Videopostaus: Kirjojen karsintaa – Suursiivous osa 1

Olen nuorempana ollut kunnon lukutoukka ja kuuluin parhaimmillaan kolmeen eri kirjakerhoon. Olin heikkona erityisesti muotikirjoihin sekä dekkareihin, ja omistin kokonaisen kokoelman mm. Cornwellin, Connellyn ja Lehtolaisen julkaisuja. Lukuinto katosi elämän pyörteisiin ja useampi vuosi meni niin etten muista lukeneeni kirjan kirjaakaan. Sisäinen lukutoukkani päätti onneksi heräillä horroksestaan ja tänä vuonna olen lukenut jo reilut 20 kirjaa… Osan kirjoista kuuntelen E-kirjana ja romaaneita sekä dekkareita lainaan usein myös kirjastosta. Muotikirjoja olen päätynyt ostamaan omaksi, sillä kirjaston valikoima on niiden osalta suppea eikä niistä E-kirjana saa oikein mitään irti (ja vain pari on edes julkaistu tuossa formaatissa). Kirjoja on kertynyt parin vuoden aikana melkoinen vuori, vaikka muutaman ylimääräisen olen siskoilleni ja ystävälleni ehtinyt pois antamaankin…

Omakotivalkoinen_19072017_4259.jpg

Kasasin kirjani olohuoneen lattialle nähdäkseni mikä kokonaistilanne on ja aikamoinen läjähän siihen syntyi. 🙂 Kirjoja on 60kpl, lehtiä 3kpl ja alla olevalle videolle päätyneen karsinnan seurauksena yli puolet kuormasta saa lähteä… 🙂 

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


okv-email.jpg   okv-fb.jpg   okv-bloglovin.jpg   okv-insta.jpg   okv-youtube.jpg   okv-pinterest.jpg

 

22 kommenttia “Videopostaus: Kirjojen karsintaa – Suursiivous osa 1

 1. Hei Olisin kovasti kiinnostunut muotikirjoista – Chanel, Dior jne. Jos vaan päästään hinnasta sopimukseen<br />
  En saanut viestiä sun omaan sähköpostiin suoraan ;(

  1. johanna: En pyydä kirjoista hintaa, ainoastaan postitukseen menevän kulun mikäli postitetaan. 🙂 Chanelin ja Diorin kirjoista tuli heti ihan hurja määrä postia joten niille hyvin todennäköisesti löytyi jo uusi omistaja. Olet varausjonossa viidentenä ja palaan asiaan jos ensimmäisenä olevat eivät kirjoja haluakaan itselleen. 🙂

 2. Hups! Näppäränä laitoin sinulle suoraan jo sähköpostia enkä huomannut tätä lähetyskenttää. Kyselin Chanelin ja Diorin kirjoista. <br />
  <br />
  Kiitos paljon! <br />
  <br />
  Marjo Aspara

 3. Muistelen, että sinulla oli punakantisia keittokirjoja. Niitä ei kirjakasassa näkynyt. Oletko laittanut ne poistoon jo aiemmin?

  1. Hilima: Annoin ne kummitytölleni &quot;lainaan&quot; palautusoikeudella, eli jos hän ei niitä halua reseptikokeilujen jälkeen pitää omanaan niin vastaanotan ne takaisin itselleni. 🙂 Kymmenisen reseptiä otin itselleni talteen ja paria olen jo kokeillutkin. Streetfood-kirja ei ollut ihan minunlaiseni, joten jos se joskus palautuu takaisin niin laitan sen suoraan eteenpäin jollekin kolmannelle. 🙂

 4. Tuli itselle tavaroiden karsimisinspiraatio. Näitä lisää vaikka heti huomenna! 😉 keli on tänään ainakin ollut hyvä kotihommiin..

  1. susanna_: Ilmat on olleet aika kurjia ja tämä viikko on vierinyt aikalailla sisätiloissa puuhastellessa. 🙂 Vaatteet ovat minulla seuraavana vuorossa, kesä kun ei nyt oikein koskaan tullut niin ajatukset ovat pukeutumisen puolesta jo täysin syksyssä. 😀

 5. Inspiroiduin! Minulta lähti 4 kirjaa joka on paljon kun olen jatkuvasti( kirjojakin )karsinut. Reissuun otan Sinuhe Egyptiläisen vielä mukaan. Luen ja jätän lomapaikan hyllyyn kiertoon. Ostelin aikanaan paljon kirjoja. Nyt käytän kirjastoa ja tuntuu hyvältä kun saan luettuani ne palauttaa ☺

  1. Minimalisti Mama: Kiva että sait kipinän videostani. 🙂 Se oli tarkoituskin, itse tykkään katsella tälläisiä videoita Youtubesta ja ajattelin että kun suomalaisia versioita ei oikeastaan ole, niin täytän itse sen aukon ja tarjoilen inspistä sekä itselleni videon tekemisen kautta että muille, jotka mielummin katsovat suomenkielisiä videoita. :)<br />
   <br />
   Kirjasto on parhautta, harmi että joillakin kirjoilla on niin pitkät lainausjonot. Ystävän kanssa eilen juuri puhuimme aiheesta, hän onnistui löytämään Best seller -hyllystä vapaana sellaisen kirjan jonka varausjonossa hän on sijalla 300 ja rapiat. 🙂 Onnen päivä hänelle! 🙂 Minulla on lukukierroksessa odottamassa muutama ystävältä saatu kirja, jotka lähtevät minun lukukierrokseni jälkeen lainaan siskolleni. Ja siitä sitten eteenpäin kirjaston lahjoitushyllyyn ellei ystäväni halua niitä takaisin. Lainaamme paljon omia kirjojakin ristiin rastiin, näin yhden ostos hyödyttää useampia ja toisen ostos itseä. 🙂

 6. Onko silmälaseista tulossa postausta? Tuon tyyppisiä pokia olen itsekin katsellut. Mitkä nuo sinun rillisi ovat ja mistä olet ne hankkinut?

 7. Hei, onko enää jäljellä KonMarin Iloa säkenöivä järjestys -kirja, Twin Peaksin -kirja, Hyvää Huomenta -kirja ja Sisustusmagiaa- kirja vai ovatko jo menneet? 🙂

  1. moonangel: Eivät ole menneet, tuossa eteisessä kirjakassissa nököttävät edelleen. 🙂 Kaikki nuo löytyisi, miten haluat kirjat vastaanottaa – henk-koht vai postituksella? 🙂 Laitatko minulle viestiä osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi niin jatketaan siellä keskustelua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *