Uutta olohuoneessa: Pieni metallinen sivupöytä

Ostin olohuoneeseen uuden minipöydän, jottei sohvalla istuessa tarvitse heijata edes takaisin ylettääkseen varsinaisella sohvapöydällä olevaan kahvikuppiin. Teräksinen 55cm korkea Mars-pöytä* toimii myös läppäritasona ja silloin tällöin myös projektoritelineenä, kun heijastan leffat suoraan seinälle…

Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi
Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi
Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi

Kuva: Stockmann

Casa Stockmannin toukokuun kantistarjousten joukosta löytyvä reilu 20€ hintainen Mars-pöytä* on kooltaan 25x25cm ja sitä on saatavana myös suuremmassakin koossa, sekä seinälle kiinnitettävänä Mars-hyllynä. Pöydän pohjassa on valmiina huomaamattomat kumitassut, joten se pysyy tukevasti paikoillaan eikä luisu liukkaallakaan lattialla.

Helppohoitoisen materiaalinsa ansiosta sitä voi käyttää kuin muitakin teräskalusteita, se sopii hyvin myös parvekkeille, katetuille terasseille sekä kylpyhuoneisiin… kylläpä olisikin ihana tuollainen pieni ja siro pöytä kylppärissä orkidean (muovisen tai aidon) alla.

Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi
Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi
Pieni valkoinen sivupöytä - metallipöytä sivutasoksi ja kukkatelineeksi

Perjantain siivouspäivän palkaksi kävin ostamassa perjantaiperinteen mukaisen kukkapuskan – valmiskimpun, jossa kolme suurta valkoliljan oksaa ja yksi hapsuttava leikkovihreä. Iloa riittää taas pitkälle ensiviikkoon ellei jopa ylikin… 🙂

Hotelliseikkailulta on kotiuduttu ja vatsa on vieläkin täynnä illallisesta, aamupalabuffetista ja brunssista. Aivan loistava miniloma takana hyvän ruoan ja seuran parissa, tästä kertoilenkin teille lisää heti huomenna! 🙂

Leppoisaa ja levollista sunnuntai-iltaa kaikille!

Tuotekuva: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin9 kommenttia “Uutta olohuoneessa: Pieni metallinen sivupöytä

 1. Kylläpä on kätevä ja monikäyttöinen pikkupöytä. Ja sopii hyvin yhteen toisen pöydän kanssa. Hintakin kohdillaan.

  1. Minna L: Tuo minipöytä on ihan loistava, kevyt nostaa sinne missä laskutilaa tarvitaan ja sopii myös parvekkeellekin tarvittaessa. 🙂

 2. Hei! Olis kiva jos tekisit vähän postausta siitä projektorista. Esimerkiks mitä järjestelyjä yms vaatii kun haluatte leffailtaa pitää ? Miten saat olohuoneen pimennettyä jne?
  Pystyispä itekin elämään ilman TVtä ? koska ei ne mitään kaunistuksia koskaan ole.

  1. Tiina: Ilman muuta! 🙂 Projektoria on helppo käyttää, se on hyvin pieni ja siirreltävä eli sen voi nostaa vaikkapa olkkarin pöydälle ja siitä heijastaa kuvan seinään. Ei tarvitse porailla reikiä seinille eikä viritellä hyllyjä katon rajaan, kuten vanhemman kaliiberin projektoreissa. 🙂 Toistaa bluetoothin kautta sekä johdon varassa, joten ihan miten itse haluaa kuvaa vaikkapa puhelimesta Netflix-sovelluksesta siirtää. Myös äänilähdön voi laittaa langattomasti (meillä kauttimen virkaa hoitaa Geneva Touring S) tai vahvistimen kautta langattomasti tai johdolla, mikä nyt sattuukaan olemaan oma kotiteatterisysteemi tms. 🙂

 3. Onko sinulla vielä tuo pöytä. Onko ollut hyvän laatuinen. Olen miettinyt, jos ostaisi sen kukkapöydäksi. Painava se ei varmaan ole.

  1. Pitju: Ei ole enää omassa käytössä, annoin sen äidilleni kukkapöydäksi olohuoneen nurkkaan. Pöytä on kyllä edelleen erinomaisessa kunnossa ja pysyy hyvin pystyssä painavankin kukkaruukun alla vaikkei tosiaan ole painava vaan enemminkin kevyttä tekoa. 🙂 Ihan pienten lasten kanssa en sitä suosittele, ellei sitä sijoita sellaiseen paikkaan jossa pienet tasapainoilijat eivät pääse sitä vasten nojailemaan. 🙂

  1. Pitju: kannattaa miettiä tarkkaan ja käy ihmeessä myymälässä tarkastamassa kalusteen tukevuus. Ei ole ihan heppoinen mutta sen verran kevyt että pienet lapset sen saavat kyllä nurin helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *