Aida Enso astiasto kokemuksia

Nordic Nest -sisustusverkkokaupasta tilaamani Aida Enso -astiasto* saapui ja into piukeana ryntäsin postista sen hakemaan. Kuppien lisäksi tilasin myös 4kpl kulhoja. Paketin avattuani koin pienen pettymyksen enkä tiedä mitä nyt tekisin. Astiaston japanilaishenkinen muoto on mielettömän ihana, mutta valkoisen sävy on sinertävänharmaa ja riitelee kaiken muun kanssa. Pieni takapakkihan tämä sinällään on, mutta täydellistä astiastoa etsivänä en halua tyytyä enää koskaan mihinkään, joka on sinne päin muttei aivan prikulleen priimaa…

Aida Enso astiasto kokemuksia Omakotivalkoinen
Aida Enso astiasto kokemuksia Omakotivalkoine

Yläpuolella olevassa kuvassa on vertauksen vuoksi vanha kahvikuppini, joka on puhtaanvalkoinen. Aida Enso -sarjan vieressä se näyttää kermanvalkoiselta, jota se ei kuitenkaan ole. Aida Enso vuorostaan jopa vihertää, ei hyvä.

Tämä on valkoisissa astioissa ja tavaroissa juuri se suurin ongelma, kun netin tuotekuvista ei oikeaa sävyä voi todeta. Aida Ensokin on mukamas puhtaanvalkoinen, mutta todellisuus on toinen. Ei ole todellakaan helppoa sisustaa valkoisella, vaikka niin väitetään. 😀

Aida Enso astiasto kokemuksia Omakotivalkoine
Aida Enso astiasto kokemuksia Omakotivalkoine

En tiedä mitä tehdä. En jaksaisi ryhtyä palautusrumbaan, mutten välttämättä pitääkään tätä väärän sävyistä astiastoa. Taidan pakata astiat takaisin laatikoihinsa ja miettiä muutaman päivän asiaa. Liian nopeat ja hätiköidyt päätökset monesti kostautuvat ja siksi on varmasti nyt viisainta antaa alkujärkytyksen laantua ja tehdä lopulliset päätökset vasta sitten. 🙂

Kivaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Aida, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Aida Enso – Japanilaishenkinen valkoinen astiasarja


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *