Moccamaster Cup-one testiryhmä – Hae mukaan!

Yhteistyössä Moccamaster Nordic

Kohta on vierähtänyt pari vuotta siitä kun keitin ensimmäiset kahvit mattamustalla Moccamaster Cup one -keittimelläni. Tämä pieni ja kompakti tehopakkaus on tehty kaikille hyvän kahvin ystäville ja sen voi kätevästi napata mukaansa myös kesämökille sekä veneeseen… ja jos autosta löytyy virtapistoke, voi kaffet keitellä vaikka matkankin varrella pysähdyspaikkoja hyödyntäen. 🙂 Meillä keitin on liikkunut keittiön ja parvekkeen välillä sellaisina päivinä, jolloin aurinko on käynyt moikkailemassa taivaalla. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä osaksi Moccamaster Test Crew -tiimiä, lisäinfoa videolla ja postauksen lopussa! 🙂

OMAKOTIVALKOINEN_MOCCAMASTER_CUPONE_1607

Omakotivalkoinen_16072017_7993.jpg

Omakotivalkoinen_16072017_7968.jpg

Omakotivalkoinen_16072017_8005_2.jpg

Omakotivalkoinen_Moccamaster_CupOne_1607

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202017-07-16%20ke

Suurena kahvin ystävänä olen vuosien varrella juonut kupin jos toisenkin ja Moccamasterin kahvinkeittimet ovat parhaita monestakin syystä – sen lisäksi että ne ovat nopeita, ne suodattavat veden optimaalisesti kahvin parhaita aromeja kunnioittaen. Aiemman Cup-one -postaukseni löydät TÄÄLTÄ ja tarkemman tietopaketin Moccamasterin Cup-one -tuotesivulta TÄÄLTÄ. Kurkatkaapa alla olevalta videolta miten mainio tämä Cup-one -keitin on… 🙂 

Moccamaster Cup-one Test Crew -testiryhmä etsiikin nyt uusia tuotetestaajia Moccamaster Cup-one:lle. Testiryhmään haetaan eri ikäisiä, eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, jotka nauttivat kahvista useimmiten kupillisen kerrallaan. Testijakso kestää kolme viikkoa ja testauskokemuksesta tulee jakaa kirjallista sekä kuvallista materiaalia. Ryhmään valitut testaajat saavat Moccamaster Cup-one -kahvinkeittimen, yhden Keep Cup -take away-mukin, sekä Lehmus Roasteryn kahvia koko testausperiodiksi. Ikiomiksi saatavien tuotteiden yhteisarvo on 262€, lisätietoa ja hakulomakkeen löydät Moccamasterin sivuilta TÄÄLTÄ.

Haluaisitko sinä päästä testaamaan tällaista laitetta omassa arjessasi? Jos vastauksesi on kyllä, käy täyttämässä hakulomake 6.8.2017 mennessä!

Moccamaster_cupone_testiryhmahaku.jpg

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Yhteistyössä Moccamaster Nordic


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Moccamaster Cup-one testiryhmä – Hae mukaan!

  1. Eikö tuo ole kovin epäkäytännöllinen, jos edes harvoin käy vieraita ja sitten jokainen saa kahvin vuorollaan erikseen keitettynä, eikä yhtäaikaa. Santsikupeista puhumattakaan. Kukaan tuskin haluaa varalta kahta keitintä ja tavallisella kin Moccamasterilla voi keittää vain yhden kupillisen.

    1. Nuimi: Vieraita varten keitän kahvit aina pannussa, heidän oman toiveensa mukaan kun itse eivät pannukahvia koskaan keittele. 🙂 Kahvia santsaan aika harvoin, yleensä juon vaan yhden kupin mutta usemman kerran päivässä, jolloin tuo keitin täyttää kaikki tarpeeni. 🙂 Parasta tuossa keittimessä on se ettei koskaan tarvitse pestä pannua, kun selaista ei ole. Pannun puhdistus on kahvinkeittämisessä rasittavin osuus, sama koskee myös pannu- ja pressopannukahveja. Jälkikäteen tehtävät purujen putsaukset ja pannujen huuhtelut kuuluvat siihen kategoriaan joilta haluan välttyä. Kuten myös uunin jynssääminen, jonka ratkaisin pyrolyysitoiminnallisella itse-puhdistuvalla uunimallilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *