12 suosituinta blogipostausta kautta aikojen

Olen kirjoittanut tätä blogia kohta 9 vuotta ja sinä aikana julkaissut yli 3000 blogipostausta, vastaanottanut yli 100 000 blogikommenttia ja tavoittanut yli 3,5 miljoonaa lukijaa, jotka ovat vierailleet blogissani yhteensä yli 18 miljoonaa kertaa. Blogini luetuin postaus on kerännyt 104 689 lukukertaa ja sen parissa on vietetty aikaa yhteensä 9422 tuntia eli 392 päivää. Näitä lukuja vasten peilatessa taipaleeni tuntuu aivan käsittämättömältä ja siitä kiitos kuuluu teille! ♥︎ Keräsin teille 12 luetuinta blogipostausta kautta aikojen, joiden joukosta löytyy mm. siivousvinkkejä, voileipäkakkua, remontointia, tavaroiden karsintaa ja järjestelyä, sekä sisustusmokia, joista jokainen meistä voi ottaa opiksi. 🙂

OMAKOTIVALKOINEN yli 14 miljoonaa lukukertaa Suomen suosituin sisustus lifestyleblogi

Äitiyslomalla vauva-arjen iloksi vuonna 2011 aloittamani blogi on kasvanut ja kehittynyt elämän ja muutosten mukana. Edelleen, yli 3000 blogipostausta myöhemmin, koen suurta kipinää kirjoittamiseen ja kiitollisena täällä näppäimistön äärellä äimistelen miten valtava määrä teitä on vuosien varrella blogiini löytänyt ja miten suuri joukko teistä viikottain kurkistaa kuulumisiani. ♥︎

Tämän pitemmittä puheitta, alla 12 blogini suosituinta ja eniten luettua blogipostausta!

Kevätsiivous siivousvinkit Sinituote sinisanko siivoisvälineet valkoinen sisustus
Äitienpäivämenu voileipäkakku resepti Omakotivalkoinen
Konmari siivouksen mullistava taika
Muurame Jungmanni parvisänky valkoinen Omakotivalkoinen
Suomi 100 juhlavuosi sinivalkoinen sisustus Omakotivalkoinen
JYSK tuotteilla sisustettu hotellihuone Tanska Aarhus Omakotivalkoinen
Eskaro sisustusmaalit pintaremontti sisustusremontti omakotivalkoinen
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
Valolista asennusohjeet Epäsuoravalo Omakotivalkoinen
Nordic Bamboo bambulattia asennus Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen sisustus Näin vältät 10 pahinta sisustusvirhettä Omakotivalkoinen

Olen saanut paljon kiitosta siitä että olen helposti lähestyttävä, avoin ja samaistuttava, ja etten pelkää epäonnistumista, etenkään remonttihommissa, silläkään uhalla että saan säkillisen risuja palkaksi. 🙂 Kiitoksia olen saanut myös aina asiallisesta ja muita kunnioittavasta tavastani kertoa suoria mielipiteitäni ja aitoja kokemuksiani myös silloin kun jokin asia, palvelu, tai tuote on aiheuttanut pettymyksen.

Kaikista eniten mieltäni on lämmittänyt ne kanssanne käydyt tuhannet keskustelut ja tilanteet, joissa olen voinut antaa jotakin teille takaisinpäin – jakaa lukuiloa ja vertaistukea, tarjota konkreettista apua ja ideoita, ja mahdollistaa teille erikoisetuja ja lukuisia arvontapalkintoja yhteistyökumppaneiden kanssa, joista tuoreimpana Mirror Linen ja Liukuovitukun kanssa arpomamme lasiseinä. Onnea lasiseinän voittajalle Ritvalle vielä tätäkin kautta!

Kiitos että olette! ♥︎

6 kommenttia “12 suosituinta blogipostausta kautta aikojen

 1. Heippa Miia! Kiitos blogistasi. Luin Tänään Hesarista mielenkiintoien artikkelin, olisi hauska kuulla sinun mielipiteitäsi tähän liittyen: https://www.hs.fi/elama/art-2000006411575.html. En tarkoita, että tämä olisi kannanotto omaa tyyliäsi ja elämääsi kohtaan, mutta tunnistan tuon jutun ilmiöt esim. Facebookin ms-sisustusryhmästä. Mitä ajatuksia sinussa tämä herättää? Kiitos ja mukavaa viikkoa:)

  1. –: Tuo HS artikkeli on ikävästi maksumuurin takana joten en pääse sitä lukemaan, höh. Alkukatkelman perusteella sain sellaisen mielikuvan että artikkelissa keskustellaan / tuodaan näkökulmia yleistyneeseen sisustusintoiluun, jossa sesonkien vaihtelu ja trendikkäänä pysyminen on tärkeässä asemassa. Useammissa Facebookin sisustusryhmissä itsekin olevana arvaan että aiheena on sisustuksen uudistaminen uudistamisen takia ilman konkreettista tarvetta. Tähän minulla on ziljoona mielipidettä. 🙂

   Minusta jokaisella pitää olla vapaus ja oikeus tehdä, kalustaa ja sisustaa omasta kodistaan juuri sellainen mikä itseä eniten miellyttää tai mikä parhaalta tuntuu. Koti on kuitenkin yksi niistä paikoista jotka näyttelevät hyvin suurta roolia ja osaa meidän koko elinkaaressa, aivan kuten työkin. Mielenkiintoinen ja innostava työ lässähtää monesti ikävään työilmapiiriin tai liian yksitoikkoisiin työtehtäviin vailla haasteita. Tuohon voi peilata myös kodin sisustusta – jotkut viihtyvät tutussa ja muuntumattomassa kodissa, toiset tarvitsevat enemmän vaihtelua viihtyäkseen, ja suurin osa kodin viihtyvyydestä syntyy tunnelmasta johon vaikuttaa kodin asukkaat (puoliso, lapset, lemmikin jne) ja elämäntilanteet. Itse en kiireen keskellä kaipaa tai tarvitse sisustukseen minkäänlaista muutosta, mutta silloin kun elämässä jää ns. luppoaikaa kaikenlaisen kivan miettimiseen, saatan innostua vaihtamaan vaikka sohvanpäällisiä tai vaihtamaan järjestystä. En varsinaisesti kaipaa siis uutta vaan enemmänkin muutosta, mitä sisustukseen tulee, ja siksi järjestyksen vaihtaminen on yksi parhaista keinoista lisätä kodin viihtyvyyttä aina silloin tällöin. 🙂

   En tuomitse ketään sillä kokonaisuus on aina tärkein. Jos ihminen saa aitoa onnellisuutta siitä että ostaa uuden maton olohuoneeseen ja sillä tavoin tekee kodistaan itselleen ihanamman, on se sen arvoista. Huonoa mieltä ei shoppailu ja uusien tavaroiden tai vaatteiden ostaminen kuitenkaan korjaa ja lohduksi ei koskaan pidä shoppailla – liian helposti joutuu kierteeseen. Hyvä esimerkki voisi olla perjantaipuskan ostaminen, sillä harvemmin edes yritetään kompensoida alakuloa vaan sen ostamiseen liittyy useimmiten valmiiksi hyvä mieli. Samasta syystä uuden maton ostaminen voi olla hyvä asia. 🙂

   Trendikkyyden tai somesuosion takia en kannusta ketään ostamaan tai sisustamaan mitään. Se on lyhyt ja epätyydyttävä tie se. Oma tyyli kehittyy ajan kanssa ja tämä pitäisi meidän jokaisen aina muistaa. Nuori omaan kotiin vastikään muuttanut ei vielä luultavamminkaan tiedä mitkä tavarat, värit tai tyylit hioutuvat ylits muiden ja siksi trendien mukana meneminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Se ei ole lainkaan epäaitoa tai kerskailevaa vaikka innostuisi vaihtelemaan sisustusesineitä uusien trendien valtavirran mukana, se on osa ihmisyyttä, innostua uusista asioista ja ideoista. Jos ei koskaan mitään uutta kokeile, ei oma tyyli pääse kunnolla kehittymään, joten minusta tuo on vähän muna-kana-tyyppinen tilanne. Virheet opettavat parhaiten, tätä ei evoluutio ole onnistunut meissä muuttamaan ja jälkiviisaus asuu meissä jokaisessa. Minusta jokainen saa omaa kotiaan sisustaa tai olla sisustamatta juuri niin vähän tai paljon kuin miltä itsestä hyvältä tuntuu toisia tahallisesti loukkaamatta. <3

   En tiedä vastasiko tämä lainkaan HS artikkelin poimimiin aiheisiin, toivottavasti sait tästä jotakin osviittaa ajatuksistani sisustamista ja kuluttamista koskien. 🙂

 2. Huimia lukuja! Sittenhän minäkin olen lukenut jo lähemmäs 3000 blogipostausta😲, kun olen roikkunut “matkassa mukana” miltei alusta asti😂

  Monta hyvää vinkkiä on tarttunut matkaan ja päivityksiä on ollut mukava lukea. Hurjasti onnea tulevan 9-vuotispäivän johdosta!😊

  1. Vanilja: Teitä on yllättävän paljon jotka olette seurailleet menossani mukana vuodesta 2011 asti. 🙂 Olen todella hämmästynyt näistä luvuista, 18 miljoonaa on sellainen määrä jota on vaikea käsittää. 😀

   Lämmin kiitos sinulle kivasta kommentistasi ja mukana olosta! <3

 3. Hei vaan! Näinhän sen pitää mennä; jokaisella on se oma sisustusmaku ja oman kodin laittaa sen näköiseksi kun haluaa! Itse tykkään retrosta ja värikkäästä sisustamisesta mutta tykkään seurata myös sinun blogiasi!

  1. Irene: näin on! 😊 Itsekin tykkään monenlaisista sisustustyyleistä ja seurailen oman kotini sisustustyylistä poikkeavia blogeja ja sometilejä. Erilaisuus on vahvuus. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *