Hyvästi Hay Hee nojatuolit – Yhden aikakauden päätös on uuden alku

Yksi aikakausi tuli tänään päätökseensä hyvästellessäni Hayn valkoiset Hee Lounge -nojatuolit*, jotka monta vuotta putkeen toimivat parvekkeen istuimina. Nojatuolien ohella sanoin heipat myös uudelle bistro-kalustesetilleni, joka ehti vain hetkisen verran meillä asumaan. Tänä iltana ei tarvinnut miettiä mitä tekisin, sillä käynnissä on parhaillaan parvekkeen tehopesu… huominen tuo nimittäin tullessaan melkoisen yllärin ja olen täällä näppäimistöni ääressä aivan into piukeana räjähtämispisteessä, kun en ilman kuvamateriaalia viitsi ennakkoon teille mitään vielä hiiskua. 🙂

Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen
Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen
Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen
Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen

Parvekkeen pesu on rasittavaa puurtamista, mutta ihana ilta-aurinko ja huomisen ylläripylläri antavat motivaatiota ja lisäbuustia puuhastelulle. Olenko muuten ainut, jonka mielestä tänä keväänä on ollut ennatysmäärä siitepölyä? Tuntuu että sitä saa alvariinsa olla pyyhkimässä eikä mene kauaakaan kun on uusi kerros jo kerääntynyt tilalle. Kodin ympärillä olevat koivut ja metsiköt eivät asiaa tietenkään helpota, ja mielummin tietysti pala luontoa siitepölyineen kuin betoniviidakko pelkällä katusaasteella kuorutettuna. 🙂

Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen
Parvekkeen sisustussuunnitelma ja viherkasvit Omakotivalkoinen

Nyt jatkamaan huseerausta parvekkeelle, tulkaahan huomenna katsomaan millainen tämä suuri paljastukseni on… 🙂 Ihanaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

11 kommenttia “Hyvästi Hay Hee nojatuolit – Yhden aikakauden päätös on uuden alku

 1. Meillä taloudessa neljä päiväkoti ikäistä eli käyttö kohteita varmasti löytyy ?. En edes tiennyt että tällaisia on markkinoilla!

  1. Ulla: 🙂 Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta, viime viikko oli ihan hurja. 🙂 Oli juhlia, kevätjuhlia ja tytön isovanhemmatkin kylässä (ovat tosin edelleen), joten en ole ehtinyt ihan niin paljoa istumaan koneen ääressä kuin normaalisti. 🙂

 2. Juu, tuo siitepölyn määrä! Meillä tumma laudoitus kuistilla kuin takapihallakin.. ihanaa keltaista juovaa täynä. YÖK! Siinäpä suurin syy miksen oikein innostu mistään pihakalusteista pehmusteineen. En minä pystyisi niissä lekottelemaan kun tiedän että ovat täynnä siitepölyä! Heh. Suosin helposti huuhdeltavia, esim IKEA PS VÅGÖ tai HAY HEE.. 🙂 Jään odottamaan mitä teillä siellä tapahtuu 🙂

  1. Beada: Ihan hirveästi on siitepölyä ilmassa ja saattaa olla mahdollista että jopa minä, joka olen koko ikäni ollut allergiavapaa, kärsin parhaillaan siitepölyallergiasta. Nokka vuotaa ja kurkkua kutittaa, ja koska zyrtec tuntuu auttavan niin perus flenssusta ei taida olla kyse. :)<br />
   <br />
   Nämä minun uudet mustat kalusteet ovat vedenkestäviä, joten nekin voi huuhtaista suoraan suihkun alla puhtaaksi (kylpyhuoneessa) jos tarve vaatii. 🙂 Saa nähdä missä vaiheessa joudun pesu-urakan eteen, tummassa kun siitepöly näkyy vielä helpommin kuin valkoisessa. 🙂

  1. Minna: Jos tilaa olisi enemmän, haluaisin sellaiset kesäpesän. 😀 Se iso pyöreä pötkötyspaikka jossa katon päällä. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *