Magasin Du Nord – Kosmetiikkaa Tanskasta

Ystäväni toi minulle viime vuonna tuliaiseksi muutamia tanskalaisia Magasin Du Nord -merkin tuotteita ja rakastuin niihin totaalisesti. Valkoiseen pakatut kosmetiikkatuotteet muistuttavat ulkoisesti apteekkituotteita ja ovat hinnaltaan todella edullisia. Nyt kun olen Tanskassa niin aion ostaa yhden jokaista saatavilla olevaa tuotetta testatakseni niitä jo tänä iltana hotellissa ja myöhemmin myös kotosalla. Ainakin nämä Magasin Du Nordin tuotteet haluan löytää ja hankkia tältä reissulta…

Magasin Du Nord - Kosmetiikkaa Tanskasta

Magasin Du Nord – Tanskalaisten oma ”Lumene”

Magasin Du Nordin tuotteet sisältävät vain muutamia raaka-aineita ja ovat suurimmalti osin hajusteettomia ja väriaineettomia. Jokainen tuote maksaa reilusti alle 10 euroa, edullisin taitaa olla Shower Cream -suihkusaippua, joka kustantaa noin 4,5 euroa.

Magasin Du Nord vastaa tanskalaisille samaa kuin Lumene meille suomalaisille – peruskosmetiikkaa helposti saatavana ja kohtuuhintaan.

Magasin Du Nord tuotteet - Kasvojen puhdistus ja kosteutus

Kasvojen puhdistus ja kosteutus

Minulla on kuivahko iho ja uskon, että voidemainen Cleansing Cream -puhdistusaine on kasvoilleni parempi kuin vaahtoava Cleansing Foam. Vaahdon haluan silti ostaa, sillä sen kuvataan olevan hellävarainen ja poistavan hyvin myös meikin.

Kuorinta-ainetta ja päivä- sekä yövoidetta odotan pääseväni kokeilemaan eniten. Salaa toivon, että tuotteet ovat vain ok-tasoa, koska näiden ostaminen Suomesta käsin on ainakin tällä hetkellä mahdotonta. Tanskaan olisi uudelleen lähdettävä, jos meinaisin tulevaisuudessa saada niitä lisää.

Magasin Du Nord voidemainen suihkusaippua ja kosteusvoide

Voidemainen suihkusaippua kuivaihoiselle

Magasin Du Nordin voidemaista suihkusaippuaa kuvataan kuivaihoisen unelmaksi. Yleensä tuon kaltaiset lupaukset ovat osoittautuneet liioitteluksi. Uteliaana haluan tämänkin testata, sillä hintaa on vain 4,5 euroa. Jätin kaikki omat pesuaineet kotiin voidakseni ostaa Tanskasta enemmän kaikenlaista, maksamatta matkatavaroista lisäpainon takia extraa. Saa nähdä miten käy. 😀

Ostoslistalla Tanskan matkalta

Ostoslista valmiina – Tanskan tuliaisia

Tein ostoslistan valmiiksi ennen lähtöä, jotta tärkeimmät asiat eivät unohtuisi. Haluaisin ostaa lähtiessä lentokentän kosmetiikkamyymälästä metallisen pienen ostoskorin, niitä kun siellä kuulemma myydään. Myös Mujin pop up shopissa haluan piipahtaa ja ostaa muutaman läpinäkyvän täyttöpullon. Kaikista tärkein on kuitenkin Chanel La Solution 10 De Chanel -kosteusvoide, joka sisältää vain kymmenen ainesosaa…

Sisustusostoksilla käväisimme jo aikaisemmin päivällä ja huomenna luvassa on Magasin Du Nord -tuotteiden metsästys. Lähimpään kauppakeskukseen on matkaa vain 100 metriä ja huomenna koluamme sen läpi samalla kun menemme syömään paikallista tanskalaista perinneruokaa keskuksen ravintolamaailmaan.

Ihanaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Magasin Du Nord, Muji, Chanel

Lue myös: ➤ Miniloma Tanskan Århusissa


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *