Ihanin.fi – Kauniit rullaverhot

Kaupallinen yhteistyö: Ihanin.fi

Kauniit lasiovet ovat kodin kruunu ja varsinkin nyt kevään kynnyksellä on saanut huomata miten suuren muutoksen ne ovat saaneet aikaan perinteisiin laakaoviin verrattuna – kodin valoisuus on triplaantunut ja valo pääsee esteettä kulkemaan tilasta toiseen niin aamu- kuin ilta-auringonkin paisteessa. Yksityisyyttä ne eivät kuitenkaan sellaisenaan mahdollista ja tässä kohtaa Ihanin ja heidän laaja verhovalikoimansa astuu mukaan kuvioihin…

Ihanin.fi valkoiset minimalistiset rullaverhot - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Erittäin laaja ja monipuolinen valikoima

Ihanin maahantuo ja myy laadukkaita Ihanin-malliston sälekaihtimia, laskos-, vekki- ja rullaverhoja, joista löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja pimentävistä verhoista päivänvalo- ja valkokangas-verhoihin. Erittäin laajan perusvalikoiman lisäksi saatavilla on lähes rajattomasti mittatilausratkaisuja kaiken kokoisiin ikkunoihin, joiden valttina ovat mm. ruuvittomat asennukset sekä kustannustehokkaat hinnat. Valikoimasta löydät:

 • laskosverhot
 • sivuverhot (tavalliset ja pimentävät)
 • moottorikäyttöiset verhokiskot (tulossa)
 • paneeliverhot
 • rullaverhot
 • digipainetut rullaverhot
 • vekkiverhot (plisee-verhot)
 • pystylamellit 89 mm
 • Hasta Tension -rullaverhot
 • 25mm ja 50mm puusälekaihtimet
 • 16mm ja 25mm alumiinisälekaihtimet
Ihanin.fi valkoiset minimalistiset rullaverhot - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Ihanin-rullaverhot lasioviin

Makuuhuoneiden lasiovista löytyykin nyt hohtavanvalkoiset Ihanin-rullaverhot, joiden erikoismitta peittää auki ollessaan ovilasin lattianrajaan asti. Valitsemani verhomallin vakiokorkeus on 185cm ja sitä on saatavana kuudessa eri leveydessä, sekä tilauksesta tietysti myös omien mittojen mukaisena.

Verhoni ovat 100% polyesterikangasta, joka päästää valon kuultamaan kankaan läpi antaen kuitenkin täydellisen suojan katseilta. Portaattoman säädön ansiosta rullaverhon pituus on helppo mukauttaa tarpeisiin – aurinkoisin aamuisin verho on toiminut häikäisysuojana peittäen vain lasioven yläosan ja tytön kavereiden tullessa kylään verho on vedetty peittämään ovi lattiaan asti, jolloin tyttöset ovat saaneet leikkiä omassa rauhassaan.

Ihanin.fi valkoiset minimalistiset rullaverhot - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Helppo asentaa asennuslistan ansiosta

Olen joskus muinoin kuullut tarinoita rullaverhojen asentamisen vaikeuksista ja ajatus rullaverhon kiinnittämisestä suoraan oveen tuntui haastavalta hommalta – mietin mielessäni miten verhon mekaniikka mahtaa toimia ja mistä tietäisin asentaa verhon oikein päin rullan pyörimissuuntaansa nähden…

Ihanin-valikoiman rullaverhon asennus osoittautui olevan lastenleikkiä, asennuslistan ansiosta verhon kiinnitys hoitui kahdella pienellä ruuvilla ja kolmen minuutin vaivannäöllä – uskomattoman helppoa ja yksinkertaista. 🙂

Ihanin.fi valkoiset minimalistiset rullaverhot - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Näin asennat rullaverhon

Yksinkertaisuudessaan asennus meni näin: Mittasin oven yläosan puulevyn ja merkkasin lyijykynällä paikat kahdelle kannakkeelle. Ruuvasin asennuslistan kannakkeet paikoilleen, nostin rullaverhon kannakkeisiin ja lukitsin verhon paikoilleen painamalla kannakkeissa olevia lukitusvipuja. Voila, koko homma kolme minuuttia eikä hikipisaraakaan tarvinnut otsalta pyyhkiä. 🙂

Tämä on kaikin puolin täydellinen ratkaisu, jossa minun ei tarvinnut tinkiä unelmieni lasiovista eikä myöskään yksityisyydestä. ♥

Ihanin.fi valkoiset minimalistiset rullaverhot - Sisustusideat Omakotivalkoinen

Ihanin.fi tarjoaa teille lukijoilleni maksuttoman Matkahuollon lähipaketti-toimituksen kaikkiin Suomen lähipaketti-pisteisiin. Edun saat etukoodilla Ihanintoimitus18, voimassa 18.3.2018 asti. Tutustu valikoimaan:

ihanin.fi

Aurinkoista viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Ihanin.fi – Kauniit rullaverhot

 1. Meillä oli aikoinaan valtava peikonlehti,jonka asetin ikkunan eteen ja tuin naruista verhotankoon ikäänkuin verhoksi.Kasvaa valtavaa vauhtia jos viihtyy…..Annettiin sitten pois,kun ei mahtunut mihinkään enää:)

  1. Nanna: Kuulostaa ihanalta, olisipa meilläkin mahdollisuus tuollaiseen. Keittiön itäpuolen ikkunat ovat aamuisin ja aamupäivisin liian tulisia paikkoja ja olohuoneessa taas länsisuunnan ilta-aurinko ei valaise tarpeeksi, näin luulen. Iso peikkoni on vähän nyt sekaisin eikä tiedä missä olisi hyvä olla. Nuoret lehdet rakastavat aurinkoa ja kohoavat tosi kauniisti kohti taivasta kun aurinko osuu niihin. Vanhemmat ja tummemmat lehdet taas tuntuvat kärsivät auringosta, muutamissa on ruskeita reunoja ja ne roikkuvat vähän masentuneena alaspäin kun ovat aurinkoisessa kohdassa. Olen yrittänyt nyt sopeuttaa kasvia siihen että kelpuuttaisi sekä aurinkoa että varjoakin, saa nähdä käykö tässä niin että alalehdet lakastuvat ja yläosa jatkaa railakasta kasvuaan. 😀

 2. Eikö ovia olisi saanut esim.maitolasina tms.jotta yksityisyys säiyy,mutta valo pääsee läpi?itse en tarvisi väliovia ollenkaan.Ne on aina auki niitä ei koskaan suljeta.Ainoat ovet mitä käytetään on wc ja kylppäri.Kylppärinoveksi vaihdettiin juuri kaunis harmaa lasiovi,josta ei näy selvästi läpi:)

  1. Nanna: Jeld-wenin ovia saa maitolasillakin, mutta minä halusin läpinäkyvät ovet jotka sopivat yhteen myös oven yläpuolella olevan lasin kanssa. 🙂 Idea lasiovilla ei ollut se että niistä siintää valonkajoa, vaan se että niistä nimeomaan näkyy läpi ja koko koti on yhtä suurta ja esteetöntä tilaa. Tämä on minulle win-win tilanne, verhojen kanssa saa halutessaan sitä yksityisyyttä ja ilman verhoja voin nauttia ihanasta avaruuden tunteesta. Omassa makuuhuoneessani ei verho ole juuri koskaan alhaalla, tytöllä useammin muttei välttämättä edes joka päivä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *