Eroon selluliitista – Kokemuksia Biotherm Celluli Eraser -voitteesta & Super Bust -seerumista

Kesä tulee kohisten ja on aika valmistautua rantakauteen! Halusin kokeilla Biothermin Celluli Eraser -selluliittivoidetta sekä bustieeri-osastolle kohotusta lupaavaa Super Bust -rintaseerumia, joilla tässä kolmisen viikkoa olen nyt lotraillut – ja yllättävää kyllä, tuloksiakin on tullut! 🙂

Selluliittivoiteet – Huijausta vai ei?

Olen elämäni aikana ehtinyt kokeilemaan jos jonkinlaisia kitudieettejä, sekä kuivaharjausta, hierontaa, lukemattomia erilaisia nesteen- ja rasvanpoistotuotteita, sekä tietysti selluliittivoiteita. Yksi ainut voide oli sellainen josta onnistuin saamaan tuloksia aikaan, vaikkakaan se ei lupauksistaan huolimatta selluliittiin vaikuttanut. Iho oli kuitenkin tasaisempi ja kimmoisampi, nuorekkaampi jos näin voi reisien ja takapuolen ihosta nyt ylipäätään edes sanoa. 😀

Vuosiin en ole vartaloa muokkaavia tököttejä ostellut, niin monesti sain pettyä mainosmiesten tyhjiin lupauksiin. En tässä merkkejä viitsi alkaa luettelemaan, mutta uskon että aika moni siellä ruudun toisella puolen on kokenut saman kuin minä – rahat pois, selluliitti se on ja pysyy!

Lopputulos oli se että koin tulleeni näiden kymmenien rasvaostoksieni kanssa huijatuksi. Kosmetiikkateollisuus pyörii hurjalla vauhdilla nyhtäen hölmöläisiltä (ja toiveikkailta) kukkarot tyhjiksi ja lupaukset vaan sen kuin kasvaa  – luvataan kymmenien vuosien nuortumisia maagisen etanansarvikarvajauheen avulla ja uskomattoman mielettömiä yliluonnollisen kaartuvaisia vakuumielastisia ripsiä uuden teknologian avittamana jne. 😀

Älä siis usko kenenkään sanaa ennen kuin itse näet tai koet tuotteiden vaikutukset, mutta yritä silti olla avoin ja kokeilunhaluinen – ilman sitä ei voi koskaan löytää sellaisia tuotteita jotka sopivat omalle keholle ja iholle. ♥

Biotherm Celluli Eraser – Tehokas täsmätuote vai täyttä humpuukia?

Olen pitkään käyttänyt Biothermin tuotteita ja koska kaapistani löytyy kyseisen merkin suihkusaippuaa ja vartalokuorinta-ainettakin, oli luonnollista että pysyn tutussa tuotemerkissä ja valitsen ihmevoiteeni sen valikoimasta. Kolmisen viikkoa sitten ostin Biothermin Celluli Eraser -selluliittivoiteen sekä Super Bust -rintaseerumin, sillä halusin vaihtelua ainaisen “suihku ja perusrasvat pintaan pikana” -rituaalini tilalle. Kesäkin on tulossa ja vaikken rannalla aio tänäkään vuonna makoilla, halusin saada talven aikana laiskottelusta ja istumisesta pahentuneet reisipahkurani siliämään. 🙂

Huonosti löytyi netistä kokemuksia tästä Celluli Eraser -voiteesta ja aikalailla sokkona lähdinkin tuotetta testailemaan. Pullon etiketti tietysti lupailee maat ja taivaat – “kun käytät 4 viikkoa niin huomaat miten selluliittisi sulaa pois”. 😀 Noihin höpöhöpö-juttuihin ei kannata uskoa ja hyvin skeptisesti levittelin rasvan vartaloni ongelmakohtiin aamuin ja illoin (joskus kyllä lintsasin aamurasvauksesta). Tärkeintä tässä oli se että koin näkeväni vaivaa oman ulkonäköni eteen, näin keväisin tekee mielelle hyvää kun panostaa omaan habitukseensa…

Ensimmäisellä käyttökerralla ihmettelin missä viipyilee selluliittivoiteista tuttu viileyden ja kihelmöinnin tunne – se kun on vahvistanut uskomusta tuotteen tehokkuudesta. Tässä Celluli Eraserissa ei tosiaan kihelmöintiä tai viileyttä ilmene, mutta näin jälkeen päin koen että “jännätunteen” puuttuminen on pelkästään hyvä asia. Tuote imeytyy ihoon hyvin nopeasti, johon saattoi vaikuttaa sekin että ihoni on kuivahko ja janoaa rasvaa, joten pyörivin liikkein tehty hieronta rasvaamisen yhteydessä jää minulla haaveeksi – kunhan lätkin jotensakin rasvat sinne missä muhkuroita on. Voiteen imeydyttyä iho tuntui heti mukavan sileältä ja oli sävyltään tasaisempi – ei hullumpaa!

Sen ihmeempiä vaikutuksia en kokenut saavani kunnes rasvanlevityspäivä nro 8 koitti – rasvaillessani tiirailin reisiäni makuuhuoneen peilistä ja tajusin että persketti sentään, minne on hävinnyt kaikki ennen niin selvästi erottuneet takareisien rasvapahkurat! Niitä ei ollut eikä tullut missään asennossa, ei kyyryssä, ei varpaillaan seisoessa, ei istuessa, eikä varsinkaan silloin kun puristi pakarat kaakkoon. 😀 Käsin ihoa puristamalla näkyi appelsiini-ihoa, muttei alkuunkaan niin selkeästi kuin aikaisemmin.

Nyt kolme viikkoa myöhemmin iho on selvästi kiinteämpi ja reisien selluliitti on lähes kokonaan kadonnut. Tähän vaikuttaa tietysti moni asia, ensimmäisenä ja tärkeimpänä ihokudoksen luonnolliset ominaisuudet ja perintötekijät, toisijaisena elämäntavat ja vasta kolmantena tulee kemialliset keinot kuten kuivaharjaus, riittävä vedenjuonti ja ihmevoiteet. Silti uskallan vannoa että tämä Biothermin Celluli Eraser -voide toimii suurimmalla osalla naisista (ja miehistäkin), vähintääkin tasoittaen ihonalaisia rasvakertymiä. 10/10 arvosanan ansaitsee minulta tämä!

Biotherm Super Bust – rintojenkohotus kotona?

Toinen testaamani tuote on täsmäisku veltostuneeseen decolteeseen. Biotherm Super Bust lupaa kiinteyttää rintojen ja decolteen ihoa ja tästä on sanottava että hukkaan taisi meni rahat. Voide on täsmätuotteena ihan ok, iho on kieltämättä hieman kimmoisampi ja pinkeämpi, mutta varsinaista kohotusta tällä ei ainakaan kolmessa viikossa aikaan saa. Oma mielipiteeni on että rintaseerumi on loistava lisä kehonhuoltoon ja erityisesti silloin kun tiedossa on painonpudotusta. Uskon että voide hieman nopeuttaa ihon kutistumista ja palautumista laihtumisen yhteydessä ja sen avulla saattaa maltillisen keventymisen yhteydessä jopa välttyä rintojen roikahtamiselta, mutta muille tästä tuskin on kummoistakaan apua.

Selluliittivoiteen tapaan tämäkin imeytyy hyvin nopeasti, sillä erotuksella että iho tuntuu hetken aikaa hieman nahkealta. Siksipä suosittelen hengailemaan kylpytakissa 5-10 minuttia seerumin levittämisen jälkeen ennen kuin hyppäät vaatteisiisi. Tuoksu on tässäkin miellyttävä, aavistuksen mausteinen johtuen sen ainesosista. Pisteitä annan 7/10, mutta toiveikkaana jatkan tuotteen käyttöä ja raportoin teille heti jos huomaan pienintäkään merkkiä super bustien synnystä. 😀

 * * *

Biothermin tehokaksikko saa yhdessä minulta kiitettävät arvosanat. Ihmeitä nämä eivät tietenkään tee ja Biothermin omat mainospuheet eivät täysin tulleet lunastuiksi, mutta oman kokemukseni perusteella sanoisin että erityisesti tuo Celluli Eraser teki minuun vaikutuksen – niin fyysisen kuin henkisenkin. Yläpeukku sille!

Leppoisaa lauantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

5 kommenttia “Eroon selluliitista – Kokemuksia Biotherm Celluli Eraser -voitteesta & Super Bust -seerumista

  1. Kiitos postauksesta! Tätä oli mielenkiintoista lukea. Purkkien ja putelien lupaukset kun eivät ihan aina täsmää niiden tekstien kanssa. ? Onneksi kuitenkin joskus, kuten sinulle nyt kävi tuon selluliittivoiteen kanssa. ? Täytyy harkita tuota jos päätän vielä lisäpanostaa kroppaan.

    Nyt olen erittäin tyytyväinen siihen, että talven jälkeen kuorinta ja vartalovoi ovat täällä tehneet rutikuivalle iholle ihmeitä viikossa. Iho on paljon heleämpi ja kimmoisampi. Tämä on sitä mukavampi juttu kun kyseessä on todella edulliset tuotteet. Joskus saa hyvää halvallakin. ?

    Sitä jäin miettimään, että mikä saa sinut suosittelemaan myös tuota rinnoille ja decolteelle tarkoitettua voidetta? Tekstisi perusteella se kun ei ollut sitä mitä piti. ?

    Itsestään kannattaa huolehtia. Tsemppiä kaikille kevätparannuksia tehneille! ❤️

    1. Hippu-76: Tuo rintavoide ei varsinaisesti ole kiinteyttänyt, mutta iho on pinkeämpi ja kauniimpi, ja siksi ansaitsee arvosanaksi seiskan. 🙂 Uskon vahvasti että tästä voiteesta olisi ollut apua silloin kun karistin kiloja, iho kun aina “kutistuu” hieman jälkijunassa rasvavarastojen haihtumiseen verrattuna. Ja kolme viikkoa on toisaalta aika lyhyt aika arvostella rintavoidetta, tuo etumus kun on yksi vaikeimmista kiinteytyskohdista koko kropassa. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *