FLOS AIM – Riippuvalaisin yöpöydän päälle

Haaveilin joskus kauan sitten siitä, että ripustaisin Artekin A330s -valaisimet roikkumaan makuuhuoneeseen yöpöytien päälle, mutta haaveen toteutuminen ei ottanut tuulta alleen. Nyt tuo vanha idea nousi uudestaan esiin törmätessäni Flos Aim -riippuvalaisimiin*, jotka ovat kuin tehdyt juuri tuollaiseen asetteluun…

Flos Aim riipuvalaisin makuuhuoneeseen yöpöydän päälle

3D-fiilistelyä makuuhuoneessa

Fiilistelin kuvamuokkauksella miltä tuollainen musta Flos Aim Small* näyttäisi ja ostoksillehan tässä on lähdettävä. ♥︎ Tulevat sisustusmuutokset vaikuttavat kokonaisvaltaisesti myös makuuhuoneen ilmeeseen ja vaalean lattian myötä makuuhuone kaipaa pientä lisäkontrastia, johon valaisimet sopivat äärettömän hyvin.

Flos Aim riipuvalaisin makuuhuoneeseen yöpöydän päälle

Flos Aim – Moderni valaisin

Flos Aim -valaisinta saa monessa muodossa, kuten yhden valaisimen small-mallina* sekä kolmen valaisimen sarjana. Small-mallissa johdon pituus on 4 metriä, joka on täydellisen mittainen yöpöydän päällä roikkuvalle valaisimelle silloinkin kun virta kytketään lattianrajassa olevasta pistorasiasta.

Valaisimen mukana tulee luonnollisesti kattokupu kytkentöineen, joka on helppo vaihtaa seinävirtapistokkeeksi TÄLLÄ samalla reseptillä jolla aikoinaan tuunailin Clas Ohlsonin roikkalamppuja.

Flos Aim riipuvalaisin makuuhuoneeseen yöpöydän päälle
Flos Aim riipuvalaisin makuuhuoneeseen yöpöydän päälle

Sisustusinspiraatiota makuuhuoneen valaistukseen

Makuuhuoneen ilme muuttuu pelkästään lattian, listojen sekä välioven vaihtamisen myötä melko reippaasti ja viimeinen silaus tulee olemaan nykysisustuksen kevyt modernisoiminen. Makuuhuoneen osalta hyppään selvästi minimalistiseen skandinaavis-japanilaiseen tyyliin, jossa pieniä pilkahduksia myös industriaalisuudesta. Näistä kuvista poiketen makuuhuoneessa ei todennäköisestikään tulla marraskuun lopun jälkeen näkemään tuota nahkaista sänkykehikkoa päätyineen… myös seinällä olevan String-hyllyn kohtalo on toistaiseksi avoin. Sen kuitenkin tiedän että Flos Aim -valaisimille sydämeni sykkii ja sellaiset tahdon sängyn molemmin puolin. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille & huomiseen, jolloin luvassa on designin täyteinen katsaus kotimaiseen sisustusalaan. 🙂

Kuvat Flos, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “FLOS AIM – Riippuvalaisin yöpöydän päälle

 1. Muuten tykkäisin, mutta häiritsee ihan kamalasti tuo johto. Jos se jäisi kattoon, eikä tulisi takaisin alas, niin olisi tosi kiva idea. Tiedän, että ei ole toteutettavissa muutoin. Mutta jos valaisimet olisi vaaleampana, niin ei ehkä niin paljoa häiritsisi. Tai jos päätyseinä olis tumma.
  Muuta voihan se olla, että oikeat valaisimet havainnekuvan sijasta istuu hyvin johtoineenkin 🙂

  1. Minna: Valaisimen voisi vetää myös katon kautta, eli ostaisi kahden valaisimen mallin, kytkisi sen kattolampun tapaan ihan normaalisti kattopistokkeeseen ja sieltä vetäisi johdot kohti yöpöydän yllä olevaa katto-osuutta. 🙂 Minä tykkään tuosta industriaalisesta lookista, ja sen vuoksi harkitsen että tuunaisin valaisimiin itse katkaisimella varustetut seinäpistokkeet. Livenä näyttäisi varmasti paremmalta kuin tässä kuvamanipulaatiossani… näin uskon. 🙂

 2. Näyttää hyvälle ja kätevä, kun on pitkä johto noissa valaisimissa. Tuo muuten kivaa kontrastia tuo musta valkoiseen. Meillä on myös tuo ihana Pilvi -päiväpeitto, ja se on kyllä niin hyvä ostos kuin vain voi olla.

  1. Aikku: Tuo pitkä johto on todella kätevä, se mahdollistaa valaisinten lähes rajattoman asettelun. 🙂 Pilvi on huippu, se pysyy siistinä vuodesta toiseen. <3

 3. Mielenkiintoisen näköistä. Enpä ihmettele, että olet innoissasi tästä ideasta. Noissa lampuissa on jotain samaa kuin sohvan päälle laittamassasi valaisimessa.

  Jännä nähdä mitä tuleman pitää.

  1. Hippu-76: valaisimet ovat samaa merkkiä ja niiden kupu on muodoltaan samanlainen. Rakastan olohuoneen seinällä olevaa seinä-flossiani ja saman sorttista fiilinkiä haluan lattiarempan jälkeen tuoda myös makuuhuoneeseen. 🙂

  1. Pikkumyy: Ovat kyllä melkoisen hintavia, samassa kategoriassa Artekin kanssa, mutta niin ihania! <3 Olen hyvin perso valaisimille ja jos tilaa ja huoneita olisi enemmän, niin keräisin itselleni pala kerrallaan ison kokoelman lemppareitani. <3 Louis Poulsenilla on pari sellaista isompaa valaisinta, joille sydän sykkii mutta tila ei riitä, byää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *