Linnanmäen Valokarnevaali

Linnanmäen perinteikäs Valokarnevaali valloittaa taas! Tämän vuoden valoefekteistä vastaa Sun Effects, joka on loihtinut huvipuistoon säkenöivän kokemusmaailman. Linnanmäelle on luotu viisi tähtikohdetta; Taikasirkus, Autorata, Vesitorni, Keidas ja Hurjakuru. Extraelementtinä valaistuksen ja vauhdin ohella pääsee nauttimaan nyt myös musiikista, sillä kohteisiin saapuu artisteja esiintymään…

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Muoti, valo ja musiikki yhdistyvät tänä vuonna aivan ennennäkemättömällä tavalla, kun Valokarnevaalien erikoisohjelman toteutuksesta on vastannut Ivana Helsingin Paola ja Pirjo Suhonen. He ovat loihtineet monikerroksellisen kokemusmaailman, jotka löytyvät viidestä eri kohteesta; Autoradalta, Keitaalta, Hurjakurun sillalta, Taikasirkuksesta ja Vesitornista, jonka sisään on taituroitu Twin Peaks -henkinen maailma.

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnamäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Linnanmäki Valokarnevaali 2018

Aivan mielettömän upea ilta meillä takana ja vaikka iltaa myöten ilma viilenikin, niin yhtään ei kylmyys päässyt puremaan kun juoksentelimme laitteista toiseen yli kolme tuntia. Ihmisiä oli liikkeellä tottakai paljon, mutta useimmat tulivat vain fiilistelemään tunnelmaa ja livemusiikkia ilman laitelippuja tai rannekkeita. Laitteisiin pääsi jonottamatta ja monessa laitteessa olimme ainoat ”matkustajat”. 🙂

Valokarnevaaleja vietetään 21.10.2018 asti ja lisätietoa aikatauluista ja ohjelmistosta löydät täältä → linnanmaki.fi/valokarnevaali

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Linnanmäen Valokarnevaali

    1. Nanna: Lintsi on ihan ykkönen ja tuo Valokarnevaali on upean näköinen. Ei ihme että monet tulivat vain fiilistelemään Lintsille valosäihkeeseen. <3 Valokarnevaalit on 21.10. asti joten jos välimatka ei ole turhan pitkä niin tule ihmeessä käymään pienellä piipahduksella. Ilta Lintsillä ja siitä vaikka syömään ravintolaan klo 21 ja kenties ystävän tai sukulaisen soffalle nukkumaan. 🙂

      1. Ai!Kiva tietää,kiitos:)voisikin harkita.Vanhemmat asuu edelleen oulunkylässä.Ja muitakin sukulaisia ramsinrannassa ja paloheinässä:)Helsingissä aina kiva käydä,mutta tänne pöndelle olen jo juurtunut:)

        1. Nanna: ehdottomasti tulet kokemaan valokarnevaalit! 🙂 Siellä nyt myös livebändejä joten aika kuluu kuin siivillä fiilistellessä musiikin ja valojen tahdissa tunnelmaa Linnanmäellä. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *