Hullut Päivät – Parhaat tärpit jokaiselle päivälle!

Yhteistyössä Stockmann / Hullut Päivät

Hullut Päivät käynnistyivät tänä aamuna kohisten, eikä ihmekään sillä tuotevalikoimasta löytyy runsaasti edullisia designklassikoita ja tarpeellisia kodin tarvikkeita. Myös kauneuden osalta on tänä syksynä otettu huomioon erilaiset tarpeet ja varsinkin luonnonkosmetiikka on näkyvästi nostettu esiin Hullari-valikoimassa. Tässä valitsemani parhaat tuotetärpit viikon jokaiselle päivälle! 🙂

 * * *

SISUSTUS-KESKIVIIKKO

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

1. Jura A1 -kahvikone  |  2. Villeroy & Boch Victor -aterinsetti 24-osaa  |  3. Braun Silk épil 7  |  4. Iittala Lantern -valaisin 250mm  |  5. Iittala Lantern -valaisin 600mm  |  6. Ralph Lauren Baxter -tyynyliina  |  7. Ralph Lauren Baxter -pussilakana  |  8. Georg Jensen Moneyphant  |  9. Hay Hee -tuoli  |  10. Pentik Seela-huopa

Keskiviikko on Hullujen Päivien parhain sisustuspäivä ja viime viikolla esille nostamani kattaustuotteiden lisäksi ihastuin mm. Juran kahvikoneeseen sekä Ralph Lauren Baxter -malliston ruudullisiin lakanoihin.

 * * *

LASTEN TORSTAI

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

1. BOGI pörröpaita  |  2. Metsola housut  |  3. BEL toppatakki  |  4. Nike legginsit  |  5. Melania talvisaappaat  |  6. Nike huppari

Torstai tarjoilee meidän tytön makuun sopivia vaatteita, jotka laitoin valmiiksi jo odottamaan muistilistalle huomista varten. Erityisesti Niken huppari ja nuo Melanian talvisaappaat ovat sellaisia, jotka yritän ehtiä ostamaan ensimmäisten joukossa.

 * * *

KAUNEUDEN PERJANTAI

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

1. Kocostar -kangasnaamiot  |  2. Kerastase Densifique -hiustenhoitosetti  |  3. Madara -kuorintavoide  |  4. Mizon Snail Repair uudistava seerumi  |  5. The Skin House -puhdistusöljy

Perjantai on perinteinen kauneuspäivä ja kaapissa odottaakin valmiina jo Kocostarin Camellia Happy Mask -kangasnaamio, joka on yksi suosikeistani. Ensimmäisen Happy Mask -naamioni sain ystävältä lahjaksi viime syksynä ja sittemmin olen ostellut niitä useasti. Tämän naamion hinta-laatusuhde on vailla vertaansa – alle 3 eurolla saa kasvoille ihanaa kosteutusta ja hehkua! ♥

 * * *

SPORTTINEN LAUANTAI

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

1. New Balance -juoksukengät  |  2. Superdry collegepaita  |  3. Puma treenitrikoot

Launtaina olen kärkkymässä New Balancen juoksulenkkareita ja jos hyvin käy, onnistun nappaamaan itselleni myös Superdryn collegepaidan. Tarvitsen kipeästi uudet juoksulenkkarit, jotta voin alkaa kesätauon jälkeen taas lenkkeilemään raikkaassa syysilmassa. Selkäni vaan on sen verran sökönä, ettei pitkää lenkkiä voi kivuitta tehdä ilman kunnollisia juoksukenkiä ja New Balancea on jokapuolella kehuttu niin paljon että pakkohan se on testata itsekin. 🙂

 * * *

SUPER-SUNNUNTAI

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

1. Familon tyynysetti 2kpl keskikorkea täyte 500g  |  2. Adidas huppari  |  3. Blendtec Professional 800 -tehosekoitin  |  4. Lovefresh vartalovoiteet  |  5. Balmuir Fairmont -villahuopa

Sunnuntaina on parikin sellaista Hullarituotetta, jotka on saatava! Miehen kanssa ostamme yhteisesti tuon Blendtecin ammattilaistason tehosekoittimen, joka blendaa nopeasti ja voimakkaasti kaiken isoista jäisistä mansikoista alkaen. Olemme pitkään tuskailleet meidän tehosekoittimien tehottomuuden kanssa – kaikki pitää aina erikseen pilkkoa pienemmäksi ennen kannuun laittamista ja koska monet smoothieita myyvät kahvilat ja baaritkin käyttävät Blendtecin koneita, niin suurella luottamuksella satsaamme samanlaiseen vempaimeen.

Lovefresh-luonnonkosmetiikkasarjan vartalovoidetta pitää päästä testaamaan, yritän kärkkyä tuota kookos-limeä mutta hätätapauksessa nuo muutkin tuoksuvaihtoehdot kelpaavat.

Stockmann Hullut Päivät 2018 parhaat tärpit

Hullut Päivät tarjoaa Schenkerin kautta toimituksen nyt vain 3,90€:lla ja ensimmäisen tilauksen jälkeen kaikki yli 50€ arvoiset ostokerrat toimitetaan maksutta. Muistakaa myös iltatärpit klo 18:00, sieltä löytyy vaikka ja mitä! 🙂

→ hullutpaivat.com ←

Auringonkeltaista keskiviikkoa kaikille!


Lue myös: → HULLUT PÄIVÄT – Kaunis kattaus kampanjatuotteilla

2 kommenttia “Hullut Päivät – Parhaat tärpit jokaiselle päivälle!

  1. Hullut päivät ovat juuri niitä päiviä, kun tulee selailtua tuotteita, kun kerran halvalla saisi. Usein tuotteet kuitenkin jäävät ostoskoriin, eikä shoppailu pääty tilaukseen, kun tulee mietittyä, että tarvinko tätä nyt todella ja toisaalta haluanko olla tiettyyn aikaan kärkkymässä ostomahdollisuutta. Paras olisikin keskittää vain tarpeelliset ostot Hulluille päiville tai Black Fridayn kaltaisille päiville, jolloin tuotteita saa hyvinkin halvalla. Pohdinkin juuri blogissa tuota nettiostelua ja sitä, miten sitä tulee haettua inspiraatiota ja ostofiilistä, vain selaamalla nettikauppoja ja tarjouksia, vaikka ei edes itse vielä tiedä, että mitä sitä tarvitsisi.

    1. Kerttuli: Ihan totta. Itselläni on ostoslista tavaroista, tarvikkeista ja vaatteista joita tytön kanssa tarvitsemme. Tytön lista luonnollisesti on pitkä ja elää jatkuvasti, koska hän on kasvuiässä ja sen myötä joudutaan uusimaan vaatevarastoa alvariinsa. Itselläni lista koostuu enimmäkseen käyttövaatteiden uusimisesta (alusvaatteet, sukat jne., kosmetiikkatuotteista sekä sisustus- ja siivoustarvikkeista. Tytön vaatteiden osalta itseasiassa odottelinkin Hulluja Päiviä, jätimme koulun alun aikaan isommat ostokset tekemättä ja fokusoin ostokset Hullareihin. Sieltä löytyikin paljon hyviä vaatteita hyvään hintaan, ostimme pari Benettonin puuvillatrikoista “arkimekkoa”, sukkahousuja, lapaset ja pari pakettia sormikkaita, urheiluvaatteet, college-housut, sukkia, pari paitaa ja hupparin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *