Reilun kaupan kukat – Iloa pitkäksi aikaa

Ostin toissa viikon perjantaina tytön synttäreitä varten Pirkan pinkkejä Reilun kaupan ruusuja sekä terttuneilikoita ja ne ovat edelleen hyvässä kunnossa… kymmenen päivää ostohetken jälkeen. En muista että varsinkaan ruusut olisivat näin pitkään säilyneet nättinä. Pinkki ei kuulu henkilökohtaisiin värisuosikeihini, mutten silti voi olla hymyilemättä kun katselen näitä iloisen värisiä kukkia… 🙂

Omakotivalkoinen_PinkitKukat_05062017_34

Omakotivalkoinen_PinkitKukat_05062017_34

Omakotivalkoinen_PinkitKukat_05062017_34

Omakotivalkoinen_PinkitKukat_05062017_34

Tunnelmallista iltaa kaikille! ♥︎ Huomiseen! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Reilun kaupan kukat – Iloa pitkäksi aikaa

 1. Neilikat mullakin on kestänyt reippaasti sen kaksi viikkoa, mutta ruusujen kanssa on ollut nyt huono tuuri☹️ehkä olen ostanut ruusut väärästä paikasta, mutta ne on mulla kuihtuneet ihan parissa päivässä. En olekkaan ikinä ostanut Aurinkolahden K- Marketista kukkia. Täytyypä käväistä siellä perjantaina ostamassa tyttäreni juhliin, jotka pidämme lauantaina. ☺️

  1. pitju: Minullakaan ei ruusut ole viikkoa pitempään kestäneet ja joskus ne ovat alkaneet lakastua jo heti seuraavana päivänä. Aurinkolahden K-Market pitää todella hyvää huolta niiden kukista, ämpäreissä on aina vettä ja nyt kun ne siirretty siihen ikkunan eteen niin luulen että valollakin on merkitystä kukkien kuntoon. Ihania kimppuja olivat ottaneet valikoimaansa nyt lakkiaisviikolle, ostin sieltä ehkä upeimman tertturuusukimpun ikinä. ♥ ♥

 2. Ovatpa pitkäkestoisia. 🙂 On kyllä niin ärsyttävää jos ostaa kalliin kukkakimpun, joka lakastuu parissa päivässä. Lauantaina sain 3 yksittäistä ruusua: 1 alkoi kuihtua jo samana iltana ja on tällä hetkellä entinen, 1 on edelleen kuin uusi ja 1 jotain siltä väliltä.

  1. Marija: todella yllättynyt olen varsinkin näiden ruusujen kestosta. 🙂 Neilikatkin ovat ihan tuoreita edelleen, vaikka jo 11 päivä on menossa. Ei puhettakaan että kuukahtaisivat tällä viikolla. :)<br />
   <br />
   Ruusut ovat kovin herkkätekoisia, osa lakastuu jo ennen kuin kotiin edes pääsee eikä niistä päälle päin edes aina huomaa että loppulaskenta on jo kaupassa alkanut. Onneksi välillä voi yllättyä positiivisesti ja nauttia silmänilosta pitempään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *