Eskaro Silk – Mattainen & pesunkestävä seinämaali

Kaupallinen yhteistyö: Eskaro

Eskaro on luottokumppanini aina kun seinämaaleista on kyse. Yhteistyöni heidän kanssaan juontaa juurensa jo useamman vuoden taakse aikaan, jolloin keittiötä remontoitiin. Nyt kun remppaaminen on jälleen ajankohtaista, saa myös tuotetestaus jatkoa, tällä kertaa samettisen mattapintaisen Eskaro Silk -sisustusmaalin muodossa.

Eskaro Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista
Eskaro Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista

Eskaro Silk – Sisustajan suosikkimaali

Täyshimmeä Silk-sisustusmaali on uskomattoman peittävä ja yksi kerros riitti tasoittamaan tytön huoneen seinät. Oviaukon ja ovenkarmien väliin jääneiden rakojen umpeen paklaaminen oli haastava homma. Olin varautunut siihen että maalia tarvitaan vähintään kaksi kerrosta, jotta seinäpinnasta tulisi siisti ja tasainen. Yksi kerros kuitenkin riitti, maali peitti alleen hiotun remonttitasoitteen niin oven karmien ympäriltä kuin poistettujen ruuvienkin kohdalta. 🙂

Eskaro Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista
Eskaro Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista

Pesunkestävä täyshimmeä seinämaali

Mattapintainen ja samettinen maalipinta on minun silmissäni kauneinta mitä olla voi. ♥︎ Täyshimmeän maalin pesunkestävyys on ollut aiemmin pieni miinus, sillä esimerkiksi keittiössä seinäpintoja pitää voida pyyhkiä puhtaaksi rasvasta ja roiskeista.

Eskaron Silk kestää pesua uudenlaisella tavalla, se ei säiky edes yleispuhdistussuihketta, jonka testasin heti maalin kuivuttua tytön huoneessa. Tuore maali ei ollut edes saavuttanut lopullista kestävyyttään vielä, eikä siltikään rättiin jäänyt yhtään valkoista. 🙂 Kaunis paperin valkoiseksi universaalilla NCS-koodilla S 0500-N sävytetty maali ansaitsee yläpeukut ja lämpimät suositteluni!

Eskaro Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista
Eskaron Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista

Ei enää ovilistoja

Olen kesästä asti pähkäillyt väliovien ympärille tulevien peitelistojen kanssa enkä löytänyt yhtään mielestäni vaihtoehtoa. Remontin tuoksinassa sain ahaa-elämyksen ja vision täysin listattomista väliovista ja sellaiset on nyt tulossa sitten. 🙂 Remonttitasoitetta ja saumanauhaa on mennyt reilusti, sillä pahimmillaan oviaukon ja karmin välissä on ollut kaksikin senttiä rakoa.

Eskaron Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista

Remontin edistyminen

Oma makuuhuoneeni odottaa vielä maalausta, sillä oviaukon paklaaminen ja kuivuminen (useaan kertaan) vei odottettua kauemmin. Tätä rupean hoitamaan heti kunhan viimeinen peili ihan näillä näppäimillä lähtee uuteen kotiinsa blogilukijani luo.

Olohuoneessa on saatu revittyä parketti pois ja tasoitettua lattialistan aiheuttamat epätasaisuudet, sinne hyökkään maalaamaan heti kun makuuhuone on valmis… Kiireinen yö siis tiedossa. 😀

Eskaron Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista
Eskaron Silk sisustusmaali kokemuksia pesunkestävästä seinämaalista

Vanhan lattian purkaminen

Minulta joku kyseli miksen kierrätä vanhaa parkettiani ja vastaus siihen on että kyseinen lukkopontillinen parketti on liimattu ponteistaan yhteen. Tämä tuli täytenä yllätyksenä ja lattian irti saaminen on ollut keskivertoa kimurantimpi juttu. Koko kropan painoa on saanut käyttää hyödyksi sorkkaraudan kanssa äheltäessä ja jälkiviisaana sen sanon, etten ikinä enää lähde irroittamaan yhteen liimattua ponttilattiaa. 😀

Eskaro Silk -sisustusmaalin tarkat tuotetiedot, maalimenekin sekä jälleenmyyjät löydät täältä: ➤ eskaro.fi/silk

Lisää remppakuulumisia heti huomenna, silloin nimittäin saapuu uusi lattia!! 🙂

Lue myös: ➤ Eskaro – Tasoituksen taikaa7 kommenttia “Eskaro Silk – Mattainen & pesunkestävä seinämaali

 1. Huh, jaksamista remontin keskelle, oma kaaos on vielä vähän liian tuoreessa muistissa 😀

  1. Essi: kiitokset, on tämä kyllä aika hurja projekti, taisin haukata vähän liian ison palan yksin hoidettavakseni. 🙂

 2. Olipas virkistäviä kuvia. Ei yhtään kuvat näyttänyt silotelluilta ja asetelluilta vaikka erittäin siisti työmaa teillä siellä onkin! Näitä lisää!

  1. Minna: onneksi on sauna ja kylpyhuone jonne sai suurimman osan kaikista tavaroista säilöön.:) Vain Muuramen kaapit ja sohva jäi “tielle” pyörimään ja ne saadaan onneksi nostettua ekana valmistuvaan makuuhuoneeseen tilaa viemästä. 🙂 Asumismukavuus on kyllä aikamoinen, me syödään tytön kanssa lattialla keittiö seinän ja saarekkeen välissä, ja vessastakin puuttuu nyt ovi kun pakkeloin sen reunakarmit sileäksi. 😀 Onneksi jo huomenna alkaa helpottamaan kun saadaan osa kodista päällystettyä uudella lattialla. 🙂

 3. Kyllä sä oot oikea teräsnainen, kun tommoseen hommaan olet ryhtynyt! Huh huh.
  Ei onnistuisi meikäläiseltä.
  Nimim. peukalo keskellä kämmentä 🙂

  1. Ulla: olen kyllä yllättynyt itsekin tästä kaikesta mihin olen pystynyt. 🙂 Lieneekö isäni henki antamassa neuvoja alitajuntaan ja voimia jaksaa painaa lähes kellon ympäri. 🙂 Vanha parketti on saatu revittyä nyt kokonaan irti lukuunottamatta saarekkeen ympäristöä josta huomenna sirkkelöidään lattia irti. Vanha parketti on kannettu peräkärryyn pois tieltä ja makkarit on valmiita. Muut huoneet maalaan yön aikana kunhan viimeinen pakkelikerros kuivuu. Sunnuntaina olen varmasti totaalisen poikki. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *