Sillä siisti – Koulupöydän tarvikkeet järjestykseen

Tytön String System -kokonaisuuteen kuuluva koulupöytä on kaikin puolin toimiva, vaikka se ei kooltaan olekaan kovin iso. Kynien ja muiden päivittäin käytettyjen piirustus- ja askarteluvälineiden säilytyksen ratkaisimme meikeille tarkoitulla Nomess Copenhagen Make-up Organizerilla*, jonka avulla koulupöytä pysyy helpommin siistinä.

Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat
Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat
Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat

Eipä ollut aiemmin tullut mieleen, että tämä meikkisäilytinhän* toimii myös toimistotarvikkeiden kanssa. Jos minulla olisi kotona työpöytä, haluaisin kerätä liput, laput, muistiot, kynät ja latausjohdot samalla tavalla nätisti järjestykseen.

Vastaavalla idealla tuo toimisi myös eteisessä – laskut ja kirjeet saisi omiin lokeroihinsa, kynät ja vaateteippirullan siihen rinnalle ja avaimillekin jäisi oma tilansa lokerikon etuosaan…

Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat
Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat
Koulupöydän tavarat järjestykseen lokerikon avulla - Lastenhuoneen sisustusideat

Tämmöinen arkisempi aihe tänään ja huomenna pelmahdetaan keittiön puolelle. Ihanaa ja rauhaisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

5 kommenttia “Sillä siisti – Koulupöydän tarvikkeet järjestykseen

  1. Kivalta näyttää tytön huone. tästä kohtaa. Olisi kiva saada kokonaiskuvaa koko huoneen osuudelta.

    1. Hilima: Tytön huoneessa ei ole tapahtunut muutoksia piiitkiin aikoihin, mutta teen varmasti postauksen neidin koko huoneesta viimeistään siinä vaiheessa kun lattiaremppa on saatu tehtyä. 🙂 Muuttuu nimittäin sekin tila ihan toisen näköiseksi ja pinkki-valkoraitainen matto eritoten tulee näyttämään huikean hienolta tytön huoneen lattialla. 🙂

  2. Heippa! Vähän ohi aiheen, mutta mites neidin Kånken, onko pysynyt puhtaana vai saanut elämisen jälkiä? Päätin jatkaa opintojani työn ohessa ja ostin koulurepuksi luumunpunaisen Kånkenin. Ja voi mikä pettymys! 🙁 Heti ensimmäisellä käyttökerralla sivuille jäi pyörän korista jotain likaa. Nyt muutaman viikon satunnaisen käytön jälkeen reppu on kuin se olisi kulkenut matkassani vuosia! Eikä mitenkään hyvällä tavalla. Mustaa likaa ja valkoisia ”taitteita” repun kankaassa. Yritin varovasti huilutella reppua lämpimässä vedessä (kuten ohjeissakin sanotaan), mutta en ainakaan vielä uskaltanut käyttää mitään pesuainetta. Harmittaa.

    1. Sirusini: tytön liila reppu on tosi siistissä kunnossa vaikka se lojuu sekä kotona että koulussakin pitkin lattioita. Myös sade on sen kastellut pari kertaa, eikä jättänyt jälkiä. Meilläkin reppu varmasti aikanaan likaantuu, kunhan kunnon kurakelit alkavat. Itse aion laittaa repun pesukoneeseen käsipesuohjelmalla pyörimään ja toivottavasti se ei tule haalistuneena sieltä ulos. Serkkutyttömme sininen reppu on pesty muutaman kerran ja sille ei käynyt mitään. Pari vuotta on ollut serkulla koulureppuna käytössä ja heitoista kulumaa on repun etutaskun reunoissa, muuten on hyvin siisti.

      Melkein kannattaisi kysyä myyjäliikkeestä hoito-ohjetta varmuuden vuoksi. En tiedä onko tuollainen ihan normaalia kulumaa kuitenkaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *