Piilopaikka parven alla – Säkkituoli & lukuvalo

Tytön tauluseinän takia siirsimme Muuramen parvisängyn vastapäiselle päätyseinälle ikkunan viereen. Tämä paikka osoittautui tosi hyväksi, sillä nyt aamuvarhaisella taivaanrannasta kohoava aurinko ei pääse häikäisemään nukkuvaa tyttöä – ei sillä ettäkö se olisi tyttöä häirinnyt, sillä tytölle on periytynyt äitinsä aamu-unisuus. 🙂 Puuhastelin eilen parven alle pienen piilopaikan, jossa neiti saa rauhassa lukea ja pelata puhelimellaan säkkituolissa istuen…

Tyttö on puhunut säkkituolista jo tovin ja toivonut sängyn alle jonkinlaista löhöpaikkaa, jossa olisi kiva istuksia lukemassa, katselemassa Netflixiä ja röhnöttää pelaamassa. Halusin yllättää kohta synttäreitään viettävän neidin ja kipaisin ostamassa hänelle tuollaisen jyhkyn selkänojallisen säkkituolin, joka onneksi juuri ja juuri mahtuu tuonne verhon taakse jemmaan.

Keksin myös kiinnittää tuon suloisen Pupu-valaisimen sängyn taustalevyyn, jotta parven alla näkee lukea kirjoja myös verhon ollessa kiinni (ja silloin kun aurinko ei enää valolla helli). Jännästi korostuu tuo raitojen katkeaminen, kun tuo taustalevyn yläreunasta pilkottavan raitaseinän musta raita yhdistyy pupuun. Pitäisiköhän ostaa mustaa kontaktimuovia tai teippiä ja naamioida parvisängyn taustalevy osaksi seinää..? Mitä olette mieltä? 🙂

Huomenna kerron teille uudesta minipöydästä, jonka ostin sohvan kylkeen (sopiihan se toki muuallekin) kahvikuppia / juomalasia varten, jottei istuessa tarvitse heijata edes takaisin ylettääkseen varsinaiselle olkkarin pöydälle. Meneekö turhan laiskaksi tämä eläminen… vielä kun saisi näkymättömän liukuhihnan jääkaapista tai hedelmäkulhosta suoraan sohvalle niin voisin maksimoida sohvapottuiluni. 😀

Aurinkoista ja ihanaa lauantaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

10 kommenttia “Piilopaikka parven alla – Säkkituoli & lukuvalo

 1. Mielestä on hyvännäköinen noinkin tuo sängynalustila, eli en itse laittaisi sinne taustalevyyn mustia raitoja. Tetysti hieman riitelee seinän kanssa, kun verho on auki, mutta ehkä sen silmä kestää 🙂

  1. Minpe: ja verho on aika usein kiinni kun tyttö sinne siivoaa lelunsa piiloon. 🙂 Sain vinkin lukijalta leveästä washi-teipistä joka on helppo halutessa irroittaa ilman että liimaa jää kalusteeseen, sellaisen ajattelin käydä ostamassa ja kokeilla miltä se näyttäisi. Jos ei matsaa niin tyttö voi käyttää lopputeipin askarteluun. 🙂

  1. Saikku: sain lukijalta vinkin leveästä Washi-teipistä jonka liimapinta on sen verran kevyttä ettei se irroitettaessa jätä liimaa jälkeensä, sellaista olisi mielenkiintoista kokeilla. 🙂

 2. Minusta raidat hyvät noin juuri!mutta nuo verhot ei sovi sitten pätkääkään noihin raitoihin.Vaikka hienot verhot onkin!sopisi muuten hienosti valkoiseen olkkariisi,kasvien rinnalle.

  1. Nanna: Vihreä Bottna oli tytön oma valinta ja se on hänelle hyvin tärkeä, siksi emme ole vaihtamassa sängyn kankaita ainakaan toistaiseksi. 🙂 Olohuoneeseen tuo kuosi on “liian eloisa”, tiedän että se alkaisi minua häiritsemään ajan kanssa kunhan alkuvillitys on laantunut. Valkoiset valoa läpipäästävät pellavaverhot ovat enemmän minun makuuni. 🙂

 3. Onpa kiva lukunurkkaus. ☺️ En lähtisi teipillä leikkimään. Valkoinen tausta rauhoittaa mukavasti ja pupu sopii hienosti yhteen raosta pilkottavan mustan värin kanssa.

  1. Hippu-76: Olet oikeassa, olisi varmaakin rauhallisemman näköistä jättää sängyn tausta valkoiseksi. 🙂

  1. A: Muovituksen idea oli jatkaa seinän raitoja sängyn taustan “läpi”, siksi värinä musta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *