Tilaa Oma Koti Valkoisen uutiskirje & pääset käsiksi extrasisältöön!

Omakotivalkoinen blogin banneri

Olen järjestellyt täällä blogini taustalla kaikenlaista uutta kivaa teille lukijoilleni yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa. 🙂 Ensimmäisenä etappina esittelen teille Oma Koti Valkoinen -uutiskirjeen, jonka tilaamalla saat luettavaksesi mielenkiintoista sisältöä sekä erityisesti teille räätälöityjä erikoistarjouksia ja -etuja. 🙂 

Tulen myös julkistamaan syksyllä Näin vältät 10 pahinta sisustusvirhettä -oppaan viikottaisin vinkein, joka aloittaa uutiskirjeen muodossa julkaistavien oppaiden sarjani. Lisäksi poimin teille parhaita paloja vuosien varrelta, jotka ovat ehkä jääneet sinulta huomaamatta. Luvassa on vinkkejä, niksejä, inspiraatiota, etuja, arvontoja, tarjouksia ja ihania asioita! ♥︎

Tilaa maksuton uutiskirjeeni ja pääset käsiksi blogissa julkaisemattomaan extrasisältöön sekä erikoisetuihin!  

Omakotivalkoinen tilaa uutiskirje

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *