriltään ja saattoi hyvinkin olla samaa sarjaa näiden kanssa. Valikoima kuulemma vaihtelee jonkin verran myymälöittäin, mutta kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä on tarjolla jos Tokmannin ohi kurvaatte. 🙂

 4. onpa ihanan ja raikkaan näköistä. Tuolla olisi kyllä ihana istua. pitäisköhän itsellekkin tehdä kesäksi parvekkeelle muodonmuutoksen.? kukan nyt ainakin ostan. ?

  1. pitju: Parveke toimii kesäisin lisäolohuoneena joten minusta se on panostamisen arvoinen tila. 🙂 Pienilläkin jutuilla saa aikaan suuria muutoksia, jo pehmusteiden vaihtaminen ja kukkien lisääminen tuo uutta energiaa ja fiilinkiä, joten ilman muuta annan äänen parvekkeesi muodonmuutokselle. 🙂

 5. Hei, muistelin, että sulla oli jokus polyrottinkinen sohva (valkoinen) parvekkeella. Mitä sille tapahtui? Se oli tosi nätti. Millaisisa käyttökokemuksia siitä? Nuo nykyisetkin on kyllä kivat kahvitteluun ja hetkelliseen levähtämiseen.

  1. Marianne: Oli minulla yhden kesän sellainen, olisiko eletty kesää 2013 jos en väärin muista. 🙂 Polyrottinkisohva oli oikein kiva, turhan massiivinen vaan meidän parvekkeelle. Näissä nojatuoleissa saa kyllä paljon lokoisamman asennon kuin siinä rottinkisohvassa, jossa istuminen oli ilman erillisiä koristetyynyjä vähän pönöttämistä kun selkänoja oli niin suora ja matala. Jos loikoilla haluat, suosittelen erillisiä polyrottinkisia aurinkotuoleja tai jos nimenomaan haluat sohvamallin, niin valitse sellainen jossa on tarpeeksi pitkä divaaniosuus jalkojen lekottelemista ja selkänojatyynyjä varten. 🙂 Polyrottingista materiaalina minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa, erinomainen keksintö ja kestävä valinta moneksi vuodeksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *