Uutta parvekkeella – Musta ritiläpenkki & jalallinen ruukku

Parveke on puunattu kesäkuntoon ja kävin Jyskistä ostamassa sinne mustan ritiläpenkin sekä todella kivan jalallisen metalliruukun. Kohta kuumenee myös grilli ja koittaa kesän ensimmäinen ulkoruokailu… enää puuttuu kesäkukat ja -kasvit, ne käyn hakemassa varmaankin ensi viikolla. Kyllä on kätevää kun löytää parvekkeen koko sisustuksen kalusteita myöten yhdestä ja samasta paikasta. 🙂

Mustaksi maalatusta metallista ja massiivimännystä valmistettu Virum-penkki oli rakkautta ensi silmäyksellä. ♥ Tätä en ollut ajatellut parvekkeelleni hankkia, mutta koska pitkulaisen jalallisen teräsruukun kanssa tuli tenkapoo, vapautti se tilansa tälle tukevalle 35cm x 100cm kokoiselle ritiläpenkille. Penkki toimii kasviruukkujen alustana ja tarvittaessa tietysti myös lisäistuimena kesäillan grillikinkereissä.

Jyskin “yhden kasvin kokoisella” Detlef -metalliruukulla (tätä en löytänyt Jyskin nettisivuilta) on korkeutta 50cm ja sen halkaisija on 15cm. Näitä saisi Jyskin valikoimassa olla muissakin koko- ja korkeusmitoissa, näyttäisi hienolta kun ryhmittelisi useamman eri korkuisen ruukun rinnakkain.

Kesän ensimmäinen grillailu on kohta käsillä kunhan vaan napsautan grillin päälle (toivottavasti se vielä toimii vaikka oli talven yli ulkona) ja kannan kasvis-kanavartaat sekä paprika-nyytit partsille. Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! 🙂

6 kommenttia “Uutta parvekkeella – Musta ritiläpenkki & jalallinen ruukku

  1. Tykkään tosi paljon tuosta parveekkeesi tummasta tyylistä! Ja vitsit miten paljon Jyskiin on tullut nyt kivoja kesäkalusteita! Ihanaa kesäkauden aloitusta sinne 🙂

    1. Marjukka: Jyskissä on tosi kivat kesäkalusteet ja -tarvikkeet, meidän koko parveke on melkeimpä Jyskistä. 🙂 Ihanaa kesäkautta ja aurinkoista sunnuntaita! <3

  2. Ihanalta näyttää teidän parveke ja tummat sävyt on kauniit. Itsekin siivosin tänään terassin. Pesin kalusteet ja laitettiin terassimatot. Me ollaan grillauskausi jo aloitettu ja omakotitalossa kun asutaan niin ollaan grillattu puugrillissä. Sateen sattuessa grillataan terassilla kaasugrillillä. Ihanaa kesän alkua☺

    1. Marja K: Puugrilli olisi unelma, niin paljon paremman makuista tulee vartaistakin sähkögrilliin verrattuna. <3 Olen vähän kade! 🙂

  3. Minä myös hain jyskistä uudet,harmaat kesäkalusteet ja löysin terassin laidalle ihanat,harmaat/metalliset/jalalliset parvekelaatikot.yksinkertaisen kivat!

    1. Nanna: Jyskistä löytyy niin kivoja kalusteita ja parasta on kun saa settiin sopivat ruukutkin samalla kertaa hankittua. 🙂 Yläpeukku Jyskille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *