Toivepostaus makuuhuoneesta (sis. videon)

Tulin tuossa viikonloppuna paljastaneeksi kommenttivastauksen yhteydessä että olohuoneen sohvadilemma on ratkaistu (kertoilen teille tästä myöhemmin lisää) ja toinen Swedese-tikashyllyistä* siirtyi makuuhuoneeseen. Lupasin lukijalleni postauksen, jossa myös videokuvaa makuuhuoneesta ja siitä miten hylly sekä ikkunat sijoittuvat huoneeseen…

Minimalistinen valkoinen makuuhuone
Minimalistinen valkoinen makuuhuone
Minimalistinen valkoinen makuuhuone

Hylly sopii paikkalleen kuin valettu ja tuo kepeää raikkautta kasveillaan. Ihaninta on se että nyt huoneessa on kolme erilaista designvalaisinta – katossa roikkuva Artek*, hyllynurkkaa tunnelmallisesti valaiseva &traditionin Milk* ja yöpöydällä lepäävänä lukuvalona Louis Poulsenin Aj*. Alla vielä Sannan toivoma video makuuhuoneesta, josta näette huoneen kaikkine yksityiskohtineen. 🙂

Leppoisaa tiistaita kaikille ja huomiseen!

*sisältää kaupallisen linkin 

2 kommenttia “Toivepostaus makuuhuoneesta (sis. videon)

  1. Täyden kympin makuuhuone! ? Todella kaunista ja tunnelmallista. Nuo tikashyllyt vaikuttavat sopivan paikkaan kuin paikkaan.

    1. Hippu-76: Kiitokset, nuo tikkaat ovat kyllä niin huiput! Ja sopivat aikalailla minne tahansa, eteisestä makuukammariin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *