Toukokuun lapsi – Hellekesän asupostaus

Huh hellettä, ihanaa sellaista! Aivan uskomattoman upeat kesäilmat ovat hellineet jo päiväkausia ja jopa minä olen tarjennut olla ulkona ilman takkia. Olemme normaalisti käyneet ostamassa tytölle kesävaatteita vasta kesäkuussa, mutta nyt oli pakko aikaistaa ostoksilla käyntiä, kun kaapista ei löytynyt montaakaan t-paitaa saati shortseja, joihin pituutta hujahtanut neiti mahtuisi. Kolusimme läpi monta kauppaa ja tälläisiä ihanuuksia viikon päästä synttäreitään viettävä toukokuun lapsonen itselleen valikoi…

Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus
Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus

Onko kenkärakkaus perinnöllistä

H&M:lle suunnattiin heti ensimmäisenä ja hyllythän suorastaan notkuivat aivan ihania lastenvaatteita, mutta kokoja oli todella huonosti jäljellä. Tyttö on selvästi perinyt äidiltään kenkärakkautensa, sillä ensimmäisenä hän hyökkäsi kohti kenkäseinää ja sieltä löysi itselleen kirkkaanpunaiset satiinitennarit.

Tämä on jännä juttu sinällään, koska oma kenkäfriikkiyteni on karissut viimeisen viiden vuoden aikana aika olemattomiin, emmekä ole yhdessä tytön kanssa pahemmin kenkäosastoilla ravanneet. Tiedä sitten mikä genetiikan osa dna:ssa tuon on saanut aikaan, sillä opittua sen ei pitäisi olla. 😀

Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus

Punavalkoraidallinen paita

H&M:stä löytyi myös tuo punavalkoraidallinen t-paita, jonka rintamuksessa keltaisin kukin kuvioituna LOVE. Valkoiset farkkushortsit sen sijaan löytyi Zaran lastenosastolta, henkkamaukasta kun oli kaikista shortseista tytön koko loppunut.

Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus
Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus
Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus

Käännettävä paljettikuvio

Zarasta löytyi myös tämä riemunkiljahduksen aikaan saanut ”kääntöpaita”, jossa siis paljeteista taituroitu käännettävä rakkaus-emoji. Kuva vaihtuu sateenkaari-emojiksi kun kääntää paljetit kämmenellä silittäen toisinpäin.

Nämä kääntökuvapaidat ovat ehdoton lempparijuttu. Onneksi valikoima on kasvanut niin paljon, että jokaisesta kaupasta löytyy sata ja yksi erilaista vaihtoehtoa. Jos etsit omalle lapsellesi kääntökuvapaitoja, kipaise katsomassa ainakin KappAhlin ja Zaran valikoima, joissa molemmissa on useita erilaisia malleja emojeista hevosiin ja supersankareihin. 🙂

Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus
Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus

Punaiset sandaalit tarranauhakiinnityksellä

H&M:stä löytyi toisetkin mieluisat kesäkengät – punaiset sandaalit, joissa on nilkassa tarranauhalla kiinnitettävä remmi. Oli ilo huomata miten Henkkamaukka on parantanut lastenkenkien kiinnitystapoja. Suurimmassa osassa oli joko joustokuminauha tai tarranauha, mitkä ovat varsinkin koulussa tarpeen kun lapset kirmaavat Räikkösen nopeudella välitunneille. Perinteisten kengännauhojen sitominen vie tämän ikäisiltä turhaa aikaa, kun välitunti ei muutenkaan ole kovin pitkä.

Zarasta löysimme myös nämä paloautonpunaiset puuvillashortsit, joissa valkoisten farkkushortsien tapaan on joustava kuminauhasäätömahdollisuus vyötäröllä. Pumpulin pehmoinen lepakkohihainen 90´s Girl t-paita on Stockmannilta ja paidan merkki Bell lienee heidän omaa lastenvaatemallistoaan. Bellin osastolta löytyy tosi kivoja kesävaatteita, mutta näissäkin oli tytön koko myyty melkeinpä vaatteesta riippumatta loppuun.

Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus
Asupostaus - Punavalkoinen asukokonaisuus

Toivottavasti lämpimät ilmat jatkuvat loppuviikon ukkos- ja saderintaman jälkeenkin. Olisi ihana saada nauttia kunnon kesästä pitempäänkin… ja aikamoinen yllätys olisi jos juhannuksena aurinko paistaisi eikä tarvitsisi kaivaa takkia kaapista päälleen. 🙂

Aurinkoista ja kesäistä keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Toukokuun lapsi – Hellekesän asupostaus

 1. Hei!
  Onpas tyttäresi kasvanut!
  Henkasta ja maukasta löytyy kivoja vaatteita, itsellenikin ostin muutaman kesäpuseron sieltä.
  Zara on oman tyttäreni suosikki.
  Kiitos Miia Desenion alekoodista, tilaukseen lähti muutamat julisteet ja tietysti kehykset niihin.
  Mukavia kesäpäiviä!

  1. Sila: On kyllä hujahtanut, niin pituutta kuin noin muutenkin. Hirmuinen muutos tapahtunut tässä ekaluokan aikana. 🙂

   Zara on meillä lempparikauppa myös, siellä on todella ihania lastenvaatteita ja kokojakin viime aikoina paljon enemmän tarjolla kuin muissa vaateliikkeissä.

   Kiva että alekoodista oli iloa, meilläkin laitettiin pari pientä julistetta tilaukseen jotta voi tyttö vaihdella tuota jalallisessa kehyksessä olevaa silmäripseä myöhemmin. 🙂 Valinnanvaikeus iskee, ihan hillitön valikoima Deseniolla nykyisin. Muistan kun he vielä aloittelivat ja julisteita oli vain murto-osa nykyisestä määrästä – todella positiivinen kehitys ollut ja kyllä tuo Desenio on julisterintamalla ihan edelläkävijä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *