Ostoksilla IKEA:ssa

Lähdimme illalla piipahtamaan IKEA tavaratalossa hakeaksemme miehen parvekkeelle samanlaisia RUNNEN-lattiaritilöitä, joilla omankin parvekkeeni betonilattia on peitetty (postaus TÄÄLLÄ). Kärryyn eksyi arvatenkin myös muita juttuja, kuten tiskiharjoja, sypressi, pyykinkuivausteline ja kauniisti aaltomaiset SKYN-malliston lautaset ja kulhot. ♥︎

Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi
Ikea Skyn astiat Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi

Suunnittelija Ehlén Johanssonin luoma IKEA SKYN -astiasarja muistuttaa Villeroy & Bochin kaunista Flow -mallistoa aaltomaisesti kaartuvine linjoineen, sillä erotuksella että hieman pelkistetympänä se ihastuttaa omaa silmääni enemmän kuin V&B. Ohuesta, kevyestä ja kestävästä luuposliinista valmistetut SKYN-lautaset ja -kulhot sopivat hyvin vanhojen Casa Stockmannin ja ASA Selectionin astioideni rinnalle kattausta täydentämään. Nyt kun kokkailuintonikin on ihan uusissa ulottuvuuksissa, on ihana päästä sommittelemaan kattauksia näiden kaunottarien kanssa. 🙂

Ikea Skyn astiat Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi
Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi
Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi

Parvekkeella asustanut hortensiani kupsahti ennätysnopeasti, vaikka mielestäni hoidin sitä ohjeen mukaan täysin oikein. Lieneekö ollut kuoleman kourissa jo ostohetkellä tai muulla tavoin viallinen yksilö, harmittavasti kuitenkin kävi. Kesä on tulevienkin säätietojen mukaan tänä vuonna poikkeuksellisen viileä ja sen huomaa viherkasvienkin tilasta. Nekään eivät kovin hyvin parvekkeella ole viihtyneet.

Järkisyistä päädyin ostamaan IKEA:sta kesäkukkien sijaan sypressin, jonka toivon selviävän sekä kummallisesti käyttäytyvästä kesästä että tulevasta syksystä. Monivuotisena kasvina se saattaa säilyä hengissä jopa talvenkin yli, vaikka ruukussa onkin. 

Ikea ostoksia kotiin Omakotivalkoinen sisustusblogi

Että semmoinen shoppailusessio ja ostokset. 🙂 IKEA-reissut vievät jostain syystä aina kaikki mehut, vaikka kuinka organisoidusti ostoslistan kanssa olisi liikkeellä ollut. Nyt iltapuuhien pariin ja sitten suoraan untenmaille… 

Huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

8 kommenttia “Ostoksilla IKEA:ssa

  1. Täh: En tiedä, mutta syytän kyllä tätä huonoa ja koleaa kevättä pelargonian ja hortensian kuolemasta. 🙂

 1. Ikea on ihana kauppa, mutta aivan liian iso. Tai sitten mulla on huono kunto 😀 Siellä ei parane jäädä harkitsemaan tuotetta, vaan kannattaa ottaa kaikki mukaan samantien. Palaaminen takaisin hakemaan on tuskallisen pitkä tie. Harmi kun en pääse sinne, kun ei ole autoa.<br />
  <br />
  Mullakin kuoli hortensia ennätysajassa. Ostin Lidlistä sen, ja oli ihan voimissaan… alle kaksi viikkoa :/ Melkein itketti, kun heitin roskiin sen. Tyttäreni ehdotti Hong Kongin puutarhaosastolla sypressiä, mutta en vielä raaskinut. Olisi varmaan järkiostos tälle kesälle parvekekasviksi.

  1. Ikea: Siellä saa kyllä aikaa kulumaan, iso kun on. 🙂 Ravaaminen edes takaisin ei tule kuuloonkaan, joten parempi on tehdä nopeita päätöksiä… jotka sitten kostautuvat kassalla kun kuulee summan. :D<br />
   <br />
   Hortensia kuoli minullakin, ihan nahistui silmissä eikä enää elpynyt vaikka mitä konsteja yritin. Myös toinen pelargoniani kupsahti, edes äitini eteläparveke ei saanut sitä elpymään kun vein sen hänen luokseen pelastettavaksi. Viherkasvit ovat myös nuupahtaneet, jopa aralia, joka aikaisempina vuosina on maaliskuun lopusta jo päässyt ulos parvekkeelle ja sietänyt yön kylmyydet. Nyt ei viihdy yhtään, pakko oli hetkeksi ottaa se sisälle ja saattaa olla että se saa jäädäkin sisätiloihin loppukesän ajaksi. 🙂

  1. Tiina: IKEAlla on todella tarkat ohjeet ja säännöt siihen miten IKEA tulee kirjoittaa, eli aina isolla (AINA!) eikä saa taivuttaa. Kaikki Ikeassa, Ikeasta, Ikeaan -kirjoitusmuodot ovat siten vääriä. Muoto pitää olla IKEA-tavaratalossa, IKEA-verkkokaupasta, IKEA-reissulla… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *