Uusi ruokapöytä ostettu – Artekin uudet pöydät Finnish Design Shopista

Oletko unelmoinut Artekin kokonaan valkoisesta tai täysin mustasta ruokapöydästä? Enää ei tarvitse tyytyä pelkästään haaveilemaan tai tuunailemaan sellaista itse, sillä Finnish Design Shopin valikoimista löytyy kaikki Artekin uutuuspöydät kaikissa mahdollisissa kokoluokissa! 🙂 Oman uuden ruokapöytäni näpyttelin tilaukseen juuri äsken ja pohdinnan jälkeen päädyin 85x135cm kokoiseen 82B-malliin. ♥︎

Artek_2017_1.jpgArtek_2017_2.jpgArtek_2017_3.jpg

Alvar Aallon L-jalka esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1933 ja siitä asti se on ollut Aallon huonekalujen standardikomponentti ja tärkeä tuntomerkki. Aallon arvioidessa omaa merkitystään muotoilijana ja arkkitehtina hän piti suurimpana saavutuksenaan juuri L-jalan kehittämistä, joka mullisti silloisen huonekaluteollisuuden. L-jalkaiset klassikkojakkarat ja -pöydät nauttivat maailmanlaajuista suosiota vielä 84 vuotta L-jalan ensiesittelyn jälkeenkin ja uudet ajattomat värivaihtoehdot täydentävät puunsävyistä perusmallistoa. Valkoisen pöydän kansi on laminaattia ja mustan pöydän linoleumia, näin ollen ne kestävät kovaakin kulutusta.  

Olen monta vuotta toivonut että Artek kasvattaisi valikoimaansa kokovalkoisella ruokapöydällä ja nyt se haave on totta… Trallalaa, ihanaa, en malta enää odottaa, että uusi 82B-ruokapöytäni saapuu ja pääsen kattamaan pöydän koreaksi! 🙂

Alvar Aallon ajaton designklassikko modernisti mustana sekä valkoisena… ja ilmaiseksi kotiin kannettuna Finnish Design Shopista –>

www.finnishdesignshop/artek-aalto

Miia_signerina2015.jpg

*sisältää kaupallisen linkin


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Uusi ruokapöytä ostettu – Artekin uudet pöydät Finnish Design Shopista

  1. Koko valkoinen oli myynnissä 2009 ainakin , harkitsimme sitä klassisen valkoinen laminaatti – koivun sijaan . Myyjä sanoi suoraan että maali ei tule pysymään käytössä . Oli itselleen hankkinut ja oli rehellinen kokemuksestaan . <br />
    Tuo on totta sillä valkoisesta ritiläpenkistämme lähti heti pieni kolo kun joku kolahti siihen . Että se laadusta ?

    1. Artek: Artekin myymälässä myyjä sanoi että kokonaan valkoinen pöytä oli hetken aikaa myynnissä, mutta että siinä ei olisi ollut laminaattikantta vaan ihan maalattu kansi (samaan tapaan kuin jakkaroissakin). Maalipinta ei varmastikaan olisi käytössä pysynyt ruokapöydässä hyvänä kovin montaa vuotta, mutta tuo uuden pöydän laminaatti on samaa tavaraa kuin Artekin koivupyödissäkin. Valkoinen maalipinta jaloissa pysyneen ihan samalla tavoin kunnossa kuin tuoleissa ja jakkaroissakin. Meillä on monta jakkaraa joista osa on yöpöytinä, eikä niissä ole minkäännäköistä kulumaa tai käytönjälkeä, kuten ei myöskään tytön 66-tuolissa tai Mademoiselle nojatuolissakaan, joka samalla maalilla maalattu.

  2. Hei Mia, Saitko tätä pöytää koskaan? Yritin etsiä tästä kuvia, mutta hakutoiminnolla ei onnistu. Olen ostamassa Artekin 86:sta, mutta väriä pohdin. Kiitos etukäteen kuvista!

    1. Affe: Pöydälle tuli toimitusongelma ja purin lopulta kaupat kun en jaksanut odotella enempää. Tuo Artekin valkoinen on kaunis valkoinen, ei ole kermainen eikä vivahda siniseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *