Pehmeitä joululahjapaketteja & -20% alekoodi House of Brandonille

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

House of Brandonin kaikista aletuotteista saa vielä tänään -20% lisäalennusta ja halusin vinkata tästä teillekin, jos jollakin on vielä joululahjat hankkimatta. Loppuvuosi on omalta osaltani mennyt remppaamisen, työkiireiden sekä tavallisen arjen kanssa tasapainotellessa, eikä aika ole riittänyt kaikkeen mitä olisin tahtonut tehdä. Joululahjatkin on ostettu tänä vuonna nettikaupoista, kun en ole ehtinyt kaupoilla kuljeksimaan. Miehen lahjapaketit ovat tänä jouluna varsin pehmoisia, sillä hyödynsin tämän viikko sitten alkaneen House of Brandonin lisäalekampanjan ja tilasin kaikenlaista kivaa ja tarpeellista kuusen alle odottamaan aattoa.

Joululahjoja miehelle Calvin Kleinilta
Miesten paidat alevinkki HOB
Hyvää joulua - Kaunis joulukuusi ja lahjat kuusen alla
Alevinkki HOB

Saat -20% lisäalennuksen koodilla CHRTMS, alennus koskee kaikkia naisten-, miesten-, sekä kosmetiikan osaston aletuotteita. Koodi voimassa vielä tänään 18.12.2017.

→ houseofbrandon.com/ale

 * * *

Vielä pitäisi perjantaihin asti jaksaa pakertaa töitä ja sitten alkaakin todella kaivattu ja odotettu parin viikon joululoma. Lomalla pääsen viimein keskittymään sisustus- ja blogijuttuihinkin niiden ansaitsemalla pieteetillä. Tämä joulukuu eritoten on ollut ihan älytöntä menoa – töitä lähes tuplamäärä ja sen lisäksi remppaa, blogikamppiksia, tytön koulujuttuja ja poikkeusaikatauluja.

Flunssakin kovasti yritti käydä kimppuun, mutta stressitasot on ilmeisesti niin korkeat että selvisin parin päivän nuutumuksella ja kurkkukivulla. Jos ihan totta puhutaan, olen vähän väsähtänyt ja lasken kirjaimellisesti tunteja keskiviikkoon ja siihen kun pääsen ensimmäistä kertaa sitten lokakuun nukkumaan ihka oikeaan sänkyyn. 😀

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Pehmeitä joululahjapaketteja & -20% alekoodi House of Brandonille

  1. Olen itsekki nukkunut patja lattialla kuukauden päivät. sänkyni meni rikki lokakuun lopussa ja viikko sitten sunnuntaina pääsin vasta sänkykaupoille. Tänään sain neljän jälkeen uuden sänkyni kotiin ja se oottaa huomiseen kokoamista. Tosiaan on ihana nukkua oikeassa sängyssä pitkästä aikaa. ??☺️ Ajattelin joulun jälkeen ostaa uudet tyynyt, täkin ja lakanat, koska nekin kaipaa uudistusta. Täkkini on 13 vuotta vanha, joten sen vaihdan uuteen asap.
    Itsekkään en ole ehtinyt oikein käydä kaupoilla ostamassa lahjoja, kun kotona on pidellyt kiireitä. vauvan ja 3 vuotiaan kanssa päivä hurahtaa nopeaa, eikä sitä kerta kaikkiaan kerkee aina paikasta paikkaan.?Olen myöskin ostellut lahjoja netistä.

    1. Pitju: Joulun odotuksesta ei ole ehtinyt nauttimaan melkeinpä ollenkaan, ihan uskomatonta että joulua vietetään jo viikonloppuna… mihin kaikki nämä viikot on oikein kadonneet. 😀 Nettikauppa on kyllä pelastus, ilman sitä ei kukaan ei olisi varmaankaan saanut minulta tänä jouluna lahjoja. 😀

    1. Btk: ei ole valitettavasti alekoodia Zalandolle.

      Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta 2018! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *