Suloinen Desenio-tauluseinä & Lukijaetu -25% alekoodi

Yhteistyössä Desenio

Pääsimme tytön kanssa toteuttamaan Desenion yhteistyökampanjan ja neidin synttärilahjatoiveena ollut lempitubettajalta bongattu taulukollaasiseinä kävi toteen… 🙂 Postauksen lopussa erityinen alekoodi teille lukijoilleni… ♥

Tyttö sai itse valikoida julisteet omalle seinälleen ja ihanan kollaasin valitsikin. ♥ Käytimme apuna Desenion kätevää suunnitteluohjelmaa (kuva yllä), joka lopulta kopioitui seinälle pientä Eyelashes -silmäripsi-taulua lukuunottamatta.

Taulukollaasi koostuu yhdestä 70x100cm ja yhdestä 50x70cm kokoisesta kehyksestä, kahdesta 30x40cm kehyksestä ja yhdestä pienestä tukijalallisesta 21x30cm kehyksestä, jotka tilasin suoraan Deseniolta julisteiden kanssa. Desenion puukehyksissä on kevyt ja särkymätön pleksilasi, joka on turvallinen myös lastenhuoneissa käytettäväksi. Kehysvalikoima on jalostettu skandinaaviseen makuun – valkoisen, mustan ja tammen sävyisten kehysten lisäksi löytyy metallivärit hopea, kulta ja kupari, sekä Moeben teräskehykset.

Tytön suosikkijuliste on tuo kollaasin suurikokoisin Girl Silhouette, jossa suttunutturapäisen tytön siluetista heijastuu kauniisti merimaisema ja taivaalla lentävät linnut. Tämän 70x100cm kokoisen taulun ympärille lähdimme rakentamaan kollaasia ja seuraavaksi neiti iski silmänsä lastenjulisteiden joukosta esiin putkahtaneeseen Rabbit Peekaboo -pupujulisteeseen sekä Footprints -tassujulisteeseen.

50x70cm kokoiseen kehykseen olikin jo vaikeampi valita julistetta, hyviä vaihtoehtoja oli niin runsaasti tarjolla.  White Feather -höyhenjulisteeseen päädyttiin lopulta koon vuoksi, neidin toista julistevaihtoehtoa kun ei saanut tuossa kokoluokassa.

Yhteistyökumppanini Desenio tarjoaa teille lukijoilleni ikioman erikoisedun – koodilla OMAKOTI25 saat -25% alennusta julisteista* tiistaista torstaihin 15.-17.5.2018. Käy tutustumassa Desenion laajaan valikoimaan ja hyödynnä etusi täällä:

desenio.fi

Lisää inspiraatiota löydät Instagramista: @desenio 

*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

2 kommenttia “Suloinen Desenio-tauluseinä & Lukijaetu -25% alekoodi

    1. Jii: Siirsin sen toiseen päätyyn (koulupöytää vastapäätä) jotta taulut mahtuivat seinälle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *