Lillagunga-keinun paluu

Lillagungan valkoinen keinu (postaus vuodelta 2013) on ollut pitkään säilössä, mutta nyt oli aika kaivaa se esiin ja katsoa josko tyttö saisi uuden kipinän kotona keinumiseen. Nättihän tuo on ja kivasti sopii nykysisustukseenkin, joten toivoa sopii että ekaluokalle syksyllä suuntava neiti siitä vielä innostuisi…

Lillagunga designkeinu olohuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Lillagunga designkeinu olohuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Lillagunga designkeinu olohuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Jos keinuminen ei neidille enää maistu, on minulla valmiina mielessäni eräs tietty sisustusbloggaaja jolle keinun haluaisin lahjoittaa. Mikäli hän siis ideasta innostuu ja suostuu sen ylipäätään vastaanottamaan. Hänellä olisi keinua varten täydellinen miljöö ja kaikki muukin valmiiksi kohdillaan. Näen mielessäni miten kauniisti valkoinen keinu sopisi mustaksi maalatun talon vieressä kasvavaan pihapuuhun roikkumaan… Saa nähdä mitä tuleman pitää, jääkö keinu paikoilleen vai lähteekö se uusia ihmisiä ilahduttamaan.

Lomani on ohi ja aamulla koitti paluu arkeen. Vähän oli alkukankeutta havaittavissa ja unihiekka painoi silmissä, mutta eiköhän tämä tästä taas loppuviikkoa kohden ala suttaantumaan. 🙂 

Kivaa uutta alkanutta viikkoa kaikille ja huomiseen! 


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Lillagunga-keinun paluu

  1. Jokin aika sitten kirjoitit postauksen, että tilaat peikonlehtikuvioiset koristetyynyt sohvalle. Olisi kiva nähdä miltä tyynyt näyttävät sohvalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *