Siisteyttä kaapin sisälle – Läpinäkyvä meikkilaatikosto Nomess Copenhagenilta

Yrityksestäni huolimatta en millään malttanut odottaa syyskuussa koittavia Habitare-messuja ja messujen yhteydessä olevan Muji-myyntipisteen avautumista, vaan ostin läpinäkyvän säilytyslaatikoston meikeilleni jo nyt. Ajatuksena oli onnistua bongaamaan säilytystuotteistaan tunnetun Mujin pisteeltä jonkin sorttinen läpinäkyvä boksi tai loota, jonne saan meikit ja pienet tilpehöörit vähän paremmin järjestykseen, mutta päädyin lopulta ostamaan vastaavanlaisen Nomess Copenhagenin pikkulaatikoston…

Nomess Copenhagenin Clear Storage Box -säilytyslaatikon mitat ovat 20x20x20cm ja siinä on kolme kokonaan ulosvedettävää laatikkoa, joihin sain meikkini mahtumaan paremmin kuin hyvin. Säilytysboksin avulla kaapin sisus on paremmassa järjestyksessä, meikit ovat paljon paremmin saatavilla ja kaapin oven avatessa vastaan pelmahtaa pelkästään hyvää mieltä. Siistit kaapit ovat minulle mielen terapiaa ja hyvin organisoidut asiat tekevät arjesta niin paljon mukavampaa. 🙂

Tykkään nähdä yhdellä silmäyksellä kaappien sekä laatikoiden sisällöt ja tälläinen säilytysratkaisu on parasta mitä olla voi. Meikkien penkominen meikkipussin uumenista alkoi olla rasittavaa ja huomasin että monesti jätin meikit kaapin hyllylle (tai jopa kaapin päälle) levälleen silkasta laiskuudesta. Kun jokin arkinen askare alkaa tuntumaan vaikealta, pitää miettiä mistä ongelma johtuu ja tehdä korjaava toimenpide – minulle se oli tämä Nomess Copenhagenin läpinäkyvä laatikosto, jonka sisään voi tyrkätä tavaran kädestäni niin nopeasti ja helposti ettei ole mitään syytä oikoa asiassa… 🙂

Aurinkoista illanjatkoa kaikille & huomiseen!


EDIT: Kommenttiboksissa keskusteltu Palaset-merkin vastaavasta tuotteesta, johon liittyen liitän postauksen loppuun kuvan. Palaset-laatikoston sävy on omissa silmissäni selvästi sinertävä ja se on yksi niistä syistä miksi tykkään Nomess Copenhagenin mallista enemmän.

11 kommenttia “Siisteyttä kaapin sisälle – Läpinäkyvä meikkilaatikosto Nomess Copenhagenilta

 1. on kyllä kätevän näköinen. Itsekkin pitäisi saada vastaavanlainen rasia meikeille. muuten niistä saksista. Tuliko tilauksessa ne oikeanlaiset?

  1. Pitju: tuo boksi on tosi hyvä, ehkäisee meikkien kanssa sotkemisen. 🙂 Sakset ovat matkalla vielä joten en ole nähnyt niitä, jännityksellä odotan mitä paketista paljastuu. 🙂

  1. KastehelmiB: Todellakin, ensimmäiset meikitkin on jo sudittu nassuun ja kiltisti (ja nopsaan) laitoin ne takaisin boksiin aina sitä mukaa kun niitä käytin. 🙂 Mitään ei jäänyt lojumaan vääriin paikkoihin. 🙂

 2. Tuo on kyllä erittäin kätevä pakko myöntää, mutta nyt meni aamukahvit väärään kurkkuun. Tuon laatikoston hinta on 88€ (!!!!) ja aivan vastaavan, samannäköisen läpinäkyvän muovisen ja kotimaisen Palaset-sarjan laatikoston n.15€…. Että vinkkinä vaan muille jos haluaa “hieman” huokeamman ostaa…

  1. Tanja: Hinta on kieltämättä aika suolainen, mutta Nomessin eduksi sanottakoon että Palaset-laatikostosta ei voida edes puhua samassa lauseessa. Palaset-boksi on pienempi, kolisevampaa ja kovempaa halpaa muovia ja se on kurjasti vaaleansiniseen vivahtava. Se myös naarmuuntuu paljon helpommin ja näyttää koululaisen työpöydällä olevalta tilpehöörilaatikostolta joka se tietysti siis onkin. Mujilla on vastaavanlainen boksi kuin Nomessilla mutta sen hinta on lähempänä Nomessia kuin Palaset-boksia. Minulle itselleni on tärkeää ettei muovi (tai lasi) vivahda siniseen tai vihreään ja lisäplussaa Nomessille myös siitä ettei se “kolise” kovamuovin tapaan. 🙂

  2. Itsellä on neljä palaset laatikostoa ja yksikään ei kolise tai taita siniseen. Nehän on pöydällä ja laatikot avataan, otetaan tuotteet käyttöön ja laitetaan laatikko takaisin paikalleen. Käytössä nuo on olleet monia vuosia eikä ole naarmuisia.
   En tiedä miten Mia sä tuotteita käytät, mutta yllättävän usein sulle sattuu se maanantai kappale. Milloin mitäkin menee rikki.
   15€ laatikosto ajaa todella hyvin asian, heille joille ei merkillä ole väliä vaan toimivuus.

   1. Maria: ei minulle mielestäni mitenkään usein huonoja maanatai-kappaleita vastaan osu enkä siis ole koskaan omistanut tuollaista Palaset-boksia kun jo kaupassa olen todennut sen huonoksi. Sinua varten otin siitä ihan kuvankin ja jokainen voi itse päätellä onko se sinertävä vai ei. 🙂 yritän keksiä keinon miten saisin lisättyä kuvan tänne kommenttien joukkoon…

   2. Maria: En saanut (osannut lisätä) kuvaa lisättyä tänne kommenttiboksiin, mutta liitin sen postauksen loppuun. Minusta tuo Palaset-laatikko on ihan selvästi sinertävä. En tiedä miten vanhaa mallia sinun laatikkosi on, kaipa se on mahdollista että ovat muuttaneet sen materiaalia tai valmistustapaa ja nykyinen versio ei enää ole samanlainen kuin sinun kotonasi oleva. Oli niin tai näin, en itse pidä tuosta muovin sinertävyydestä ja valkoista vasten se korostuu omissa silmissäni liikaa.

  1. Anonyymi: Trindin lakka on kylppärin kaapissa kynsitarrojen ja kynsilakanpoistoaineen kanssa, Diorin punainen lakka on tilapäisesti loppu ennen kuin saan ostettua uuden pullon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *