Chanel Body Excellence kiinteyttävä vartalovoide

Chanel Body Excellence -vartalovoide on lähes lopussa ja lupasin tulla teille kertomaan kokemukseni ja mielipiteeni. Kiinteyttävä voide oli alkukankeuden jälkeen varsin pätevän oloinen tuote ja voisin joissain määrin kuvitella ostavani tätä toistekin, vaikkei siitä suosikkini tullutkaan. Tässä listani risuista ja ruusuista – mikä oli hyvää ja mikä huonoa.

Chanel Body Excellence kiinteyttävä vartalovoide kokemuksia - Plussat ja miinukset Omakotivalkoinen

Chanel Body Excellence riittää 26-30 käyttökertaan

Aloitetaan ensiksi ruusuilla ja hyvillä ominaisuuksilla. Chanelin tuotteet ovat yleisesti erittäin laadukkaita ja myös tämä vartalovoide saa siltä osin minulta kiitettävän arvosanan. Tuotteen tuoksu on miellyttävän mieto ja se muuntuu iholla ihanan puuteriseksi.

Chanel Body Excellence -vartalovoide imeytyy iholle kohtuullisen hyvin ja sanoisin että jopa nopeasti, ollakseen koostumukseltaan paksua ja kermaista. Riittoisuus on keskivertoa ja minulla tämä purkki kesti reilut 2 kuukautta. Joka päivä en suihkun jälkeen rasvannut, enkä kokenut siihen edes tarvetta. Sanoisin että koko vartalolle levitettäviä käyttökertoja tästä purnukasta saa noin 26-30.

Chanel Body Excellence kiinteyttävä vartalovoide kokemuksia - Plussat ja miinukset Omakotivalkoinen

Painava lasipurkki on iso miinus

Sitten päästäänkin niihin risuihin, joista itselleni ehdottomasti merkittävin miinus oli itse purkki. Nätiltähän se näyttää hyllyssä, mutta sen paino ja kierrekansi ovat erittäin epäkäytännölliset. Todella painavaa lasipurkkia on epämukava käsitellä etenkin kylpyhuoneessa, jossa laattalattialle tipahtaessaan se saattaa itsensä ohella rikkoa jopa laatat. Enkä edes halua kuvitella miltä tuntuisi jos se tipahtaisi varpaille…

En tykännyt myöskään siitä ettei voiteen mukana tullut erillistä lastaa, jolla voidetta olisi hygieenisemmin voinut purkista kauhoa. On inhottavaa voiteisilla sormilla ronkkia purkin sisältöä ja muutama pölyhaituvakin sinne pääsi eksymään, vaikka yritin aina tarkastaa ettei sormissa ole mitään nöyhtää. En muutenkaan pidä voidepurkeista ja siksi valitsen yleensä tuubissa olevan tuotteen. Tämä on toki tottumis- ja makukysymys ja tiedän että jotkut pitävät enemmän voidepurkeista kuin -tuubeista.

Kolmas miinus on Chanel Body Excellence -voiteen hinta, joka mielestäni on liian korkea tuotteen toimivuuteen nähden. Kiinteyttävyyttä en ihollani huomannut, enkä usko että tilanne olisi parempi vaikka olisin päivittäin voidetta iholleni sivellyt. Iho näytti värin osalta hieman tasaisemmalta ja optimisesti ajateltuna ihon tuntuma saattoi olla piirun verran napakampi. Omakohtainen kokemukseni kuitenkin on se, ettei ainakaan yhden purkin ja noin joka toisen päivän käyttämisellä luvattuja kiinteyttäviä tuloksia saada aikaan.

Chanel Body Excellence kiinteyttävä vartalovoide kokemuksia - Plussat ja miinukset Omakotivalkoinen

Kosmetiikkakokeiluni jatkuvat ja seuraavaksi koostan teille mielipidepostauksen tanskalais-suomalaisista NUORI-kosmetiikkatuotteista, joita olen kuukauden verran jo käyttänyt. Pari selkeää hutia on joukossa, mutta myös muutama aivan huikea tuote jotka tulevat jäämään vakkarikäyttööni. Lisätilaus täytyykin näistä helmistä jo kohta tehdä, sillä tuotteita valmistetaan pienissä erissä ja niiden saatavuus on siksi normaalia haasteellisempaa.

Helteistä iltaa kaikille!

Lue myös: Ihanat NUORI-kosmetiikkatuotteet ovat saapuneet


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *