MUJI tulee Suomeen – PopUp Shop Habitaressa 13.-17.9.2017

Nyt pääsen viimein kertomaan teille tästä innostavan iloisesta jutusta, josta itse olen tiennyt jo jonkin aikaa. 🙂 Maailmalla suureen suosioon nousseen japanilaisen MUJIn tuotteita voi ensimmäistä kertaa ostaa Suomesta, kun he esittelevat minimalistisen lifestyle-konseptinsa Habitare-messuilla Helsingissä 13.-17.9.2017. Poikkeuksellisen asiasta tekee se, että Habitaren Ahead-muotoiluhalliin pystytettävä MUJI PopUp Shop -myymälä tulee olemaan japanilaisyhtiön ensimmäinen messuosallistuminen koskaan Euroopassa. MUJI on yksi arvostetuimmista muoti- ja lifestyletaloista, jonka vähäeleiset ja hyödylliset tuotteet tarjoavat arjen estetiikkaa jokaisen saataville. MUJI-konsernilla on 870 myymälää ympäri maailmaa ja MUJIn tuloa Suomeen on odotettu jo vuosia – tässäpä siis oiva syy lähteä syyskuussa messuilemaan! 🙂

SUB_126.jpg

SUB_111.jpg

SUB_28.jpg

SUB_25.jpg

SUB_46.jpg

SUB_26.jpg

SUB_44.jpg

SUB_84.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-06-07%20ke

“Pidämme Habitarea yhtenä Euroopan tärkeimmistä muotoilutapahtumista ja tämä on meille hyvä mahdollisuus esitellä MUJIa Suomen markkinoille. Suomalaiset arvostavat yksinkertaista ja suoraviivaista muotoilua, jota MUJI tarjoaa. Habitaren kävijät ovat pääosin suomalaisia kuluttajia, mikä on meille tärkeä uusi asiakasryhmä”, kertoo MUJIn PopUp Shopista Habitaressa vastaava Euroopan pääjohtaja Takuo Nagahara. 

Kävin MUJIn verkkosivuilla tiirailemassa tuotevalikoimaa jo ennakkoon ja sormet ristissä toivon että heidän PopUp Shop -valikoimastaan löytyisi ainakin akryylimuovisia säilytystuotteita, kodin tekstiilejä, siivousvälineitä, sekä keittiö- ja kylpyhuonetarvikkeita. Tässähän alkaa jo melkein toivomaan aikahyppyä suoraan syyskuulle… 🙂

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Kuvat: MUJI, Habitare 2017


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “MUJI tulee Suomeen – PopUp Shop Habitaressa 13.-17.9.2017

  1. Anni: Tykkään kovasti pellavasta vieläkin, mutta olen kyllä hurahtanut niin pahasti perkaalipuuvillaan etten muunlaisissa lakanoissa ole aikoihin nukkunut. 🙂

 1. Jesss!!! Mahtavaa, tätä on odotettu! 😀 Tähän asti on täytynyt täyttää matkalaukut aina Tukholmassa käydessä. Mutta mutta, tuleeko Muji vain Habitaren ajaksi Suomeen vai onko joku pysyvämpikin myyntipiste tulossa? Habitareen kun en todennäköisesti pääse. 🙁 Joten toivottavasti olisi tulossa Mujin pysyvä myyntipiste Suomeen.<br />
  <br />
  Mujilla on parhaat korulaatikot ja kaikki mahdolliset kylppärituotteet. Etsin ikuisuuden valkoisia, kuutionmallisia pumppupulloja shampoota ja hoitoainetta varten ja vuoden takainen reissu Tukholmaan täytti vihdoin tämänkin tarpeen. Samoin matkustaessa tarvitsee paljon erilaisia ja -kokoisia purnukoita, kun naisella näitä kosmetiikkatuotteita on &quot;muutama&quot;. 😉 Mujilla on mahtava kokoelma näitä erilaisia täytettäviä purnukoita.

  1. Aamu: Ymmärtääkseni Muji on meillä Suomessa vain Habitaressa, mutta toivon että he harkitsisivat oman myymälän pystyyn pistämistä Habitaren jälkeen. 🙂 Lopputulos riippunee siitä millaisen vastaanoton Muji saa. :)<br />
   <br />
   Mujilla on mahtava valikoima, ostoslitallani on jo vaikka mitä ja toivon että edes osa tuotteista löytyisi Habitaren messupisteeltä. 🙂

 2. Mujin vaatevalikoimassa saisi olla myös enemmän XL kokoja. Esim T paidoissa. Berliinin Mujissa oli ihania kovaksi kuutioksi 5 x 5 x 5 cm pakattuja ryppyt-paitoja, mutta koot päättyivät kokoon L. Harmi.

  1. Paula: MUJI:n vaatteet ovat tosi pientä mitoitusta ja L-koko ei tosissaankaa vastaa meidän L-kokoa. Olisi kyllä ihanaa jos vaatteita saataisiin myös meidän isompien ihmisten kaavoissa, japanilaiset kun ovat niin hentoisia ja pieniä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *