Viimeistä päivää: HOB kaikki tuotteet -20%

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Vielä tänään maanantaina on mahdollisuus hyödyntää House of Brandonin -20% alennus, joka koskee kaikkia naisten ja miesten normaalihintaisia vaatteita, kenkiä sekä asusteita merkistä riippumatta. Valikoimassa on edustettuna tuttujen perusmerkkien lisäksi useita uusia muotibrändejä, kuten J.Lindeberg sekä Desigual. Pistin oman tilaukseni menemään heti alekamppanjan ensimmäisenä päivänä ja alusvaatetäydennyksen lisäksi ostin tälläisen pumpulin pehmoisen raidallisen maksimekon…

Raidallinen kesämekko asupostaus Omakotivalkoinen
Raidallinen kesämekko asupostaus Omakotivalkoinen

Kyseinen Vilan mekko on aivan ihana päällä ja ensimmäistä kertaa löytyi sellainen malli, joka sopii myös lyhyen ihmisen päälle… ne kun usein ovat aivan liian pitkiä ja yläosastaan liian ”antavia” ylipitkien olkaimien vuoksi. House of Brandonilla on erittäin laaja mekkovalikoima ja raidallisia mustavalkoisia mekkoja löytyy useilta merkeiltä eri pituisina ja mallisina variaatioina.

Calvin Klein suosikki alusvaatteet Omakotivalkoinen

Pieni päivitys alusvaatepuolella oli paikallaan ja mitäpä muutakaan olisin ostanut kuin näitä Calvin Kleinin lemppareitani. 🙂 Nämä superpehmeät puuvillaiset alusvaatteet löysivät vaatekaappiini jo pari vuotta sitten enkä sen koommin ole muita edes katsellut.

Myös kotoiluvaatteet ovat vuosien varrella vaihtuneet Calvin Kleiniin ja modaaliset kotilegginsit (postaus TÄÄLLÄ) ovat parhaat, mukavimmat ja kivoimmat ikinä! ♥︎ Toiset samanmoiset oli tietysti saatava nyt kun alennustakin sai. 🙂

HOUSEOFBRANDON SALE

Vielä tänään siis kaikista House of Brandonin normaalihintaisista naisten ja miesten vaatteista, kengistä ja asusteista sekä urheiluosaston tuotteista -20%.

Kurkkaa myös iso kesäalevalikoima, jossa alennukset jopa -50%: ➤ houseofbrandon.com

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *