Kirppiskiertue: Kierrätyskeskus Porttipuisto Vantaa

Kävin tänään piipahtamassa Vantaan Ikeassa kylpyhuonekatselmusta tekemässä ja ajelimme samalla reissulla myös vieressä sijaitsevaan Porttipuiston Kierrätyskeskukseen. Kierrätyskeskuksen myymälä ei varsinaisesti ole kirppis, mutta koska myytävät tuotteet ovat second handia, sopii se teemaltaan kirppiskiertue-postaussarjan jatkeeksi. 🙂

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Kierrätyskeskuksen myymälästä löytyy muutamia somistuksia, joista tämä viherkasveilla stailattu mummolamainen ikkunanurkkaus on ehdottomasti ihanin. Koreista tuunattuja valaisimia roikkui katosta ja jakkarat oli verhoiltu tekstiililumpusta tehdyillä räsymattomaisilla päällisillä. ♥

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Kierrätyskeskuksen kotimaisille Plan B -uudistuotteille oli laitettu oma nurkkauksensa ja ihastelin hyllyllä olevia valko-vihreitä koristetyynyjä sekä paria musta-valko-keltaista mekkoa.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Astiat on järjestetty väreittäin ja omat pöydät löytyi mm. sinisille, punaisille, ruskeille ja valkoisille astioille. Myös kirkas lasitavara ja teräksiset keittiöastiat ja -tarvikkeet olivat omissa lohkoissaan selkeästi ja siististi järjesteltyinä.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Tälläinen hauska stailaus herätti huomioni jo heti sisään astuessa – vanhat pöydät ovat saaneet uuden elämän Kierrätyskeskuksen seinäelementtinä.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Kirjoille on ikioma osastonsa ja ne on lajiteltu kätevästi genreittäin. Kirjojen ystävän kannattaa ehdottomasti käydä seikkailemassa näiden hyllyjen väleissä sillä tarjolla on tuhansia hyväkuntoisia kirjoja (kaikki katsomani kirjat olivat 0,50-2€ haarukassa) kaikista mahdollisista kategorioista mangasta sotamuistelmiin. Myös uutuuskirjoja löytyi parin euron hintaan.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Huonekalujakin löytyi runsaasti. Paljon oli Ikeaa, mutta joukosta löytyi myös aidosti vanhaa 50-70-luvun mööpeliä sekä laatumerkkejä kuten Muuramea ja BoConceptia…

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

… ja katsokaas tätä aarretta! ♥ Useamman satasen maksava hyväkuntoinen ja aito Muurame Kolmonen-kaappi kahdella hyllyllä ja sokkelilla lähtee uuteen kotiinsa 20€:lla! 😀 Ulkoisesti kaappi on moitteettomassa kunnossa, ei kulumaa, ei naarmuja ja värikin uudenveroisesti puhtaanvalkoinen. Sisällä olevassa hyllyssä on tummantumaa, jonka uskon irtoavan Universal Stone -siivousaineella. Teki niin mieli ostaa se itselle, mutten tiedä mihin sen olisin tyrkännyt… joten jätin sen sinne. Käykää joku ostamassa se pois, loistava löytö Muuramen ystävälle! ♥

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue
Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Kankaat, verhot, lakanat ja koristetyynyjen päälliset löytyy omilta paikoiltaan selkeästi eroteltuina ja väreittäin järjesteltyinä. Marimekon kankaitakin vilahteli joukossa, Unikkoa ja muita kukka-aiheisia kuvioita oli sekä valmisverhoissa että irtokankaissa.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Vaatteita ja kenkiä löytyy myös valtavat määrät, mutta ne jätin tällä kertaa penkomatta. Laukkujakin oli monta telineellistä ja yhdestä nappasin teille kuvan.

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Yllättävintä oli löytää Porttipuiston Kierrätyskeskuksesta viherkasveja, joista varsinkin tämän tyräkin hintalappu sai haukkomaan henkeä. 😀 Naapurirakennuksessa Ikeassa samankokoinen tyräkki maksaa 49,90€ ja täältä se lähtee uuteen kotiinsa tasan kympillä! ♥

Alla vielä video, josta näette millaisesta kierrätyskeskus-kokonaisuudesta on kyse:

Porttipuiston Kierrätyskeskus - Kirppiskiertue

Porttipuiston Kierrätyskeskus on ehdottomasti paras second hand shop, jossa olen ikinä asioinut. Tänne kannattaa todellakin mennä käymään!

Kierrätyskeskus Porttipuiston löydätte osoitteesta Porttisuontie 7, 01200 Vantaa. Avoinna ma-pe 9-20, la 10-18 ja su 12-17. Lisätietoja löydät heidän omilta sivuiltaan täältä → kierratyskeskus.porttipuisto

Iloista viikonloppua kaikille!

Lue myös: → Kirppiskiertue -postaussarja


Seuraa myös Instagramissa 

12 kommenttia “Kirppiskiertue: Kierrätyskeskus Porttipuisto Vantaa

 1. Ihanaa kun teet tätä kirppis – kierrosta, näitä on kiva lukea 🙂 Mukavaa viikonloppua!

  1. Jantunen: kiva että tykkäät! 🙂 Tuo porttipuiston kierrätyskeskus on napakymppi, kannattaa käydä piipahtamassa jos liikut sillä suunnalla joskus! 🙂

  1. Minna L: tuolla oli todella miellyttävä ja helppo selailla tavaroita! Kannattaa käydä! 🙂

 2. Tämä on ihan loistava paikka, oon tehny siellä useita hyviä löytöjä. Kerran löysin etsimäni tuolin 1€, harmi vain etten keksinyt sille käyttötarkoitusta silloin ja jätin tuolin myymälään. Tämä on ehdottomasti edullisempi kuin spr:n kontti tammistossa, jossa on hävyttömät hinnat. Porttipuistossa on vielä hyvä asiakaspalvelu, olen pariin otteeseen vienyt sinne tavaraa ja saanut todella hyväntuulista palvelua.

  1. Heidi: hinnat oli aidosti halpoja, yksikään tavara mitä katsoin ei ollut mielestäni ylihinnoiteltu. Ihan ykköspaikka ja jatkossa haluan lahjoittaa meidän tavarat kierrätyskeskukselle. 🙂

 3. Kierrätyskeskukset ovat parhautta! Itiksestä, ennen Porttipuistun aukeamista olen tehnyt pahaimmat löydöt.
  Viimeksi tiistaina Ikeareissun yhteydessä kävin tuolla Porttipuistossa ja löysin/ostin mustat VmCarpetin pyöreät 100cm Tessa- lankamatot 4e kappalehintaan. 😮 Suosittelen myös Kierrätyskeskusta Espoon Nihtisillassa.

  1. Mirva: kiitos vinkeistä, tuonne Espooseen pitää mennä käymään heti seuraavaksi! 🙂 Onko se kooltaan yhtä iso kuin Porttipuisto?

 4. Näyttääpä todella hyvin pidetyltä liikkeeltä. Tuo pöydistä tehty hylly on ihan mahtava. 😀 Heti rupesin miettimään minne sellainen sopisi. Valitettavasti sopivaa tilaa ei taida omista nurkista löytyä.

  1. Hippu-76: tuo kierrätyskeskus on aivan huikea paikka! Todella siistiä ja järjestelmällistä, tilavaa ja avaraa vaikka tavaroita on valtavasti. Erittäin hyvin hoidettu liike! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *