Juhannustaikaa & alekoodi Stockmannille

Yhteistyössä Stockmann

Tänään alkoi kauan kaivattu loma ja vapaalle vaihtaminen sai minut riehaantumaan myös sisustuksen saralla – loitsin nimittäin makuuhuoneeseen hieman juhannustaikaa ja -tunnelmaa, johon sain inspiraation koivupuun eri muodoista… Juhannuksen ja lähestyvien blogisynttäreideni kunniaksi yhteistyökumppanini Stockmann tarjoaa blogini lukijoille -10% alennuksen KAIKISTA normaalihintaisista tuotteista – kodin, muodin, urheilun ja kosmetiikan osastoilta.

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3888.

Omakotivalkoinen_juhannus_20062017_3879.

130836579_1.jpg

Olen ihastellut Finlaysonin vihreäkuvioituja Visa-pussilakanasettejä ja niiden raikkautta jo pidemmän aikaa ja miettinyt miltä ne mahtaisivat näyttää omassa sängyssä. En yleensä innostu kuvioista, mutta tässä Katja Lehtosen suunnittelemassa kuosissa silmä lepää. ♥︎ Pehmeästä puuvillasta valmistetun pussilakanasetin lankaluku on 152 ja se tuntuu ihanan pehmeältä ja vilpoiselta ihoa vasten… Kyllä nyt kelpaa lomailla! 🙂

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3897.

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3833.

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3839.

Olen rakastunut kohoruutupintaan jota vohveliksikin kutsutaan ja uusia pyyhkeitä etsiskellessäni löysin aivan ihanan Casa Stockmannin Sasso-päiväpeiton. Puuvillasta valmistettu kauniisti laskeutuva puhtaanvalkoinen päiväpeite tuo vaihtelua makuuhuoneeseen ja korvaa pitkään käytössä olleen liukaspintaisen Luhta Pilvi -päiväpeittoni. Makuuhuoneen tunnelma on kivan kesäinen ja paljon rennompi. 🙂

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3902.

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3885.

Omakotivalkoinen_Juhannus_20062017_3895.

Omakotivalkoinen_juhannus_20062017_3887.

Varsinainen juhannustaika on jemmattu tähän koivusta valmistettuun Verso Designin Koppa-koriin, jonka täytin juhannussaunatarvikkeilla… Meillä otetaan loman kunniaksi varaslähtö juhannuksen viettoon jo tänä iltana pienen kilistelyn ja kauneushoitojen merkeissä. 🙂

Omakotivalkoinen_Stockmann_alekoodi_2007

Suosikkikauppani Stockmann tarjoaa blogini lukijoille ikioman -10% alennuksen kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat verkkokaupan kassalla alekoodilla KESAKOTI10. Koodi on voimassa 8.7.2017 asti ja koskee kodin osaston lisäksi myös naisten-, miesten- ja lasten muotia, sekä urheilun ja kosmetiikan tuotteita. 🙂 Lunasta etusi ja kurkkaa samalla Stockmannin tuore kesäale-valikoima täältä:

www.stockmann.com/kesakoti10

Kaunista kesäiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Yhteistyössä Stockmann


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Juhannustaikaa & alekoodi Stockmannille

 1. Täydet pisteet tavastasi loihtia juhannus kaupunkiasuntoon! Tuolla kelpaa viettää juhannusta vaikka olisikin kylmä ja sataisi. <br />
  <br />
  Taianomaisia hetkiä sinulle, perheellesi ja blogisi lukijoille! ❤️

 2. Argh! Nyt olis sellainen kuva, että veistä käännetään meikäläisen haavassa. Kävin Finlaysonin pop up-shopissakin katsomassa koivukuvioita, haluaisin kaikki tuosta kuosista. Ihan verhoista pyyhkeisiin. Verhoja olen netistä katsellut harva se päivä. Mutta ei, ei ole rahhaa. No, lohduttaudun, että on mulla vihreätä, ruskeaa ja valkoista makkarissa. Vihreä vaan on väärän sävyinen :/

 3. Ostin tänään itselleni kyseisen setin tuplana. Ne on nyt pesukoneessa ja huomenna ajattelin laittaa ne sänkyyn. Kiitos sinulle, että postailit näistä, muuten olisi jäänyt huomaamatta. Oletko jo nukkunut montakin yötä näissä?

 4. Kauniit ja kesäiset lakanat. Sopii hyvin juhannustunnelmaan.<br />
  <br />
  Näissä stailauskuvissa aina häiritsee nuo lakanoiden pakkausrypyt.

 5. Ihanat lakanat! &hearts; Oletko tietoinen että lakanoissa on käsittelyaineita ja ne tulisi aina pestä ennen ensimmäistä käyttökertaa? Tyynyliinojen taitosjäljistä kun näkee että ovat pakasta vedetyt. Mukavaa kesää! 🙂

  1. Hanna: Voi ei, yritän saada Stockmannilta jonkun kiinni mutta luulen että kaikki ovat heilläkin jo juhannuksen vietossa. 🙁

  2. Hanna: Kirjoitithan varmasti KESAKOTI10 a:lla etkä ä:llä? Koodissa ei siis ole ä-aakkosta, kun järjestelmä ei sellaista tunnista. Asiasta ilmoitettu kuitenkin eteenpäin ja pidän sormet pystyssä että joku stockmannilla osaisi korjata asian pikimmiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *