Sinivalkoinen sisustusinspiraatio & Stockmannin joulushop

Päätin järjestää itsenäisyyspäiväksi pienet tuparit remontin valmistumisen ja satavuotiaan Suomen kunniaksi. Juhlatarvikkeita ja Suomi 100 -juhlakoristeita etsiessäni inspiroiduin miettimään miltä meidän kauniit kansallisvärit näyttäisivät sisustuksessa…

Polaris Suomi 100 -untuvapeitto Joutsen Finland  |  Valaisimet Louis Poulsen AJ Midnight Blue  | Kynttilät Balmuir  |  Pussilakana Casa Stockmann  |  Ikonien Kevät -juhlapakkaus Kalevala koru + Iittala Vitriini

Juhlavuoden myötä monet suomalaiset yritykset ovat lisänneet valikoimaansa erikoistuotteita, joista osa on kieltämättä harkitsemisen arvoisia investointeja. Lippuviirit ja sinivalkoiset kynttilät ovat tietysti juhlalookissa itsestäänselvyys, mutta niiden lisäksi voisin vallan hyvin ajatella ostavani myös Louis Poulsenin keskiyönsinisen AJ-valaisimen sekä perkaalipuuvillaiset tummansiniset Casa Stockmann -pussilakanat tyynyliinoineen. Iittalan sininen Vitriini-rasia on ikimuodikas klassikko sekin ja pisteenä iin päälle ihastuin Joutsenen Polaris Suomi 100 -untuvapeittoon ja sen teknisiin ominaisuuksiin (joka tosin piiloutuisi pussilakanan sisälle).

Valaisimet Louis Poulsen AJ Midnight Blue  |  Työpöytä Muurame Design  |  Tuoli Artek 66  |  Koristetyyny Chhatwal & Jonsson

Sininen ja valkoinen ovat yksi maailman kauneimmista väriyhdistelmistä ja kiitos tärkeän vuosipäivän, on kaupat pullollaan sekä sinisiä että sinivalkoisia tuotteita. Alvar Aallon ja Artekin lisäksi myös Muuramen kalusteet kuuluvat kotimaisiin kalusteklassikoihin, jotka ikääntyvät kauniisti ja kestävät ajan hammasta.

Kuusi Everlands Grandis  |  Latvatähti Weiste  |  Joulupallo sininen DecorisJoulupallo hopea Georg JensenSuomi 100 -piparimuotit Martinex Iloleipurit  |  Suomi 100 Aalto -maljakko Iittala

Viime vuonna ei meillä kuusta nähty, mutta tänä vuonna aion räväyttää oikein kunnolla ja ostan niin massiivisen kuusen että se valtaa kolmasosan koko olohuoneesta. 🙂 Joulun väritkin on valittu ja sinivalkoistahan sen olla pitää – vihreä kuusi koristellaan valosarjalla sekä omasta lapsuudestani tutulla Suomen lippu -viirillä, ja lippujen joukkoon ripustellaan valkoisia sekä tummansinisiä lasipalloja.

Piparimuotteja en yleensä ole ostellut, mutta siihen tulee tänä vuonna poikkeus sillä minun on ihan pakko saada itsenäisyyspäivän juhlapöytään Suomen muotoisia pipruja. 🙂

Stockmannin joulushop on avattu ja juhlakattaustarvikkeiden lisäksi löysin pari uutta joulupalloa hitaasti kasvavaan koristekokoelmaani. Kipaiskaapa kurkkaamassa tämän vuoden joulukoriste- ja jouluvalovalikoima täältä → stockmann.com/joulushop

 *   *   *

Huomenna vilautan teille makuuhuonetta sekä olohuonetta, jotka eivät ole sisustuksen osalta lähelläkään valmista mutta antavat silti osviittaa siitä mihin suuntaan sisustus on muovaantumassa kovaa vauhtia. 🙂 Kivaa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!

Tuotekuvat: Stockmann / tuotevalmistajat, sisältää kaupallisen linkin

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Sinivalkoinen sisustusinspiraatio & Stockmannin joulushop

 1. Meillä on Muuramen koulupöydät, lipastot ja täytyy sanoa että eivät kestä kulutusta.
  Ja valitettavasti väri muuttuu ajanmyötä kellertäväksi.Lipastojen samoin koulupöytien kannet naarmuuntuvat tosi herkästi….
  Voi sanoa että rahat on heitetty hukkaan.

  1. Suomineito: todella kurjaa jos kalusteet ovat kellastuneet. 🙁 Ovatki minkä ikäiset? Meillä ei ole muutosta värissä tapahtunut ollenkaan uusiin verrattuna, vertauksena olohuoneen vanhimmat Muuramet vs uudet tehtaalta tulleet osat. Ymmärtääkseni Muuramen kalusteissa on sellainen käsittely ettei niiden pitäisi auringon valoon reagoida, täytyykin selvitellä asiaa tarkemmin.

   Tytön huone on mennyt uusiksi ja sänkykik vaihtui Muuramen parvisänkyyn, tästä teen postauksen ensi viikolla kun saan huoneen sisustuksen kokonaan valmiiksi. Sängyn ohella huoneeseen tuli kaapistokokonaisuus jossa on uusia ja vanhoja osia rintarinnan.

   1. Muuramet ovat 6 vuotta vanhat. Varsinkin tasot ovat naarmuisia, työpöydillä on sellaiset kirjoitusalustat, alapuoli on valkoisempi. Osassa laatikoissa se reunalista on kärsinyt, irronnut rumasti.Myös pikkukoloja reunoissa laatikoiden ulkoreunoissa, ei kestä mikään osua niin heti jää jälki….
    Meillä ei ole montaa vuotta niiden tarve joten kun lapset lähtee pistän kaikki pois. Jälleenmyynti arvoa on jos kelpaa ostajalle kuluneempi versio, toisaalta niistä ei voi paljoa pyytää.

    1. Suomineito: harmittava juttu, eivät ole edes vanhat. 🙁 Olohuoneen muurameilla on ikää kohta 3v ja ne ovat toistaiseksi (kuten uudetmatkin osat) pysyneet ihan uudenveroisina. Ei ole naarmuja edes tytön huoneessa olleissa kaapeissa vaikka neiti siirtelee legoja ja tavaroitaan raahaamalla eikä nostamalla. Värissäkään ei ole tapahtunut muutosta ja toivon hartaasti ettei tapahdukaan. Luulisi että viitteitä kellastumisesta jo olisi havaittavissa… En tiedä mitä muuta tähän sanoa kuin että harmittaa puolestasi. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *