Marimekko Urna & valkoiset liljat

Viikonlopun piristysruiskeeksi ostin kaksi kaunista liljaa, jotka ilostuttavat mieltä synttärilahjassani Marimekon Urna-maljakossa*. Ruotsalaismuotoilija Carina Seth-Anderssonin suunnittelema Urna on kuin taide-esine, eleetön ja näyttävä samaan aikaan. ♥

Kaunis ja ajaton Marimekko Urna maljakko ja valkoiset liljat - Omakotivalkoinen
Kaunis ja ajaton Marimekko Urna maljakko ja valkoiset liljat - Omakotivalkoinen
Kaunis ja ajaton Marimekko Urna maljakko ja valkoiset liljat - Omakotivalkoinen

Maljakon halkaisija on hulppeat 30cm ja korkeutta sillä on 21cm. Tykkään kovasti siitä miten liljojen alimmat lehdet mahtuvat avautumaan maljakon sisällä…

 * * *

Täällä podetaan enteilevää flenssua ja tankataan vitamiineja, jotta tukkoisuus ei pääse enempää kehittymään. Ihmeen terveenä olen tämän tuskaisen pitkän talven ollutkin ja soisin saman jatkuvan, varsinkin nyt kun kevätkin sieltä kovasti yrittää saapua ja mukavia ulkoilukelejä tarjoilla – siispä Beroccaa nassuun, inkivääriä massuun ja peiton alle lämpimään! 🙂

Seesteistä sunnuntai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

6 kommenttia “Marimekko Urna & valkoiset liljat

  1. Tuo Urna on ihan täydellinen! <3 tosin ei mahdu omaan budjettiin ja omaan kotiin olis aivan liian kookas. Mutta tykkään ihailla sitä muiden kuvista. 🙂

    1. Petu: Kokoa sillä tosiaan maljakoksi on, tarvitsee tilaa ympärilleen ja vähän mietin että onko se liiankin tiiviisti tuossa pitkulaisella pöydällä… Saarekkeella se on täydellinen, ei yhtään liian pieni tai suurikaan. <3

  2. Meinasinkin sanoa että otahan alimmat lehdet poissa, ne kun vedessä lilluessaan herkästi limoittaa veden ja kukan elinaika lyhenee.? Kaunis asetelma on, en sillä.

    1. Jenni: Olen pitänyt muutamia kukkia tuolla tavalla ennenkin enkä huomannut että kukat nuupahtaisivat ennen aikojaan. Tulppaanit ainakin ovat viihtyneet maljakossa lehtineen maljakon reunaa pitkin aseteltuina enkä ole huomannut veden limaantumista. Pidän silmällä tilannetta liljojen kanssa ja jos vesi sameentuu niin trimmaan alimmat lehdet pois hetipaikalla, kiitokset varoituksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *