Asupostaus – Sininen kesämekko Uffista

Käväisin eilen viemässä Uffille kassillisen pieneksi jääneitä vaatteita ja bongasin Uffin uutuuksien joukosta tälläisen kivan sinisen kesämekon, jonka jujuna on avoin selkämys. Siskolta lainaamani ompelukoneen avulla tuunasin siitä hetki sitten itselleni sopivan… 🙂

Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus
Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus
Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus

Läpikuultavan shifongin alla oleva kiinniommeltu alusmekko ylettyi minulla polviin asti ja katkaisi tökerösti hulmuavan helman. Leikkasin alushameesta reilut 20cm pois loivan C:n muotoisesti ja nyt alushame hälvenee shifongin alle lähes huomaamattomasti. 🙂

Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus
Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus
Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus
Sininen kesämekko Uffista - Kesäinen asupostaus

Sinistä en ole päälleni laittanut vuosiin, vaikka aikoinaan se oli lempivärini ja edelleenkin siitä värinä kovasti pidän. Joskus pitää itsensä(kin) kuitenkin yllättää ja mikä onkaan parempi tapa kuin palata juurilleen ja pistää päällensä itse tuunattu 10€:n sininen Uffi-löytö. Viikonlopun iloksi sudin kynsiini vielä tytön metallihohtoista sinistä lakkaa. 🙂

Värikästä viikonloppua kaikille!


10 kommenttia “Asupostaus – Sininen kesämekko Uffista

 1. Oi mahtavaa että astuit ulos mukavuusalueeltasi! Kaunis olet aina ollut mutta nyt kyllä nuorenit ja kaunistuit silmissä. ♥ Näytät samanaikaisesti tyylikkäältä, trendikkäältä, rennolta ja ajattomalta.

  1. Minna: ihana olet! ❤️ Kaunis kiitos kauniista sanoistasi! ? Tuo mekko oli kyllä huippulöytö, vielä kun helteet palaisivat takaisin niin sille olisi käyttöä enemmän, näillä tuulisilla säillä kun en tarkene näin vähissä vaatteissa ulkona oleskella. ?

 2. Onpa kiva mekko. Sininen sopii sinulle todella hyvin. Itselleni sopii keltainen ja oranssi ja joskus laitan oranssin paidan päälle, jos kaipaan väriä. Aina kannattaa olla kaapissa muutama värikäs vaate. 🙂

  1. Pitju: minulle sopii tälläiset vahvat värit, kuten sininen, kirkkaanpunainen ja -keltainen ja pastelleista viileä vaaleansininen. ? Vaaleanpunainen taas ei sovi yhtään, se korostaa ihon keltaisuutta ja saa näyttämään ihan hassulta, mikä on harmi sillä olisin aikoinaan niin kovasti tykännyt mm. vaaleanpunaisista neuleista ja mekoista. Oranssi on myös ihana väri, juuri Lindexillä ihastelin paria oranssia toppia jotka näyttäisivät tosi hyvältä valkoisen ja mustan kanssa. ❤️

  1. Anski: minä ratkaisin sillä etten laittanut nyt liivejä ollenkaan mutta juhlimaan en ilman menisi. Sellaiset ”irtokupit” tai bust lifting -teipit ostaisin, ainakin Lindexiltä löytyy noita ensimmäisiä eli itseliimautuvia rintaliivejä A-C kupeille. Stockalta löytyy monenlaisia teippisysteemejä, joista googletuksen perustella tuo bust lifting teippi on paras ja tukevin myös isommille buubseille. ???

 3. Ihana kuosi! Ja sopii sulle hyvin 🙂 En oikein ole mekkoihmisiä, mutta jokin aikaa sitten ihastuin maksimekkoihin. Ne kun ovat kuitenkin pitkiä mutta silti mekkoja, ei tunnu olo niin vieraalta. Vaihtelua ainaisiin housuihin.

  1. Sirusini: minäkin olen enemmän housumimmejä, mutta maksimekko kieltämättä ajaa saman asian, peittäen jalat. Lyhyitä mekkoja käytän enää todella harvoin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *