Sudio Sweden – Designkuulokkeet testissä & blogiarvonta

Yhteistyössä Sudio Sweden

Sain ruotsalaiselta Sudio Swedeniltä testiin kahdet Bluetoothilla langattomasti toimivat designkuulokkeet, joista sosiaalisessa mediassakin parhaillaan kohistaan. Ulkoisesti tyylikkäiden Sudio-designkuulokkeiden juju on studiotason äänenlaadussa, joka erottelee musiikin eri vivahteet upeasti… ja yhdellä onnekkaalla onkin nyt mahdollisuus voittaa vapaavalintaiset Sudio-designkuulokkeet itselleen, osallistumisohjeet postauksen lopussa! 🙂

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Valitsin itselleni kahdet valkoiset langattomat kuulokkeet, joista sangallinen Sudio Regent -malli on mieluisampi. Bluetooth 4.1 -teknologiaa hyödyntävien kuulokkeiden kantama on peräti 12 metriä ja yli 24 tunnin akunkestoon yhdistettynä ovat Regentit langattomien kuulokkeiden kärkikastia. Äänentoistollisesti parhaimmillaan Regent on mielestäni Adelen ja Celine Dionin kaltaisten voimanaisten balladeissa, joissa laulu kantautuu korviin kirkkaasti ja selkeästi – aivan kuin laulaja itse seisoisi vieressä. 🙂 Myös jazz-, blues-, klassinen- sekä akustinen musiikki soivat näistä kuulokkeista erotellusti ja harmonisesti. Regent on sekä laatu- että tyylitietoisen kuuntelijan valinta, sillä kuulokkeiden lookki on mukautettavissa asukokonaisuuksiin sopiviksi erillisten vaihdettavien kuulokekuorien avulla. 

Sudio_Regent.jpg

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Toinen valitsemani valkoinen kuulokepari on nappimallinen Sudio Vasa Blå, joka Regent-sankakuulokkeiden tavoin toistaa musiikin langattomasti Bluetoothin avulla. Myös Vasa Blåssa on panostettu vahvasti muotoiluun ja varsin elegantit nappikuulokkeethan nämä ovatkin. 🙂 Vasa Blån kantama on 10 metriä, akunkesto 8 tuntia ja se on yhteensopiva kaikkien bluetoot-laitteiden kanssa. Sisäänrakennetun mikrofonin sekä kauko-ohjaimen avulla voi kätevästi hoitaa myös musiikinkuuntelun lomassa saapuvat puhelut. Nappikuulokkeiden mukana tulee nahkainen valkoinen suojapussi sekä viidet eri kokoiset vaihtotulpat, joista löytyy oikean kokoinen vaihtoehto jokaiseen korvaan – pieniin, suuriin ja keskikokoisiin. 🙂

Sudio_VasaBla.jpg

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Omakotivalkoinen_Sudio-Designing-Sound_0

Ehdotin Sudion väelle yhteistyömme oheen pientä blogiarvontaa ja hehän innostuivat ideasta – yhdellä onnekkaalla lukijallani onkin nyt mahdollisuus voittaa itselleen vapaavalintaiset Sudio-designkuulokkeet (Sudion koko valikoiman löydät TÄÄLTÄ). Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen tervehdyksesi tai vaikkapa Sudio-kuulokkeiden malli- ja väritoiveen. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 11.6.2017 klo 23.59 asti. 

Jottei juttu ihan vielä loppuisi, tarjoaa Sudio Sweden kaikille lukijoilleni -15% alennuksen kaikista uusista tilauksista alekoodilla OKV15. Koodi toimii maailmanlaajuisesti ja on voimassa vuoden 2017 loppuun asti! And same in english, now you can have -15% discount when you shop at Sudio: code OKV15. 🙂

www.sudiosweden.com

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Yhteistyössä Sudio Sweden


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

311 kommenttia “Sudio Sweden – Designkuulokkeet testissä & blogiarvonta

 1. Kerranki hienoi kuulokkeita ! Oma lempparini on vasa blå- rose gold white. Oon viime aikoina tykästyny rose goldiin ?

 2. Studio rehentelyjä olisi tyttärelleni varmasti mieluisa lahja. Hän valmistuu ensi viikolla koreografiksi ja tanssitaiteilijaksi Kööpenhaminan yliopistosta. Kuuntelee aina musiikkia.

 3. Kyllä Regent olisi minun valintani! ..mutta miten osaisi valita kahdesta parhaasta väristä se parempi? Valkoinen musta, musta valkoinen. Hienoja molemmat!

 4. Olen ihastunut noihin valkoisiin Sudio Regent-kuulokkeisiin – voi että olisi ihanaa jos minulla kerrankin olisi onnea arvonnassa. Kruunaisi kesän! ♥

 5. Mahtavaa, olen etsinyt sovia kuulokkeita ja sangallinen Sudio Regent -malli valkoisena olisi unelmien täyttymys❤️

 6. Jos täällä Turun saaristossa mökillä alkaa tuo laineiden liplatus kyllästyttää, niin kernaasti kuuntelisin noilla vaikka Carita Mattilan musiikkia.

 7. Osallistun! Tulisi tarpeeseen, kun niska ja hartiat eivät meinaa kestää puhelimessa puhumista ilman kuulokkeita. Käytän kotona ja liikenteessä lähes aina kuulokkeita ja on hankalaa usein kun vaatteissa ei ole taskuja.

 8. Oii mikä arvonta!<br />
  Valitsisin Regent valkoisella värillä. Aivan mahtavan päheet!<br />
  <br />
  Iloista kesää!

 9. Valkoiset regentit on roikkuneet jo pitkään ostoslistalla. Tulisi kyllä niin tarpeeseen, töihin ja lenkkikaveriksi. 🙂

 10. Oi! Tuollaiset mustat regent-kuulokkeet tulisivat tarpeeseen! Herkkäunisen lapsen kanssa pienessä asunnossa asuessa televisionkatselu kun on illalla hieman hankalaa 🙂

 11. Nuo valkoiset Regentit olisivat ihanat! Käyn salilla paljon ja tuollaiset kuulokkeet olisivat siellä todella kätevät!

 12. Nyt vois vihdoinkin alkaa kuuntelemaan musikkia kävellessä;) Sangalliset mustat ois just hyvä siihen tarkoitukseen;)

 13. Kyllä nämä tulisivat kovaan käyttöön äidille, joka kuulokkeiden avulla saisi pienen oman hetken esim. kotitöiden ohessa. Valitsemasi valkoiset langattomat näyttävät myös ihanan tyylikkäiltä!

 14. Langattomia olen juuri ajatellut ostaa ja nuo valko/rosekultaset olis kyllä ihanat, siis nuo korvanappi malliset ? Siispä mukaan arvontaan, jospa…??

 15. Vanhat nappikuulokkeet ovat jo aikansa eläneet,joten Vasa blå valkoisena tai valkoiset Regentit kelpaisivat kyllä.

 16. Ihania &hearts;<br />
  Jos arpaonni osuisi kohdalle, olisi vaikeaa päättää mitkä näistä ihanuuksista haluaisin.

 17. Kaunis meikki sinulla! 🙂 <br />
  Valitsisin Regent -kuulokkeet valkoisina. Olisi ihanaa kuunnella musiikkia kotitöitä tehdessä ilman johdon kanssa tuskailua.

 18. Nuo mustat Regent kuulokkeet. Ihanan tyylikkäät ja niillä voisi tyylikkäänä lipua aamuruuhkassa töihin kuunnellen ihanaa musiikkia.

 19. Regent olisi mieluisin malli, värillä ei niin väliä 🙂 Vuorotyöläisen ja päivätyöläisen kodissa kuulokkeille riittää käyttöä, kun välillä eletään täysin päinvastaisissa rytmeissä!

 20. Oi kuinka kauniita! Laadukkaat, nätit kuulokkeet ovat olleetkin ostoslistallani jo pidemmän aikaa. Regent White olisi valintani! 🙂

 21. Mustat Regentit olisivat niin ykköset. Muutimme juuri avokonttoriin ja kuulokkeiden avulla taustahälyn saisi häivytettyä kuuntelemalla hyvää musiikkia kuulokkeista.

 22. Valkoinen Regent olisi mieluisin. Avokonttorissa olisi mahdollisuus vaipua hetkeksi mielimusiikin vietäväksi kuulokkeiden avulla, samalla töitä tehden ?

 23. Valkoiset regentit tulisivat kyllä käyttöön. Edelliset kuullokkeet hajosivat joten nämä tulisivat kyllä juuri oikeaan aikaan. <br />
  <br />
  Hyvää kesän jatkoa

 24. Moikka.Luen blogistasi aamuisin uudet postaukset mutta en kommentoi juuri koskaan -saamaton olen?<br />
  Mahtava arvonta,meillä niin huonot nykyiset kuulokkeet…joten todellakin mukana!Muksaa viikonloppua miia☺

 25. Oi että! ? Tämmösiä oon niin halunnu! ?? kuulokkeetki on pikkuhiljaa sanomassa itteää irti ni täähän tulis enemmän ku tarpeesee! ? T. Jokapäiväinen kuulokkeiden käyttäjä ?

 26. Hei, kiitos inspiraatiosta, laitoin parvekkeen uuteen uskoon koristekivillä sinun ideaasi jäljitellen! Kuulokkeet on myös tyylikkään näköiset, valkoiset Regentit kelpaisi!

 27. Kiitos ihanista kuvista instassa, nyt vasta huomasin, että sullahan on myös blogi! Oma valintani olisi ehdottomasti sangalliset kuulokkeet, värillä ei niinkään ole väliä, kunhan ovat valkoiset ?

 28. Regent white olisi valintani, kuuntelen paljon musiikkia ja langattonat olisivat aivan täydelliset ❤<br />
  Ihana arvonta ja blogisi on suosikkini ❤

 29. Kesäterveiset kesäterveiset kesäterveiset! Ihanat valkoiset kuulokkeet. Tulis tarpeeseen treeneissä ja juostessa sekä bussimatkoilla 🙂

 30. Oi ihanuus! Näillä voisi ilahduttaa sekä lapset että miehen. Pitänee vaan tehdä joku vuorottelulista, ettei kinaa tule. ? Tai sitten kenties testin jälkeen ostaa omat muille. ?

 31. Mustat regent kuulokkeet ovat minun valintani. Täällä nukutellessa vauvaa ja taaperoa tulisivat kuulokkeet kyllä tarpeeseen. Netflix ilman ääniä alkaa väliin tympäseen 🙂

 32. Voi kun noi olis kiva ylläri meidän 18- vuotiaalle joka paiskii koko kesän töitä ja lukee siinä ohessa syksyn kirjoituksiin!

 33. Ihana arvonta taas kerran. Oma valintani olisi ehdottomasti Regent White. :)<br />
  <br />
  Terveisiä aurinkoisesta Savosta!

 34. Oi että nämä tulisivat kyllä huutavaan tarpeeseen, Studio Vasa Blå: Rosegold white olisivat vieläpä kauniit!

 35. Valkoiset regent! ? Langattomille kuulokkeille olisi juuri sopiva kolo täällä päin. Nykyisestä puhelimestani puuttuu perinteinen kuuloke-liitäntä, joten langattomat olisi enemmän kuin tarpeeseen 🙂

 36. Vaikea valinta olisi mitkä kuulokkeet palvelisivat käyttötarkoitustani paremmin mutta väri olisi musta!

 37. Voi kun nuo valkoiset on ihanat! Itsellä ei ole kunnon kuulokkeita ja olen haaveillut kunnollisista. Pitää jäädä odottelemaan jos se onni potkaisisi.

 38. Aivan loistava arvonta!!! Mulla ei tollasia olekaan joten tarpeeseen tulis. Mustat Regentit olis mun valinta; en pysty nappikuulokkeita pitämään, koska korva tulee kipeeks.. <br />
  Laitoin siskolle vinkkiä 🙂

 39. Kyllä todellakin kelpais 🙂 Lisäksi näitä olisi aika mahdotonta jättää pyörillä varustetun toimistotuolin alle, kuten johdolliset versiot ;D Aurinkoista kesää 🙂

 40. Upea arvonta! Kaikki tuotteet ovat mieluisia, mutta etenkin Sudio Regentin valkoiset kuulokkeet houkuttelevat. 🙂

 41. Vau mikä arvonta! Osallistun heti vaikken vielä ole päättänytkään mitkä omaan käyttööni parhaimmat olisi 🙂

 42. Tällaiset olisivat niin tarpeelliset, esimerkiksi matkoilla, puutarhassa ja siivotessakin pystyisi kuunnella musiikkia, kun sitä ei muuten imurin hurinassa kuule! 🙂 Regent white on valintani!

 43. Bluetooth-kuulokkeet ovat olleet hankintalistallani jo ihan törkeän kauan. Täydellisiä on vaikea löytää ja onpa tuo lompakkokin jossain kohdissa kävellyt vastaan. Jos arpaonni suosisi, niin haluaisin ehdottomasti sankamalliset valkoisena. &hearts;

 44. Valkoiset Regent valitsisin ja näille ihanille kuulokkeille olisi meillä käyttäjiä. Lapset kuuntelevat musiikkia koko ajan ja kuulokkeita on tullut vuosien varrella osteltua jos jonkinlaisia. Kuulokkeet tulisivat todella tarpeeseen.

 45. Voi, nuo Vasa BLÅ -kuulokkeet olisi juuri passelit lenkille ja salille. Oon mukana arvonnassa siis.<br />
  <br />
  Ps. Ihanan raikas huulipuna sinulla tuossa kuvassa! 🙂

 46. Oiiiii &hearts;<br />
  Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa 🙂 Niin paljon ihania kuulokkeita että vain valinta tuottaa vaikeuksia 😀

 47. En pysty käyttämään kuin kuppikuulokkeita. Olisi mahtavaa nauttia kunnon äänistä kuntosalilla, välillä myös lenkkipolulla.

 48. Uijui, uusi kuulokerakkaus taisi syttyä! &hearts; Salille ja liikkumiseen tarve olisi uusille kuulokkeille. Nykyiset ihan ok, mutta johtojen kanssa sählääminen alkaa riittää. Kovasti olen odotellut että nykyiset hajoaisivat, että uudet voisi hankkia 😀

 49. Hankintalistalla on jo tovin ollut langattomat nappikuulokkeet. Siksi Vasa Blåt olisivat tervetulleet lenkkiseuraksi. Kulkisivat näppärästi mukana kaikkialla.

 50. Piristävä arvonta ja kuulokkeet tarpeen koiranpentuni tuohottua edelliset juurikin tällä viikolla 🙂 mieluisimmat olisivat Vasa Blå – Rose Gold White :)<br />
  <br />
  Hyvää viikonloppua

 51. Kylläpä valkoisten sankakuulokkeiden kanssa saisi kotiäiti nollattua vauhdikkaan päivän omalla iltalenkillään. 🙂 Ja ennen kaikkea saisi kuunnella mitä itse haluaa, eikä pikkuväki ohjeistaisi laittamaan sitä ainaista Rölliä. 😀

 52. Olisipa upeaa siirtyä 2000-luvulle kuulokeasiassa. Meillä on Lidlin 9 euron tarjousrimpulat joihin toinen kuuloke on liimattu kiinni? <br />
  Mukana ?

 53. Ihanan raikkaat valkoiset kuulokkeet 🙂 harrastelen kuntosalia ja bluetooth kuulokkeet olisi huomattavasti helpommat kun langalliset. Studio regent miellyttää silmää, aurinkoista viikonloppua. 🙂

 54. Ehdottomasti mukana. Tyttäreni, täyttää kohta 18 v., ja on kuulokkeiden suurkuluttaja. Tiedän mitkä valitsisi. Aivan varmasti nuo isot valkoiset. Tai mustat.

 55. Loistoarvonta! Kuulokkeeni hajosivat juuri, joten ottaisin mieluusti onnettaren osuessa kohdalle mustat Regentit.

 56. Upeat kuulokkeet! &hearts; VASA BLÅ Rose Gold white langattomat kuulokkeet olisi loistava kaveri salille ja lenkille.

 57. Oi, tuollaset valkoset olis ihanat! <br />
  Kyllä kelpais tuollasilla kuunnella musiikkia ja juosta kesäillassa lenkillä!

 58. Uijui! Ehdottomasti mukana. Oma valintani olisi myös nuo valkoiset sangalliset kuulokkeet. Voi kun tärppäisi! ❤

 59. Oioioi! Musta-kultaiset nappikuulokkeet näytti tosi tyylikkäiltä ja ajattomilta! Ne olisi hienot kadonneiden kuulokkeiden tilalle lenkille &hearts;

 60. Oih, ihquu. En ole vielä tähän päivään mennessä saanut aikaiseksi hommattua kuulokkeita. Noille valkoisille sangallisille voisin hyvin menettää kuulokeneitsyyteni.

 61. Valkeat regentit on tosi tyylikkäät. Sopisi minulle kuin valettu.. Juuri edelliset kuulokkeet meni rikki ja nämä vaikuttaisi jopa beatseja cooleimmalle.

 62. Valkoiset Sudio Regentit on tosi nätit &hearts; Käytän tällä hetkellä miehen vanhoja pelikuulokkeita ja niihin on imeytynyt vuosien saatossa päärasvaa, joka nyt siirtyy mun hiuksiin yök xD

 63. Oooh, mikä arvonta! ? Valkoiset Regent -kuulokkeet olisivat suuri haaveeni. ? Tämä oli upein kuvineen ihana postaus, josta tuli hyvä mieli.

 64. Mukana arvonnassa. Minulla on nuo nappikuulokkeet mutta eivät millään sovi korviini ja putoilevat treenatessa. Eli sankakuulokkeet on mun valinta. Ja luonnollisesti valkoiset.

 65. En omista minkäänlaisia kuulokkeita, joten nyt on tilaisuutesi tullut ja mahdollisuus kotiuttaa valkoiset Regantit, jee ?

 66. Tässä onkin jo jonkin aikaa oltu hankkimassa langattomia kuulokkeita. Nämä ovatkin tosi tyylikkäitä – eniten miellyttää Regent valkoisena. 🙂

 67. Kylläpä vain nuo langattomat kuulokkeet olisi ihan omiaan lenkkireissuille ja iltaisin kotijumppaa tehdessä, kun ei voi bassoa jumputtaa lasten jo nukkuessa… Edessä siiskin -40kg matka, salaisena-aseena terveellisen ruoan lisäksi lenkkeily ja kotijumppa!

 68. Vitsi, vuosia iPhonen vakiokuulokkeilla musiikkia kuunnelleena voisivat uudet kuulokkeet avata täysin uuden maailman!

 69. Kiva postaus! ? Itsellä onkin ollut bluetooth-kuulokkeet etsinnässä jo jonkin aikaa. Sudio Swedenin valikoimasta valitsisin juurikin nuo valkoiset Regentit ??

 70. &quot;Kun Regent kuulokkeet päähän laittaa,<br />
  niin alkaa oitis musiikki maittaa.<br />
  Jos kaipaa aitoa laatua somaa,<br />
  voi vain toivoa kuuloketta omaa!&quot;

 71. Oi oi oi! Mies opiskelee ja haluaa lukea tentteihin hiljaisuudessa kun taas itse haluaisin kuunnella musiikkia. Langattomat kuppikuulokkeet olisivat täydelliset, etenkin jos ne olisivat valkoiset Regentit! Korvani eivät oikein tykkää nappikuulokkeista mutta niitä olen nyt pakon edessä käyttänyt. Ja sotkeutunut johtoon ja milloin on puhelin lentänyt matkoihinsa kun en muistakaan olevani siinä piuhalla kiinni. Eikä noiden halpisnappien äänenlaatukaan oikein vakuuta. Oispa tämmöiset kunnolliset kuulokkeet 🙂

 72. Kävipä tuuri! Olen viime aikoina etsiskellyt uusia kuulokkeita, lukenut arvosteluja ja pähkäillyt mitähän kaikki niiden hifistelytermit oikein tarkoittavat. Nyt loppui etsintä. Niin se vaan on, että pitkään seuraamani blogistin selväsanainen arvio on luotettavampi ja arvokkaampi kuin kymmenet käsittämättömät hifilöpinät. Olen tosi kiitollinen jo tästä ja menen heti shoppailemaan Sudioon. Mutta eihän se haittaisi, jos arpaonni suosisi ja saisin toisetkin. Valintani olisi silloin valkoinen Regent-malli.

 73. Sudio Regent olisi täydellinen unelma. Viime jouluna panostin pojan kuulokkeisiin, mutta itse en omista yksiäkään. Rakastan musiikkia ja olisi ihanaa saada nauttia lasten nukkuessa hyvästä äänenlaadusta. Myin edellisessä työssäni 10 vuotta hifiä ja kaiuttumiin olen aikoinaan satsannut, vaan eipä niistä voi ihan omassa rauhassa nauttia. Pidän hyvin monenlaisesta musiikista, mutta minulle Sade on se joka kolahtaa edelleen kaikkein eniten.

 74. Oi!! Tämä tulisi kyllä kun tilauksesta jos arpaonni kerrankin osuisi kohdalle. Pitkään pohtinut kuulokkeiden hankintaa ja vertaillut ja testaillut. Nuo valkoiset sankakuulokkeet on niiiiiiin nätit &hearts; Eli mukana ja peukut pystyssä! 🙂

 75. Onpa taas kiva arvonta. Tykkään noista valkoisista kuulokkeista, joten siis odottelemaan josko onni potkaisisi. Näille olisi kyllä käyttöä!

 76. Kokeilen onneani ja musta regent -kuulokkeet olisivat mieleeni niin kotitöiden parissa kuin lenkkipolullakin. Ja hei mukavaa kesää!

 77. Valkoiset Regent sopisi aivan mainiosti meidän valkoiseen kotiin ??. Kuullokeet tulisi Minun Oman käyttöön sopivasti nyt kuin pitkä ( 8 v ??) loma alkaa ?☀️! Ihanaa kesää sinulle ❤️

 78. Nuo mustat Regentit ❤️ Aivan ihanat, sointuisivat sisustukseen ja olisivat oivat siivouksen yhteydessä kun lapsi nukkuu päikkäreitä!

 79. Valkoiset, meillä nuorisolla on jatkuvasti tappelu kunnon kuulokkeista joten TODELLA tarpeeseen tulisi.Ja olisi ihana yllättää tyttöset :o)

 80. Oih! Nuo pinkit nappikuulokkeet täytyy saada! Kuulokkeiden piuhat on aina sotkussa ja solmussa, joten tällaiset helpottaisivat elämää kummasti.

 81. Kiitokset kaikille osallistujille! 🙂 Arvonta suoritetaan aivan näillä näppäimillä, joten olkaahan kuulolla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *