Sinivalkoista raitaa & Familon -tuotearvonta

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Peitoistaan ja tyynyistään tunnettu kotimainen Familon on kasvattanut valikoimaansa reippaalla kädellä myös pussilakanoihin ja sain perkaalilakanoiden ohella testattavakseni tälläiset kauniit sinivalkoiset Raita-pussilakanat hyvän olon harmonian hengessä…

Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat

Sinivalkoiset raitalakanat

Familonin raidallinen Ultra-pussilakanasetti on kuin tehty juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Raikkaan skandinaavisen pussilakanan toinen puoli on tummansininen ja toinen valkoinen, käänteisillä raidoilla elävöitettynä. 50x60cm kokoinen tyynyliina on molemmin puolin tummansininen. Materiaali on laadukasta puuvillaa (lankaluku 150), joka kestää pesua 60°c lämpötilassa.

Pussilakana tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja sileältä, jopa aavistuksen vilpoiseltakin. Puuvillasatiinin himmeä hohde yhdistyy perkaalipuuvillalle tuttuun sileyteen ja varsinkin tyyny tuntuu posken alla hyvin mukavalta. ♥︎

Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat
Familon Ultra Percale sinivalkoiset raitalakanat

Osallistu ja voita Familon tuotesetti

Sain Familonilta arvottavakseni sinivalkoiset Raita-pussilakanat teidän lukijoideni kesken ja voittaja saa valita itselleen joko 2kpl yhden hengen pussilakanasettiä (150x200cm, sis. tyynyliinan) tai yhden tuplakokoisen pussilakanasetin (230x220cm, sis. 2kpl tyynyliinoja). Palkinto postitetaan voittajalle.

Arvontaan voit osallistua jättämällä vapaamuotoisen tervehdyksesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Voit halutessasi vaikkapa kertoa, mikä sinulle tuo hyvän olon harmoniaa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 3.9.2017 klo 23:59 asti.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 4.9. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Leppoisaa viikonloppua!


247 kommenttia “Sinivalkoista raitaa & Familon -tuotearvonta

 1. Heippa. Aivan ihanat lakanat 🙂 Minulle hyvän olon harmoniaa tuo siisti koti, kynttilänvalo, mahdollisesti kauniit kukat ja mikä tärkeintä, oma mies ja lapset siinä läsnä 🙂 oikein hyvää syksyä!

 2. Oi että! Nämä on kauniit lakanat. Mikä onkaan ihanampaa kun pujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin nukkumaan.

 3. Ompa kauniit pussilakanat! Perjantai, viikonloppu edessä ja siisti koti, ihan parasta <3 !

 4. Kylläpä sattui, tilasin tänään päivällä familonilta sängynpeitteen. saapunee muutaman päivän päästä. Toivottavasti se on laadukas. Ainakin se on yksinkertaisen kaunis. ☺️?

 5. Nämäpä olisivat mukavar mökillä saaristossa, kaikki muukin möksällä sinistä. Seesteistä syksyä!

 6. Ihana värimaailma lakanoissa 🙂 Hyvän olon harmoniaa syksyyn tuo päivittäiset omat rauhalliset hetket vaikkapa lattekupillisen ja kiinnostavan aikakausilehden parissa.

 7. Nätit ovat! Ja tarpeeseenkin tulis, sillä meidän pussilakanat alkavat olla 11v vanhoja!! Häälahjaksi saatuja, huhhuh..

  Harmoniaa tuovat hiljaisuus, siisti koti, kynttilät, tunnelmallinen musiikki <3

 8. Hyvän olon harmoniaa minulle on kun saan olla hetken yksin siivotussa kodissa ja kuunnella hyvää musiikkia.

 9. Tervehdys vaan!

  Olen jo jonkin aikaa aikonut kommentoida milloin mihinkin asiaan, mutta sitten aina jänistän… Mutta nyt on varmaan pakko. Oon haaveillut uusista laadukkaista lakanoista, että kyllä kelpais.

  Mulle tuo harmoniaa se, että suuret asiat on hyvin, jolloin olen yleensä niin hyvällä ja rauhallisella tuulella, että iloitsen pienemmistäkin. Mutta sitten kun pyörii huolia päässä, niin en kyllä tiedä mikä olosuhdetekijä niiltä pelastaisi, vaikka silloinhan sitä harmoniaa juuri tarvittaisiin.

  No riittävä siisteys on ehkä yksi, mistä nautin tosi paljon. Ja toinen on varmaan tuoreet kukat. Kun nyt alkaa ajatella, niin juuri tuollaiset asiat, millä osoittaa arvostavansa itseään. Lähinnä itselleen sitä yksinasuvana siivoan enkä kyllä kukkia ikinä itelleni osta, niin jos tajuaisin tehdä niin niin olisin varmaan aika iloinen. Hmmmm. 😀

 10. Oi! Meidän poikien kerrossänky olis niin vailla just noita lakanoita. Vai uskaltautuisiko sitä kokeilemaan ensimmäistä kertaa tuplaleveää peittoa ja kokeilisi säilyisikö sopu saman peitonalla miehen kanssa? 🙂

 11. Kaikkein parasta harmoniaa tuo puhdas juuri siivottu koti ja kaunis kukkakimppu pöydällä. Ei ole kiire mihinkään. Pussilakanat näyttävät raikkaita.

 12. Oih, nyt on ihanat lakanat. Sininen on hieman vaivihkaa noussut muutaman viime vuoden ajan yhdeksi houkuttelevimmista suosikeista, mutta sitä ei saa olla liikaa, yksikin yksityiskohta sisustuksessa jo riittää.
  Ja lakanoita ehkä vieläkin ihanampi oli tuo kysymys, minkä heitit. Tässä minun hyvän olon harmonian reseptini;
  1. Muutama ylimääräinen minuutti arkiaamuna yksin, hiljaa, ikkunasta maisemaa ihaillen, 75 asteista vihreää teetä hörppien, siihen hetkeen pysähtyen. Ei sanoja, ei ajatuksia, vain se hetki.
  2. Zemppaus, ett väsyneenäkin tervehtii kaikille töissä hyvät huomenet + hymy perään. Se tarttuu 🙂
  3. Kun painan työoven kiinni perässäni, jätän sinne kaikki työhön liittyvät ajatukset. Monet niistä kevenevät yön aikana.
  4. Joka ilta, kun laitan lapset nukkumaan, kysyn heiltä, mitkä olivat ne päivän mukavat hetket, jotka he ottavat mukaan muistoina huomiseen.

 13. Harmoniaa mulle tuo, kun mikään ikävä asia ei ole kesken. Lisäksi nyt olen oppinut polttamaan kynttilöitä, ja olen oppinut rauhoittumaan tv:n ääreen käsityön kanssa. Se on harmonista 🙂

 14. Aivan ihanat lakanat! Harmoniaa mulle tuo siisti ja puhdas koti, vaaleat sävyt, kynttiät, stressitön mieli ja kiireettömät herket! Mukaba arvonnassa!
  Ihanaa syksyn alkua!

 15. Ihanat lakanat! Harmoniaa kotiin tuovat yhtenäinen värimaailma, murretut sävyt, selkeät kokonaisuudet ja siisti ympäristö. Rennot koti-illat ilman suunnitelmia säilyttävät mielen harmonian.

 16. Onpas kauniit lakanat. Kelpaisi hyvin tuplakokoisena. Nyt kun syksy alkaa, hyvän olon harmoniaa tuo tietysti kynttilät. Ja myös musiikki, elokuvat, liikunta, hyvä ruoka ja viini ja seura 🙂

 17. Aivan ihanat lakanat! Nämä sopisivat täydellisesti meidän uuteen pieneen kesämökkiin juhlistamaan ensimmäistä yöpymistä siellä. Hyvän olon harmoniaa antaa perheen kanssa yhdessä vietetty aika.

 18. Mukana arvonnassa ☺! Minulle hyvää oloa tuo rauhallinen ja mukava iltapalahetki siistissä kodissa, kynttilöiden tuikkeessa, koko perheen kesken ☺.

 19. Mukana arvonnassa! Hyvää oloa tuo muunmuuassa saunapuhtaana pujahtaa yöunille puhtaisiin lakanoihin ja herätä aamulla levänneenä ja pirteänä uuteen päivään.

 20. Olisipa ihanat. Jos voitan lupaan laittaa omia pussilakanoita kiertoon hyväntekeväisyyteen ☺
  Minulle sitä harmoniaa on puhtaat petivaatteet ja siisti makuuhuone.

 21. Ihanat! Harmonia on minulle hyvä, rauhallinen tunnelma kotona ja elämä muutenkin mallillaan 🙂

 22. Sinivalkoiset yöunet puhtaiden lakaoiden välissä! Hyvin nukutun yön jälkeen pitkä ja rauhallinen aamu. Iso mukillinen kahvia, aamun sanomalehti ja villasukat. Oi onnellista oloa!

 23. Kauniit lakanat,sopisivat hyvin meidän upouuteen sänkyyn.Hyvän olon harmoniaan minut saa siisti koti ja kynttilät eikä tekemättömiä töitäkään saa tietenkään olla liikaa jäljellä. Ihanaa, tunnelmallista syksyä toivotellen!

 24. Hyvän olon harmoniaa tuo se, että kämppä on täysin siistissä kunnossa, kukkakimppu pöydällä ja kuoharia kylmässä

 25. Suomi 100 vuotta teema ja mikä sen ihanampaa on kuin kömpiä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan, HeidiS

 26. Hyvää oloa ja rentoutumista tuo ihanat puhtaat petivaatteet ja raikas tuuletettu makuuhuone ?

 27. Puhtaisiin lakanoihin on ihana iltasella sujahtaa, unikin löytää nopeammin perille. Puhdas puuvillan tuoksu saa ajatukset lapsuuteen ja on helppo rauhoittua. Tuplapeittoa olisi hauska taas välillä kokeilla!

 28. Toivottavasti onni potkii. Siisteys ja hiljaisuus tuo harmoniaa. Sitä vain harvoin meidän perheessä on, ainakaan hiljaisuutta. ?

 29. Niin näköiseni, ihanat! Olisipa ihana käpertyä illalla nukkumaan näihin lakanoihin ?

 30. Rakastan nautica henkistä sisustusta, joten tuo pussilakanasetti miellytti luonnollisesti silmääni. Ei ole parempaa tunnetta kun kömpiä omaan sänkyyn, vastapestyihin, laadukkaisiin lakanoihin.

 31. Minua innostaa nauttia siististä valko-mustasta kodista vuodenaikojen mukaan ehostaen. Kukat, kynttilät, tekstiilit ja koriste-esineet vaihtuvat sesongin mukaan. Nyt päivitän kotia sini-valkoiseksi isänmaan 100 v. juhlankin kunniaksi. Tummansininen on ehdottomasti lempivärini kaikessa, joten nämä sini-valkoiset pussilakanat olisivat juuri oikeat makuuhuoneeseen.

 32. Siisti koti, kalenterissa myös vapaata. Rakkaimmilla hyvä olla. Silloin on minullakin harmoninen olo.

 33. Hyvää oloa ja hyvää mieltä tuo minulle lasten (jo nuoria aikuisia) kanssa yhdessä puuhailu… mm. ruuanlaitto porukalla ja yhteinen ruokailu tyttö- ja poikakaverit mukana. Sitten illalla puhtaisiin raikkaisiin lakanoihin. Olipas kiva perjantai ?!

 34. Siisti ja puhdas koti on mun harmoniaa ?. Parhautta on myös tuuletetut petivaatteet ja puhtaat lakanat!

 35. Hyvän olon harmoniaa minulle tuo ennen kaikkea kodin siisteys ja hyvä järjestys 🙂 Mukana ihanien pussilakanoiden arvonnassa!

 36. Raidat ovat aina yhtä raikkaita vaikka ovatkin kovin perinteistä kuviointia vuodevaatteissa. Harmoniaa kotiin tuo juuri nyt erityisesti tunnelmavalaistus.

 37. Harmoniaa tuo kotiin ja makuuhuoneeseen siisteys, kauniit lakanat ja ehdottomasti pimennysverhot.

 38. Minulle hyvän olon harmoniaa luo pienet asiat: puhtaat lakanat, juuri siivottu koti, päikkärit lasten kanssa ihan lähekkäin, pitkät naurut ystävän kanssa, kaunis maisema tai hyvä treeni ☺

 39. Kivat pussilakanat, kelpaisi. Harmonia koostuu siististä kodista, perheen kanssa yhdessäolosta sekä riittävän pitkistä yöunista.

 40. Raikkaan ja laadukkaan näköiset lakanat. Uusia lakanoita tulee ostettua todella harvoin, joten nämä piristäisi kummasti 🙂

 41. Oi nuo lakanat piristäisivät makuuhuonettamme, ostimme juuri uudet sängyt ja sängynpäädyn. Sopisivat kuin nyrkki silmään. Hyvän olon harmonia on mulle sitä, että makuuhuone ainakin on raikas ja tyylikkäillä petivaatteilla sisustettu, puhdas ja raikas. Mukavaa viikonloppua Sinulle!

 42. Mikään ei mukavampaa kun työpäivän jälkeen nukahtaa puhtaaseen petiin. Mukana ollaan.

 43. ❤️Aivan ihanat lakanat❤️
  Harmoniaa tuo puhdas ja siisti koti, joka on sisustettu kauniisti. Tuoksuu hyvälle ja tavarat on paikallaan.
  ❤️Perhe on kaikista tärkein, eli heidän läsnäolonsa❤️

 44. Mukana arvonnassa. Hyvän olon harmoniaa itselle kun on juuri siivonnut kodin, vaihtanut puhtaat petivaatteet joihin saa pujahtaa saunomisen jälkeen 🙂

 45. Hyvän olon harmoniaa makuuhuoneeseen tuo siisteys ja hyvälaatuiset ja silmää miellyttävät petivaatteet.

 46. Mielellään osallistun kanssa lakana-arvontaan. Mulle arjen harmonia muodostuu rauhallisesta teehetkestä ja perheen kanssa vietetyistä kiireettömistä hetkistä.

 47. Levollista unta tarjoaa sopivan viileä ja pimeä huone, raikas sisäilma. Värikästä ja kuuulasta syksyä!

 48. .Lakanat luovat raikkaan tunteen ja tuulahduksen. Suomi100 fiilis. Ihanat lakanat, toimivat myös ilman päiväpeittoa, yes!

 49. Hyvän olon harmoniaa minulle tuo esim. treenin jälkeinen saunominen, teen juominen kynttilän valossa, hyvä kirja, vastasiivottu koti, herkullinen ateria perheen kesken.

 50. Harmiaa on puhdas koti, tyytyväinen perhe, vapaapäivä ja pujahdus puhtaisiin lakanoihin. Mukana arvonnassa <3

 51. Nyt on niin nätit lakanat että niihin mielellään käpertyisi pimenevänä iltana nukkumaan! Ihanaa ja rauhallista syksyä ?

 52. Harmoniaa tuo hyvä ja mieleinen sisustus, saunan jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukahtaminen ja syksyn aurinkoiset päivät ?

 53. Ihanat lakanat! Minulle hyvää oloa tuo hyvin nukuttu yö, kahvin tuoksu aamulla ja siisti koti jossa kuitenkin lasten elämisen jäljet saavat näkyä?

 54. Voi uudet lakanat kelpaisi kyllä! Olisi ihanaa pujahtaa näihin lakanoihin pienen 8kk tyttöni kanssa! Hyvää oloa tulee tietysti siististä kodista ja puhtaista lakanoista 🙂

 55. Oih “pussilakana tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja sileältä, jopa aavistuksen vilpoiseltakin” Kuullostaa juuri siltä täydelliseltä tunteelta kun menee nukkumaan 🙂

 56. Harmoniaa suo mm. turhasta tavarasta luopuminen, jonka olen oivaltanut vasta äskettäin. Mielikin kummasti keventyy, kun kodissa ei ole tavaraähky.

 57. Ihanat lakanat! Mukana arvonnassa. 🙂 Hyvän olon harmoniaa tuo hyvin (ja pitkään) nukutut yöunet sekä liikunta. Myös perheen kanssa oleskelu on parasta maailmassa.

 58. Elämän pieniä nautintoja on pujahtaa puhtaisiin lakanoihin yöunille <3. Arvonnassa mukana.

 59. Ihanan raikkaalta näyttää 🙂 Kyllä puhtaissa raikkaissa lakanoissa nukuttaa niin makoisasti <3 Aurinkoista syksyn jatkoa <3

 60. Onpas kauniit lakanat! Mukana arvonnassa siis!
  Minulle hyvän olon tuo liikunta, ehdottomasti. 🙂

 61. Ihanat lakanat! Rakastan raitoja, etenkin sini-valkoisis, sekä tuollaisia lakanoita joissa toinen puoli erilainen. Nämä olisi täydelliset meille 🙂

 62. Olipas ihanat lakanat, selkeät ja samalla raikkaat. Saatiin vihdoin uusi sänky hankittua ja tämän jutun myötä havahduin, että uusia lakanoitakin pitäisi varmaan ostaa joskus. Hyvän olon harmoniaa tuo siisti koti ja viihtyisä sisustus.

 63. Hyvää oloa toi ainakin tänään Lauttasaari-päivien kirpputori, josta tein mahtavia löytöjä ^_^

 64. Parasta on asettua kahville ja välipalalle juuri kun on kotona saanut siivottua ja laitettua romppeet paikoillensa 🙂

 65. Hyvän olon harmoniaa tuo ehdottomasti puhdas, siisti koti? Siihen vielä hyvien ystävien seura viinilasillisen kera, niin sielu lepää?
  Kaksi erillistä pussilakanaa tyynyliinoineen olisi minun valintani?

 66. Minulle hyvän olon harmoniaa tuo puhdas, siisti ja rauhallinen koti jossa tuoksahtaa puhtaat valkeat lakanat <3

 67. Kaunis, pelkistetty, syvän suomalainen uni ei voi olla syntymättä noissa sinivalkoisissa lakanoissa. Kiitos, osallistun arvontaan.
  Minulle kauneuteen fokusoituminen on itseni hellimistä ja rakastamista. Ja kun rakastaa itseään, on vapaa rakastamaan myös toisia – ilman hintalappua.

  Terveisin Tarja

 68. Hei, mukana arvonnassa. Hyvän olon harmoniaa tuo siisti koti ja kiireettömyys, Mukavaa alkavaa syksyä 🙂

 69. Hei. Luin tänään blogiasi ensimmäistä kertaa. Hämmästelin kirjoitusta jossa listasit vaatteittesi määrää. Sain siitä runsaasti energiaa ja intoa alkaa käymään läpi omaa vaatekaappiani. Totesin että minulla on jo kaikkea tarpeeksi, joten ehdotin ystävälleni jos vaihtaisimmekin ensi viikolle suunnitellun shoppailupäivän leffaan meno päiväksi. Luonto, kukkaroni ja mielenrauhani kiittää. Ja minä kiitän sinua isosti.

  1. Kate: kiitos kommentistasi ja kivasta palautteesta, on ihana kuulla että onnistuin inspiroimaan postauksellani sinua. 🙂

   Maailma on täynnä ihania tavaroita ja vaatteita, mutta näin kolmenkympin ylittäneenä laatu painaa vaakakupissa enemmän kuin määrä ja omalla tavallaan myös määrälle on tullut raja vastaan. Kaikkea ei enää ole tarpeen omistaa ja vähemmällä vaatemäärällä arki on sujuvampaa. Mahtava juttu että lähdette leffaan, siitä on varmasti iloa pitemmäksi aikaa ja todennäköisesti myös muistatte tulevan leffapäivän paljon pitempään. <3

   Ihanaa leffahetkeä ja kivaa lauantai-illan jatkoa! 🙂

 70. Aivan mielettömän ihanat ja raikkaat lakanat <3
  Kyllä näiden suloisessa syleilyssä kelpaisi juhlia satavuotiasta Suomea 😉

 71. Hyvän olon harmoniaa tuovat minulle tyytyväiset ja onnelliset lapset, siisti ja puhdas koti, hyvä olo itsellä. 🙂

 72. Ajankohtainen teema. Juuri tänään kävin ostamassa ensimmäiset perkaalipuuvillaiset pussilakanat yms ja ajattelin niitä hankkivani mahdollisesti lisää, jos osoittautuvat maineensa veroisiksi. Näitä raidallisia koittaisin kyllä mielelläni myös.

 73. Ihanat lakanat, sopisi niin hyvin meidän pian valmistuvaan taloon, joka toivottavasti tuo harmoniaa elämään monin tavoin. ?

 74. Ihanat lakanat sopisivat remontoituun vierasmökkiin toivottamaan ystävät tervetulleiksi. Mökki, hyvät ystävät, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa….

 75. Harmoniaa tuo hetki uuden karheassa pihasaunassa oman miehen seurassa ja mikäs on mukavampaa kuin pujahtaa sen jälkeen petiin jossa uudet lakanat! 🙂

 76. aivan ihanat lakanat! hyvän olon tuo tunnelmallinen ja siisti koti sekä hyvä ruoka.

  ihanaa alkavaa syksyä!

 77. Satavuotiasta Suomea Onnitellen!
  Minulle on tärkeää että kaikki läheiseni voi hyvin ilman suurempia murheita ja että kaikilla on hyvä olla! Koti oloissa harmoniaa tuo siisti koti , tuoreet kukat ja tunnelmavalaistus!

 78. Näyttää minun silmääni harmoniselta! 🙂

  Kivan yksinkertainen kuosi. Lakanoissa on kyllä tärkeää, että ne ovat pehmoiset ja sileät.

 79. Arvonnassa mukana! Hyvän olon harmoniaa tuo siisti ja puhdas koti, ystävät ympärillä. 🙂

 80. Hyvät unet ja aamukahvi tuo päivään harmoniaa
  myös liikunnaliset harrastukset kuten uinti lisää hyvää oloa
  Hyvä ja monipuolinen ruokavalio lisää energiaa

 81. Ompas kivat lakanat! 🙂 Tuplakoko olisi meidän juttu!

  Hyvän olon harmoniaa minulle tuo erityisesti perheen kanssa viettämä aika sekä puhdas koti ja siisteys.

 82. Kauniit lakanat! Juuri makuuhuoneen muutos meneillään, uudet lakanat olisivat toivottu lisä. Mukana arvonnassa!

 83. Ihanat raidalliset pussilakanat!
  Harmoniaa tuovat neutraalit värit sisustuksessa. Mieli lepää kun saa istahtaa sohvalle juuri siivotussa kodissa.

 84. Mukana
  Mikä sen ihanampaa kuin uudet lakanat. Nämä raidalliset on ihanat, sopii kivasti selkeään ja vaaleaan sisustukseen!

 85. Oi, onpa kivan näköiset! Mielelläni osallistun arvontaan. Harmoniaa luovat siisteys ja yhteensopivat värit.

 86. Voi miten kauniit lakanat, sopisivat täydellisesti meidän kohta valmistuvaan unelmien kotiin. Olemme pyrkineet suunnittelemaan toimivan kodin, jossa kaikelle löytyy oma paikka ja se jos mikä luo harmonisen olotilan itselleni. Pimeneviin iltoihin sytytän kynttilät, laitan takkaan tulen ja otan ison mukin lempiteetä. Täydellisen hetken jälkeen tykkäisin pujahtaa sinivalkoisiin lakanoihin.

 87. Kauniit lakanat, mukana arvonnassa!
  Puhtaat iholle miellyttävät lakanat ovat perusta hyvälle unelle!

 88. Kauniit lakanat kauniissa kodissa! Noihin olisi kyllä mukava pujahtaa iltojen viiletessä.

 89. On niin houkuttelevan näköiset lakanat, jotka sopisivat niiiiin hyvin makuuhuoneeseemme. Kun koti on siisti, tavarat järjestyksessä ja kiireestä ei ole tietoakaan, olo on harmoninen.

 90. Ihanat lakanat! Uusi kotimme valmistuu piakkoin ja olisi mahtavaa saada uudet lakanat mihin pujahtaa ensimmäisenä yönä. ?

 91. Kauniit pussilakanat!
  Nukahtaisin mielelläni noihin♡
  Kaunista alkavaa syksyä sinulle♡

 92. Olisi ihana saada uudet lakanat, kun juuri niitä pitäisi nyt hankkia. Olen karsinut tavaraa ja lakanoita tällä hetkellä vai sängyssä olevat, sekä yhdet kaapissa.

 93. Oi miten kauniit lakanat! ? Sopisi niin hyvin juuri ostettuun uuteen sänkyyn. Mulle hyvän olon harmoniaa tuo kynttilät, pörröiset viltit ja matot paljaiden varpaiden alla, sekä vaaleat ja yksinkertaiset värit.
  Ps. Ihana blogi sulla!

 94. Hyvän olon harmoniaa minulle tuo puhdas koti, leikkokukat, syksyiset sävyt, kahvin tuoksu, ajatus siitä, että syksy olkoon perheellemme uuden ajan aloitus. Pitkän sairastelun jälkeen tuokoon kuulaat päivät meille taas energiat takaisin. Mukana arvonnassa!

 95. Kauniit! Väri ja kuosi <3 Näihin kun saisi pujahtaa kun uusi koti viimein valmistuu. 🙂

 96. Voi kuinka kauniit nuo harmaavalko-raidalliset! Mutta isänmaan kunniaksi sinistäkin arvostan 🙂

 97. Hyvää oloa tuo siisti ja puhdas koti, rankan päivän jälkeen on mukava käpertyä nukkumaan puhtaisiin ja mieluisiin petivaatteisiin ?

 98. Onnea ja harmoniaa on siivottu koti, puhtaat lakanat ja kynttilänvalo, näin tähän aikaan vuodesta 🙂

 99. Hyvän olon harmoniaa on minulle kiireettömät hetket siistissä ja puhtaassa kodissa, tunnelmallisessa kuosissaan esim. kynttilöiden säestämänä.

 100. Arjen luksusta on päästä puhtaiden ja kauniiden lakanoiden alle nukkumaan. Nämä olisivat juuri sellaiset 🙂 .

 101. Yksinkertaisen tyylikkäät! Vuodevaatteet kaipaa päivittämistä, joten mukana arvonnassa.

 102. Kauniit lakanat, mukana arvonnassa. ? Hyvän olon harmonia on pienten ja joskus isompienkin asioiden yhteissumma ja omalla kohdallani kunnon yöunet on tai välillä olis ? yksi niistä.

 103. Harvoin sininen väri kolahtaa, mutta nyt ❤, mukana siis arvonnassa.
  Arjen harmoniaa; tavarat paikoillaan, kynttilät palamassa, villasukat jalassa sohvan nurkassa.

 104. Ihanat lakanat. Syyssade ikkunan takana ja kynttilän valo sekä lämmin peitto ympärillä siinä hyvän illan alku.

 105. Mukana. Nämä ovat ihanat ja tosiaan minustakin hyvin Suomi-henkiset. Nämä voisin lahjoittaa siskolleni USAan jos satun voittamaan. Pala satavuotiasta suomea 🙂

 106. Raikkaat lakanat ja varmasti hyvälaatuiset, käytän paljon satiinilakanoita, viileä tuntu iholla miellyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *