Lukijatoive: Avohyllyt keittiössä

Lukijani Paula harkitsee hankkivansa keittiöönsä Swedesen Libri-hyllyt ja hän esitti minulle toiveen, josko mitenkään jaksaisin kokeilla miltä hyllyt näyttäisivät ruokapöydän vieressä. Ruokapöydälle varattu nurkkaus lieneekin ainoa kohta, jonne en hyllyjä ole vielä testannutkaan, joten eihän tähän ehdotukseen voinut muuta sanoa kuin kyllä maar ja laittaa hihat heilumaan. 🙂

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Tilan pienen koon takia tämä ei meillä toimisi, ellen halua siirtää katossa roikkuvaa valaisinta ja ruokapöytää reippaasti keittiökalusteisiin päin. Kyllähän tuossa pöydän ääressä mahtuisi hyllyjen kanssa nippa nappa näinkin istumaan, mutta aika tiukkaan pakettiin saisi istuja itsensä ahtaa. 🙂 Idea itsessään on kuitenkin loistava ja kodikaskin, varsinkin kohtisuoraan avokeittiöstä ja eteisen suunnalta katsottuna.

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Somistelin hyllyihin keittiöaiheisia tavaroita ja astioita saadakseni oikeanlaisen tunnelman aikaan Paulaa varten. Tykkään tuosta avohyllyjen aikaansaamasta kodikkuudesta kovasti ja kieltämättä tälläinen kombinaatio olisi ihana, mikäli tilaa olisi enemmän pöydän ympärillä kulkemiselle.

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Avohyllyt keittiössä valkoinen sisustus skandinaavinen design

Tuo seinä kaipaa kovasti jotakin täydennystä ja mieleni tekisi rakentaa siihen Vertiplants-seinäruukuista sommiteltu installaatio, jossa kultaköynnökset täyttäisivät seinän 150x150cm kokoiselta alueelta saumattomasti ison taulun tapaan. Kustannussyistä jäin kuitenkin vielä harkitsemaan miten vakavissani asian kanssa olen, sillä Vertiplantseja tarvitsisi 25 kappaletta ja hintalappu kohoaisi sen vuoksi reilusti yli tuhanteen euroon. 😀

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

2 kommenttia “Lukijatoive: Avohyllyt keittiössä

    1. Pippuri: olen taiteen osalta aika kranttu. En halua ainakaan toistaiseksi maksaa isosta taulusta useita tuhansia, enkä myöskään teettää julistetta jota laittaisin kehykseen. Yhden ison taulun tein itse mutta no, ensikertalaisena se ei mennyt ihan nappiin ja varastoituna sen kehyskin vääntyi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *