Miiko – Pohjoismaista minimalistista muotoilua

Kaupallinen yhteistyö: Miiko

Pohjoismaista minimalistista muotoilua edustavan kotimaisen Miikon tuotteet valmistuvat vastuullisesti käsityönä ja heidän intohimonaan on luoda sukupolvelta toiselle säilyviä kotimaisia klassikoita. Tuotesuunnittelun ydinajatus nitoo yhteen skandinaavisen muotokielen ja pohjoisen villin luonnon.

Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva
Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva
Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva

Kestävän kehityksen asialla

Miikon nahkatuotteet valmistetaan pehmeästä hirvennahasta, joka on aito, kestävä ja uniikki luonnonmateriaali. Miikon käyttämä nahka on peräisin pohjolan metsissä käyskentelevistä hirvistä ja nahka saadaan sivutuotteena valtion säätelemän hirvikannan harvennuksen yhteydessä. Materiaalina hirvennahka on unelmaisen pehmeää – aito luonnonmateriaali on kestävää ja se säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Ostin Miikon Jemma-laukun jo vuosi sitten Design Market -messuilta ja pari viikkoa sitten Habitaresta bongasin täydellisen käyntikorttikotelon, jonka sain heiltä lahjaksi. ♥ Korttikotelo on kooltaan 6,8 x 11cm ja sitä on saatavana mustan lisäksi ruskeana, pinkkinä, sinisenä sekä upean syksyisenä burgundina. Sen pelkistetty muotoilu antaa ainutlaatuiselle valmistusmateriaalille kaiken huomion ja toimii turvallisena välineenä maksu- ja käyntikorteille.

Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva
Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva
Miiko poronnahka laukku lompakko suomalainen design asukuva

Kaikki jemmassa

Pehmeässä Jemma-laukussa kulkee mukavasti päivän tai illan tärkeimmät tavarat. 19x15cm kokoinen pehmeä nahkalaukku on ommeltu suomalaisella ammattitaidolla ja se on toiminut minulla iltalaukkuna sekä lisälaukkuna niinä päivinä kun laitan repun selkääni… kuten tänään. 🙂 Miikon tuotteita löydät nyt myös Made in Finland Shopista!

Iloista viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

5 kommenttia “Miiko – Pohjoismaista minimalistista muotoilua

  1. Onpas hieno setti, näyttää ihan täydelliselle. Voi kun pääsisi hieman hypistelemään nahkaa. Ihanaa syysaurinkoa!

    1. KastehelmiB: tuo Miikon nahka on superpehmeää, en ole missään koskaan kokeillut yhtä pehmoista nahkaa. ❤️ Ja kestää myös käyttöä naarmuttumatta kuten kovakin nahka. ??

    1. Lyyrinen: tässä mallissa ei ole, laukku on pussin mallinen ja taittuu yläosasta. Miikolla on myös vetoketjullinen malli olemassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *