Siivousvinkki – Mummi ja minä -sitruunasooda

Methodin erinomainen Pomegranate -puhdistusaine (postaus TÄÄLLÄ) on suihkittu loppuun ja uudeksi yleissiivoustuotteeksi valitsin kaupan hyllystä tällä kertaa kotimaisen Mummi ja minä -tuotesarjan sitruunasooda-siivoussuihkeen. Kasviöljypohjaiset Mummi ja minä -siivoustuotteet ovat ekologisia, niiden ainesosalista on vaikuttavan lyhyt, ne pakataan PET-pulloihin, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Kaiken tuon lisäksi niissä on huumavan herkulliset tuoksut, tämä sitruunasooda-siivoussuihke tuoksuu taivaallisen raikkaalta ja aidolta, aivan kuin olisin itse puristanut sitruunaa soodaveden joukkoon. 🙂

Omakotivalkoinen_MummiJaMIna_22062017_39

Omakotivalkoinen_MummiJaMina_22062017_39

Omakotivalkoinen_MummiJaMina_22062017_39

Omakotivalkoinen_MummiJaMina_22062017_39

Tämä ilta vierähtää siivoamisen merkeissä, jotta huomenna on koti kunnossa grillipippaloita varten. Alunperin minun oli tarkoitus siivota päivällä, mutta muutaman mutkan kautta päädyin Vantaalle sporttitarvikkeiden alemyyntiin ja sieltä mukaani tarttui mm. jalkapallokengät… joita piti tietysti päästä heti myös testailemaan. 🙂 Miehen kanssa pidettiin tunnin tehotreenit, joiden aikana kertasin lapsena futisharkoissa yli 20 vuotta sitten oppimiani tekniikoita. Pelaaminen ei suinkaan jää tähän alkulämmittelyyn, sillä huomenna meillä on heti seuraavat treenit ja vähän isommalla porukalla. Blogini Facebook-sivuja seuraavat saivatkin jo päivällä vihiä tästä uudesta aluevaltauksestani kuvien ja pienen videon muodossa… käykäähän katsomassa miltä meidän FC Neon -futisvermeet näyttävät. 🙂

Blogi päivittyy myös juhannuksen aikana ja huomenna aiheena on Fidasta tehty kirppislöytö, joka sulatti sydämeni. 🙂 Ihanaa juhannusta kaikille jo kuitenkin nyt, etenkin teille joita viikonlopun postaukseni eivät tavoita ennen ensi viikkoa! ♥︎ Nauttikaa, rakastakaa ja pitäkää hauskaa! 

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *