Nukkuville – Unelmasänky mittatilaustyönä

Kaupallinen yhteistyö: Nukkuville

Puuseppä Tuukka Virkkilällä oli unelma rakentaa omin käsin sata sänkyä ja myydä ne asiakkailleen ympäri Suomen. Tuukan unelmista tuli totta ja nyt hänen luotsaamansa Nukkuvillen sängyissä nukkuu jo satoja ihmisiä ympäri maailman. Kansainvälistä huomiotakin saaneen Nukkuvillen tarina on hieno esimerkki siitä, miten unelmiaan kannattaa rohkeasti lähteä tavoittelemaan… kuten tein minäkin ottamalla Tuukkaan yhteyttä unelmasänkyni valmistamisen merkeissä. 🙂

Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen

Visio unelmasängystä

Minulla oli selkeä visio siitä millaisen sängyn haluan, mutta yllätyksekseni sain kuulla ettei kyseistä sänkymallia ole valmistettu enää vuosiin. Pitkään kestänyt nettikirppiskyttäyskään ei tuottanut tulosta, joten vaihtoehtoina oli tyytyä toisenlaiseen sänkyyn tai teettää sisustusunelmieni sänky mittatilaustyönä puusepällä. Tässä vaiheessa kuvioon astui Nukkuvillen Tuukka, joka innostui ehdottamastani projektista…

Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen
Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen
Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen

Nukkuville-sängyn valmistaminen

Unelmasänkyni valmistaminen on ollut hyvin mielenkiintoinen prosessi, joka avasi silmäni ymmärtämään entistäkin paremmin puusepäntyön hienoutta. Omien mittojen ja toiveiden mukaisesti valmistettu kaluste on uniikki ja henkilökohtainen – se on tehty juuri sinua varten ja sen lisäksi että tiedät kalusteen valmistusvaiheet, tiedät myös ihmisen joka sen sinulle on valmistanut. ♥

Kotimaisesta puusta verstaalla työstetty huonekalu säilyttää arvonsa, sillä sen arvoa ei mitata pelkästään rahassa, vaan myös laadussa ja viimeistelyssä. Monet asiat elämässä ovat vain tilapäisiä ja niitä täydentämään tarvitaan ”ankkureita”, jotka saavat kodin tuntumaan kodilta. Nukkuvillen sänky tulee olemaan minulle sellainen: rakkaudella suunniteltu ja tarkkuudella käsityönä valmistettu kalustekumppani.

Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen
Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen
Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen

Sänky, kuljetus ja kasaus – Täyden palvelun paketti

Nukkuvillen sängyt kuljetetaan asiakkaille suoraan kotiin ja sängyn kokoaminen kuuluu aina mukaan pakettiin. Oma sänkyni saapuu keskiviikkona Tuukan mukana Padasjoen verstaalta tänne Helsinkiin ja ajattelin yhyttää Tuukan pieneen haastatteluun samalla kun kuvaan teille videomateriaalia sängyn kokoamisesta. 🙂

Alla teitä lukijoitani varten tehty videokooste sängyn valmistamisesta, jossa Tuukka kertoo valmistuksen eri vaiheista:

Nukkuville sängyn valmistus vaiheet - Omakotivalkoinen

Kotimaista puusepäntyötä ammattitaidolla

Nukkuvillen sivuilta löydätte lisätietoa mittatilaussänkyjen valmistuksesta sekä inspiroivan kuvakavalkaadin Nukkuvillen valmistamista sängyistä. Nukkuvillen blogista löydät lisäksi mielenkiintoisia tarinoita siitä millaisia nukkujia ovat esimerkiksi palomies Tapio, 9-vuotias Elias, kaksosten äiti Outi ja sisustusalan yrittäjä Cilla Stenbäck.

→ nukkuville.fi

Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös: ➤ Nukkuville sängyn kokoaminen

Lue myös: ➤ Kokemuksia Nukkuville-mittatilaussängystä


Seuraa myös Instagramissa 

9 kommenttia “Nukkuville – Unelmasänky mittatilaustyönä

 1. Siis mitä ihmettä, mikä se sänky oli jonka kerroit ostaneesi lokakuussa ja joka odotteli kokoamistaan kunnes lattiaremontti on valmis?

  Tämä Nukkuville kuulostaa kyllä ihanalta!

  1. Ruukkis: Kyseinen sänky oli Huutonetistä ostamani sänky, jonka myyjä olikin myynyt toista kautta jollekin toiselle. Tosi kurja juttu oli ja annoin kyseiselle myyjälle negatiivisen palautteen moisesta mokasta. 🙁 Mutta onneksi näin kävi, sillä siihen loppui kirppikseltä etsiminen ja otin yhteyttä Nukkuvillen Tuukkaan, jolta tilasin mittojen mukaisen ja satakertaa paremman pedin. 🙂 🙂 Win-win siis lopulta. 😀

 2. Mitä lokakuussa ostamallesi sängylle kävi? Sille jota et halunnut koota ja purkaa heti lattiarempan tieltä?

  1. Nina: Löysin ihan kivan sängyn Huutonetistä ja ostin sen, mutta kävi ilmi noutoa sille sopiessani että sänky olikin myyty toista kautta toiselle ostajalle ja jäin nuolemaan näppejäni. Näin ollen en saanut kyseistä sänkyä. No tulipa koettua tuokin, ensimmäinen ns. huono kokemukseni nettikirppikseltä.

   1. Mutta sanoit lokakuun 23. päivä että teetät sängyn mittatilauksena ja kuvassa oli sama BoConceptin inspiraatiokuva, sitten sänky odotti palasina, ja tämä olikin nettikirppisostos ja nyt taas on BoConcept-kopio tulossa. Vaikea pysyä perässä.

    1. Nina: tein kaupat sängystä lokakuussa ja ne peruuntuivat kun kävi ilmi ettei sänky olekaan oikeasti myynnissä. Kaikenlaisiin tyyppeihin sitä törmääkin nettikirpparilla. No, oli ensimmäinen huonompi kokemus onneksi joten vähällä olen päässyt. 😀

 3. Nyt täytyy kyllä jo kommentoida (vaikka tuskin tätä julkaiset), että pidätkö oikeasti lukijoita ja ihmisiä yleensäkin kovinkin tyhminä? Ihan täyttä puppua tuo tarina, että olisit huuto.netistä ostanut sängyn. Kukaan ei usko tuota.

  Joskus ihan tykkäsin sun blogista ja ajattelin, että oot ihan symppistyyppi. Mietin, miksi porukka haukkuu sua jne… Mutta enää en ihmettele, mennyt mullakin maku koko touhusta, valehtelusta, lukijoiden aliarvioimisesta jne…

  1. Satu M: kylläpä kirjoitit ikävään sävyyn. Ihan samalla tavalla voisin sinulta kysyä että pidätkö minua niin tyhmänä että valehtelisin tälläisestä asiasta blogissani tai ylipäätään missään? Huutonetissä on sellainen hassu ominaisuus että se näyttää myös kaikki sulkeutuneet kaupat edellisiltä kuukausilta ja sieltä on helppo etsiä kyseinen sänkykauppa ja myös palaute jonka myyjälle olen antanut tuotteesta jota hänellä ei lopulta ollutkaan. Kenties suuntaat sinne etsimään vastauksen syytökseesi.

   Hyvä vaan että menetit kiinnostuksesi, tuollaisen avautumisesi jälkeen en kaipaa kaltaistasi loukkaavasti asiansa esittävä lukijaa blogiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *