PANOSTA TAI PIHISTÄ: Kukkapöytä eteisessä

Olohuoneeseen lisälaskutasoksi ostamani Casa Stockmannin Mars-pöytä* on mainio myös kukkapöytänä ja lupasinkin lukijalleni näyttää miten hienosti isompikin viherkasvi sen päälle sopii… ♥

Mars sivupöytä toimii myös kukkajalkana
Mars sivupöytä toimii myös kukkajalkana
Mars sivupöytä toimii myös kukkajalkana

Pihistää vai panostaa?

Casa Stockmannin edullinen Mars muistuttaa muotokieleltään Domo Designin* teräksistä yöpöytää ja tässä onkin hyvä vaihtoehto meille ja teille, jotka haukkovat henkeään Domon hintalappujen äärellä. 😀 Jos sinäkin haaveilet Domo Designin eleettömän ihanasta pikkupöydästä, ei Mars ole laisinkaan hassumpi valinta, vaikkei siinä välihyllyä olekaan. 🙂

Mars sivupöytä toimii myös kukkajalkana

Yhden Domon hinnalla saa 16 ja puoli Mars-pöytää*! Hurjaa! Tokihan Domo Design on satsaamisen arvoinen, se on kunnon terästä ja käsitelty kestämään kosteutta ja säätilanvaihteluja ihan eri tavalla kuin Casa Stockmannin kevytrakenteisempi kaluste. Paikasta toiseen liikuteltavaksi lisälaskutasoksi en kuitenkaan raaskisi hintavaa Domoa hankkia ja jatkankin tyytyväisenä ihan vaan haaveilulinjalla. 🙂

Lupsakat lauantait kaikille!

Tuotekuvat: Stockmann, Domo Design, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: Uutta olohuoneessa – Pieni metallinen sivupöytä


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *