Design Market 2017 – tärpit

Käväisimme CASA-siskojeni kanssa tänään Kaapelitehtaalla Design Market -tapahtumassa katsastamassa suomalaisen muotoilu- ja designmaailman tarjonnan. Sateesta huolimatta väkeä pakkautui paikalle runsaasti ja kuvasaldoni jäi valitettavan suppeaksi. Tässä kuitenkin muutamia otoksia Design Marketin bongauksistani…

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

True Colours Design

Sari Taipaleen True Colours Designin piste oli raikas tuulahdus heti keskiovien läheisyydessä. Ihastuin vihreävalkoisiin tarjottimiin / alustoihin, joista ehdin jakamaan kuvankin jo Instagramin tarinoissa.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt
Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Handmade by KOTONA

Handmade by KOTONA aiheutti myös riemun kiljahduksen, erityisesti brändin takana olevan Pian vuoksi, jota en ollut koskaan aikaisemmin nähnyt kasvotusten.

Pian kanssa olemme tehneet yhteistyötä pari vuotta takaperin (postaus TÄÄLLÄ) ja on ollut ihana seurata miten Pian rakas harrastus on kasvanut liiketoiminnaksi ja suosion myötä hän avaa ihan piakkoin ikioman pop up shopin Turun Forum Kortteliin – mahtavaa!!! ♥︎

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Loiste Living

Loiste Livingin pisteeltä löytyy aivan ihania tuotteita, kuten Oohh`n ruukkuja / säilytyskoreja.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

MadeDesign & Tanja Kallio Design

Myös MadeDesign ja Tanja Kallio Design kannattaa katsastaa, mikäli suuntaat tänään tai huomenna Design Marketin vilinään.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

MiDeer

Virolainen miDeer tarjoilee upeita kokolattiamatoista tehtyjä laukkuja ja pussukoita. Tyylikäs design ja minimalistisuus ovat tämän uutuuden valtteja, myöhemmin tulossa harmaan lisäksi myös mustat laukkumallit.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Fieldday, Cilla´s & Design Palet

Fielddayn nahkaiset tuotteet erottuivat myös edukseen ja harmittelen että sain väentungoksessa napattua vain yhden ainokaisen kuvan niistä. Kameran remmin lisäksi pisteellä oli mm. vöitä ja ihastuin kovasti yhteen punottuun mustaan nahkavyöhön.

Cilla´sin pisteellä hullaannuin siivoustuotteista ja ryysiksestä päätellen aika moni muukin oli samalla asialla. Vinkkinä kaikille kävijöille – Cilla´sin vieressä saa maistiaisia Lakrids -lakupalloista, oh naminam!

Design Paletin kauniit kuosit ihastuttavat joka kerta kun niitä jossakin näen, älä missää tätä jos olet mustavalkoisen sisustuksen ystävä!

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Mayn

Pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Mayn pisteellä kävi sellainen sutina että lieneekö siellä ainuttakaan tuotetta enää tämän päivän kuormasta jäljelläkään. 🙂 Uutuutena Suomessa valmistettu hunaja-kookos luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy shampooksikin sopiva suihkusaippua sekä kosteusvoide. Tästä kertoilen teille erikseen lisää, kunhan saan käyttökokemusta kerättyä.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt
Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Penttistore

Myös persoonallinen Penttistore löytyy Design Marketista, uutuutena Pitkä-Pentti -jakkaran pyöristetyt reunat ja uusi musta maali. Minun Pentistä löydät postauksen TÄÄLTÄ.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt
Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Saana ja Olli

Suloinen Saana ja Olli on Design Marketin klassikko. Yksi pitkulainen tyyny meinasi lähteä tänään mukaani, mutta tungoksen vuoksi jätin ostokseni odottamaan myöhempää ajankohtaa. Blogisiskojeni kanssa ihastelimme kilpaa mm. keittiöpyyhkeitä, muistikirjoja sekä korttikoteloita.

Design Market kotimaiset designtuotteet ja parhaat löydöt

Design Market & Design Outlet

Design Market on avoinna tänään lauantaina sekä huomenna sunnuntaina klo 11-18. Suosittelen ruuhkan vuoksi jättämään auton parkkiin Ruoholahden kauppakeskuksen parkkihalliin, josta on lyhyt matka Kaapelitehtaalle. Ehdottomasti käymisen arvoinen tapahtuma, josta löydät spesiaalieriä sekä lukuisia messuhintaisia tuotteita, kuten Secto Designin valaisimia sekä suuren Design Outlet -pisteen täynnä Eamesia, Vitraa, Hansenia, Kartellia jne.

Leppoisaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Design Market 2017 – tärpit

 1. Pahus! Jotenkin tämä tapahtuma tuppaa aina vilahtamaan ohi. Kerran olen paikalle asti päässyt. Toisaalta ehkä hyväkin kun en oikeastaan tarvitse mitään. Sitä paitsi olen hyödyntänyt sateista päivää muun muassa kirjojen ja lehtien karsimiseen. 🙂

  1. Hippu-76: Aika vähän on näkynyt mitään mainontaa missään, helposti jää huomaamatta. Ei yhtään hullumpi tapa hyödyntää sadepäivä, itsekin tässä asken kerrallaan olen alkanut siivoilemaan paikkoja jotta saan kaiken ”turhan” pois ennen kuin remppa alkaa. Ei malttaisi odottaa että laivarahti kuljettaa lattian tänne pohjolaan, mutta pakko se vaan on. 😀

 2. Tauon jälkeen tulin lukemaan blogiasi ja paljon kaikkea mielenkiintoista tapahtunut. Hienoa, että saat kauan haavelemasi lattian ja innolla odotan sen myötä uusia sisustuskuvia! Muistelin, että suunnittelit kylppäriremonttia, mutta en löytänyt siitä kuvia? Itsellä se on nyt ajankohtainen aihe ja kaipaisin inspiraatiokuvia 🙂 Hyvää syksyä teille!

  1. Viivi: Kiva kun tulit pistäytymään. 🙂 Kylppäriremppaa valmistelen tässä taustalla, mutta lattia meni harppauksella sen ohi. Tavoite olisi saada samaan syssyyn myös kylpyhuone valmiiksi, kunhan aikataulut vaan antavat myöten. 🙂

   Tunnelmallista syksyä! <3

  1. Pentti: Tällä hetkellä lasitetulla parvekkeella havukasvin alla. 🙂 Kivasti sopii musta pentti parvekkeen tummaan sisustukseen. <3 Kohta tosin alkaa olemaan sen verran kosteat syyskelit että otan sen sisälle turvaan, todennäköisesti tuohon olohuoneen puolelle sen taas laitan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *