Remonttikuulumisia – Maali häämöttää jo!

Loppusuoralla aletaan jo olemaan… melkein. 🙂 Vanha lattia on purettu ja kannettu pois, ainoastaan saarekkeen ympärillä on enää pieni kaistale, joka huomenna aamulla sirkkelöidään irti saarekkeen reunoja mukaillen. Seinien kanssa on vielä tekemistä ja ensi yönä tuskin ehdin nukkumaan ollenkaan, sillä huomenna aamulla alkaa tositoimet ja uuden lattian asennustyö. Tässä pari kuvaa kodin nykytilasta, aika hyvin sain ängettyä kaiken tuonne kylpyhuoneeseen ja saunaan. 😀

Meidän ensiyön peti. 🙂 Onneksi on jatkojohto jonka avulla saan puhelimeen virtaa ja katseltua Netflixistä uusimman Riverdalen jakson, mikäli puhti syystä tai toisesta sattuu loppumaan kesken enkä saa maalattua kaikkea. 😀

Kylpyhuoneeseen on sullottu aivan kaikki mahdollinen ja mahdotonkin. Jopa iso tauluni mahtui sinne vaikka aluksi näytti siltä että sille ei ole tilaa mitenkään päin. 🙂

Kivaa iltaa kaikille täältä remppakaaoksen keskeltä, palaillaan taas huomenissa! 🙂

16 kommenttia “Remonttikuulumisia – Maali häämöttää jo!

  1. 123: 😀 Täällä alkoi minulla päivä jo klo 6, maalaamisen parissa. Vähän on raajat sen tuntuiset että tikkaita on ravattu ja 1300kg bambua nosteltu viidenteen kerrokseen. Kahvitauolla justiinsa tässä olen ja sitten vielä viimeinen rutistus. Loput onkin lattia-asentajan heiniä. 😀

  1. KastehelmiB: lopputulos on varmasti upea, niin paljon vaivaa olen nähnyt seinienkin kanssa että varmasti tulee tasaiset ja täydelliset seinät. Lattia on ihan mieletön, odotan innolla että pääsen teille näyttämään miltä meillä nyt näyttää. 😀

 1. Olet kyllä sitkeä sissi 🙂 Aikamoinen urakka! Mutta mahtavaa seurata miten etenee, tosi mielenkiintoista luettavaa. Kiitos taas Miia! Ja voimia + työniloa, lopputulos varmasti palkitsee!

  1. Liisa: perfektionismin piirteistä on ollut hyötyä kun sisu ei anna antaa periksi. 😀 Olen ajatellut sen niin että jos tämän viikon jaksan niin sitten helpottaa. 80m2 maalaaminen kertalaakista jumalattoman paikkailun lisäksi on ollut hurja homma näin nopealla aikataululla, mutta vielä kun vähän jaksan niin sitten ei enää tarvitse rempata vähään aikaan (eli kylppäriä lukuunottamatta vuosiin). 😀

 2. Toi hyvä puoli on minimalistin kodissa: kaikki mahtuu saunaan ja kylppäriin remontin ajaksi.
  Kyllä monella ei mahtuisi 🙂

  1. Ulla: näin juuri, ja luojan kiitos aloitin ajoissa, aikataulun aikaistuminen olisi aiheuttanut katastrofin muuten. 😀

 3. Koska kylppäriremontti alkaa? Ihanaa saada sekin vihdoin uusittua! Tulet varmaan saamaan PALJON kommentteja uuden lattian sävystä. Onhan se todella erilainen kun mitä olet aina puhunut että millaisen haluat. Mielestäni uusi lattia on ihana mutta olet antanut ymmärtää haaveissasi aivan muunlaista. Missä vaiheessa mielesi muuttui? Sen toki ymmärrän että valkoinen bambulattia ei olisi ollut hyvä veto kun se on niin eri sävyinen kuin muu valkoinen kodissasi mutta onhan tuo uusi lattia paljon kellertävämpi kun millaisesta sävystä olet puhunut. Ymmärrän myös että muita sävyvaihtoehtoja bambulattioita ei ollut.

  1. Minna: Kylppäriremppaa en tälle vuodelle jaksa edes ajatella, turhan raskas pakertaa kun joulukin on tulossa… tai katsotaan miten mieli muuttuu kun tästä lattiarempasta tokenen. 🙂

   Lattian väri varmasti yllätti monet, osasin sen aavistaakin. Aloin kyseenalaistamaan värivalintaani paria viikkoa sen jälkeen kun olin lyönyt lukkoon valkoisen Nordic Bamboo Kuura -lattian tilaukseni. Onneksi sain vaihtaa värin, siitä maailman suurin kiitos Nordic Bamboo Jukka-Pekalle! <3

 4. Onneksi saan istua röhnöttää sohvalla shaaliin kääriytyneenä. Minulta ei tänään remppa onnistuisi. 😀

  1. Hippu-76: Tuo ajatus kieltämättä houkutteli minuakin monena iltana, mutta sain kuin saikin puserrettua itsestäni tarvittavan energian irti selkäsärystä huolimatta. Maalaushommat eivät ole ihan sitä parhainta liikuntaa rikkinäiselle selkäparalleni, auts. 😀

   1. Kurja kuulla, että selkäsi on taas huonommassa jamassa. 🙁

    Pakko on aikamoinen piiskuri. Silloin ei oikein voi levätä vaikkei huvittaisikaan touhuta. Positiivista lienee, että kova rypistys aikaistaa sitä, kun pääset nautiskelemaan lopputuloksesta. 🙂

    1. Hippu-76: eilen oli selkä ihan Ok mutta tänään taas huonona. Mutta minkäs teet, pakko vaan yrittää kaikkensa ja tehdä sen verran kun suinkin pystyy. 🙂 On se jännä miten tuo ranka elää ihan omaa elämäänsä, tekemisillä ja tekemättä jättämisellä ei voi paljoa vaikuttaa selän oikkuihin. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *