SLURP – Laadukasta kahvia suoraan kotiin toimitettuna (sis. etukoodin)!

Yhteistyössä Slurp

Hyvä kahvi tekee arjesta mukavampaa ja varsinkin aamukahvi on sellainen asia, josta en voisi koskaan luopua. Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Slurp-kahvipalvelua, joka toimittaa taitavimpien pienpaahtimoiden artesaanikahvit suoraan kotiin ja voi ihanuus millaisista makunautinnoista olenkaan saanut viime viikkoina nauttia… ♥

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Slurpin tarina alkoi vuonna 2014, kun kolme innovatiivista opiskelijaa löysivät yhteisen vision tulevaisuuden kahviyrityksestä. Kolmikon yhteinen oivallus oli se, että kuka tahansa kahvinjuoja rakastuisi huippulaatuisten pienpaahtimoiden kahvimakuihin, jos vain pääsisi maistamaan niitä – ja tämän todella allekirjoitan, sillä Slurpin kahvivalikoimasta on löytynyt jo kaksi uutta suosikkia, jotka kutkuttelevat makuhermoja aivan eri asteikolla kuin mikään aikaisemmin! 🙂

Slurpin kahvitilaukset räätälöidään omien makunystyröiden mukaan vaalea- tai tummapaahtona, tai niiden sekoituksena. Paahtoasteen jälkeen valitaan valmistustapa, jonka avulla Slurp osaa optimoida juuri oikeanlaisen kahvin jokaiseen makuun. Kahvi voidaan toimittaa papuina tai valmiiksi jauhettuna, kummin onkaan parempi, ja kahvitilauksen määrä on helppo valikoida sopimaan omiin kahvinjuontitapoihin.

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Minulle kahvia tipahtaa postiluukusta kahden viikon välein 200g satseina, joka tarkoittaa määrällisesti noin kahta kahvikupillista päivässä 14 vuorokauden ajan. Valmiiksi jauhettuna tilaamani vaaleapaahtoinen kahvikokoelma on pakattu ilmatiiviisiin ja litteisiin pakkauksiin, jotka sujahtavat kepeästi pienehköstäkin postiluukusta sisälle.

Kaffe Obscuran Costa Rica SHG EP Candelilla Honey on ihanan täyteläinen kahvinautinto, jonka tuoksukin meinaa jo viedä jalat alta. Tämä on ehdoton lepparini, jonka veroista ei ainakaan vielä ole tullut vastaan.

Toinen suosikkini on tänään postiluukusta saapunut Kaffe Roasteryn Solok Natural, joka tuoksuu ja maistuu suklaisen maustepippuriselta ja pikkiriikkisen piparimaiselta – oijoi miten vesi herahti kielelle kun pakkauksen päivällä avasin. ♥

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Slurp tuo parhaat artesaanikahvit suoraan postiluukkuun niin kotiin kuin työpaikallekin ja valikoima kattaa jo 20 kahvipaahtimoa, joilta kahvi kulkee suoraan ilman välivarastointia asiakkaille – aina tuoretta, ekologista ja ennen kaikkea helppoa kahvinautintoa juuri silloin kun haluat!

Slurp kotimaista laatukahvia suoraan kotiin toimitettuna

Räätälöi oma kahvitilauksesi ja anna vastapaahdetun artesaanikahvin valloittaa sydämesi! ♥ Saat nyt 5€ alennusta ensimmäisestä kahvinautinnostasi koodilla omakotivalkoinen. Kokeile ja rakastu laadukkaaseen kahviin, tilaa kotiin tai lahjaksi tärkeälle ihmiselle jolla on jo kaikkea!

Tässä täydellinen lahjaidea kahvinystävälle isänpäivään ja jouluun – lue lisää ja tule mukaan Slurppailemaan laatukahvia! 🙂

→ slurpcoffee/etukoodi

Tunnelmallista alkanutta syysviikkoa kaikille!

4 kommenttia “SLURP – Laadukasta kahvia suoraan kotiin toimitettuna (sis. etukoodin)!

  1. Tämä oli huippu vinkki, tilasin miehelle syntymäpäivälahjaksi. Maksun jälkeen tosin tajusin unohtaneeni syöttää alennuskoodin 🙄 onneksi ei ollut iso tappio.

    1. Hanna L: Ounou, laitahan heille sähköpostia ja kysy josko voisit hyödyntää alekoodin seuraavassa tilauksessa! <3

    1. Q: Kirjepostina tulee siinä missä lehdet ja laskutkin. Pahvipakkauskin on kierrätettävää, joten kyllä mielestäni ekologisesti pätevästä toimituksesta voidaan puhua ja samalla tulee työllistäneeksi myös kotimaan posteljooneja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *