Kesän meikkivinkki – Chanel Vitalumiére Compact Douceur

Kesäloma on ihanaa aikaa… voi pukeutua kevyesti ja olla rennosti, antaa ihon hengittää ja nauttia auringosta. Ainut miinus kesähelteessä on paahteen aikaansaama hikoilu, joka häiritsee silloin kun pitäisi hieman ehostaa itseään edustavammaksi meikkien avulla. Tässä oma hyväksi todettu tuotevinkkini kauniin ja kevyen meikkipohjan tekemiseen…

Omakotivalkoinen_Chanel_16062017_2652.jp

Olen kokeillut jos jonkinlaisia voiteita ja puutereita vuosien varrella ja harmittelin pitkään kun Dior lopetti Nude-sarjansa meikkipuuterin valmistamisen ja myynnin jokunen vuosi takaperin. Tuo puuteri oli aivan paras, se peitti ihon värivirheet ja näpyt kokonaan, vaikka oli koostumukseltaan hyvin kevyt ja nimensä veroisesti nude. Vastaavanlaista uutta meikkipuuteria (tai voiteen ja puuterin yhdistelmää) en onnistunut yrityksistäni huolimatta löytämään ennen kuin nyt, Sokos Emotion-liikkeen myyjän ylipuhuttua minut testaamaan Chanel Vitalumiére Compact Douceur -meikkipuuteria. 

Omakotivalkoinen_Chanel_16062017_728372.

Chanelin uusi puuteri on ilmavan kevyt, kauniisti peittävä, iholla ihanan samettisen tuntuinen ja niin lähellä tuota Diorin vanhaa lemppariani, että tästä on pakko teillekin suitsuttaa – täydellinen meikkipuuteri kauniin kuulaaseen meikkiin ja nopeaan ehostukseen. Parasta tässä puuterissa on kuitenkin sen kestävyys, jopa kuumina kesäpäivinä se pitää kasvot kauniina eikä sitä tarvitse olla lisäilemässä oikeastaan ollenkaan päivän aikana. Meikkipuuteri ei myöskään keräänny juonteisiin tai luomivakoon, ei ilman luomenpohjustustuotteitakaan. 🙂 Mahtava tuote!

Omakotivalkoinen_Chanel_16062017_2659.jp

Omakotivalkoinen_Chanel_16062017_2655.jp

Chanel Vitalumiére Compact Douceur -meikkipuuterissa on kaikki kohdillaan – siinä on aurinkosuojakerroin 10 ja se on pakattu kätevään täyttöpakkaukseen, joten jatkossa puuterin saa edullisempaan hintaan vähemmällä roskamäärällä. 🙂 

Kivaa ja kesäistä perjantai-iltaa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

6 kommenttia “Kesän meikkivinkki – Chanel Vitalumiére Compact Douceur

 1. Itse löysin hiljattain cushion-meikkivoiteet ja takaisin meikkipuutereihin en enää palaa. Lopputulos tuolla cushion meikkivoiteella on ihanan kevyt, kuulaan ja raikkaan näköinen, suosittelen kokeilemaan!

  1. Cushion: Testasin paria cushion-meikkivoidetta (Isadoraa ja muistaakseni toinen oli Loreal) ja molemmat jymähtivät ihoon kiinni epätasaisina läntteinä. Minulla on kuivahko iho ja tuo cushion-meikkivoide teki ihosta "mosaikkia", eli halkeili ihossa ikävän näköisesti hyvästä kosteutuksesta huolimatta. Mikä merkki sinulla on käytössä? Olisi mielenkiintoista tehdä pientä vertailua eri merkkien ja tuotteiden välillä. 🙂

 2. Suosittelen käymään kosmetologin luona . Ainakin itse löysin sitä kautta täsmävoiteet ja meikit . Huolellisen ihoanalyysin ja hoitojen kautta rahaa on säästynyt eikä ainostaan rahaa vaan aikaa ja energiaa !<br />
  Maailman merkkituotteet eivät takaa sina sopivuutta ja laatukaan ei ole taattu . Tuotteissa maksaa merkki ?

  1. Meikki: Olen käynyt ja ihan mukavaahan se on. 🙂 Minulla on ristiriitaiset ajatukset kosmetologien kauppaamista tuotteista, johtuen siitä että minulla on monia kosmetologituttuja ja tiedän heidän liiketoimintansa perusteet, joihin kuuluu vahvana osana mm. tuoteedustus ja kys. tuotteiden myynti. Heidän tarjoamansa tuoterepurtuaari on paikasta riippuen vaihtuva ja myös hieman rajallinenkin. Tiedän ihotyyppini ja tiedän miten sitä kuuluu hoitaa. Kosteutusta tarvitse useita kerroksia, aikalailla niin monta kerrosta kuin iho vaan haluaa imeä. Hyvästä kosteutuksesta huolimatta pintaiho hilseilee / muuttuu mosaiikiksi jos laitan kasvoilleni vääränlaista meikkituotetta. Mattaiset meikkivoiteet ovat kaikista pahimpia, mutta monet bb ja cc voiteetkin ovat aiheuttaneet saman efektin vaikka ovat kevyempiä ja hienojakoisempia koostumukseltaan.

 3. Minä olen myös ostanut hiljattain kyseisen tuotteen ja pidän kovasti! Satuinpa löytämään vielä itselleni täydellisen sävynkin – se ei aina ole helppoa tähän vaaleaan hipiään… Myös Chanelin hylsy on hyvä ja kestää useammankin &quot;refill-kauden&quot;. Rei'itetty kotelon pohja myös pitää sienen raikkaana.

  1. Helmiina: Chanelilla on todella hyvät sävyt, itsekin löysin täysin oikean oman ihoni kanssa yks yhteen menevän meikkipuuterin. 🙂 Olen lukenut paljon kehuja tuosta Chanelin refill-pakkauksesta, innolla odotan että pääsen joulun tienoilla itse kokeilemaan kuinka tuo täyttöhomma toimii. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *