Sinituote ♥︎ Roosa nauha – Siivotaan yhdessä tärkeän asian puolesta!

Yhteistyössä Sinituote Oy

Tänään vietetään vaaleanpunaista Roosa nauha -päivää ja siivoustuotteiden kotimainen edelläkävijä Sinituote on jälleen mukana syöpätaistelun voimajoukoissa. Vaaleanpunaisten Roosa nauha -kampanjatuotteiden lisäksi mukana on hillittyä harmaata, kiiltävää kromia ja kaunista kuparia. Roosa nauha -kampanjatuotteita ostamalla tuet tärkeää asiaa ja yksikin pieneltä tuntuva valinta on iso askel syöpätutkimuksen mahdollistamalle avulle! Tule sinäkin mukaan vaaleanpunaisiin siivoustalkoisiin! 

Syöpään sairastuu vuosittain tuhansia suomalaisia kaikista ikäluokista ja syövän tutkimustyö sekä tukipalvelut ovat äärimmäisen tärkeä apu meille kaikille. Valtion tuntuvasti supistaman tutkimusrahoituksen myötä Sinituotteen kaltaisten yritysten ja meidän yksittäisten kansalaisten antaman tuen osuus on merkittävä!

Roosa nauha -kampanjan lahjoitusten avulla on voitu tehdä elintärkeää tutkimustyötä, joka on edistänyt uudenlaisten hoitomuotojen kehittämistä, mahdollistanut kokeellisia hoitotapoja heille joita perinteiset hoitomuodot eivät ole auttaneet, ja parantaneet mahdollisuuksia syövän selättämiseen. Myös lahjoitusvaroin järjestettävä tukipalvelu ja sen tuoma apu on merkittävässä asemassa sairauden aiheuttaman kriisin keskellä. Pienikin panostus voi olla suuri pelastus – tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Sinituote Roosa nauha 2018 Siivousvinkit

Sinituote Roosa nauha 2018 Siivousvinkit

Roosa nauha -kampanjatuotteiden joukosta löytyy myös taivuteltava SINI-pölymiekka, joka on aivan mahtava siivousapuri! Napakka miekka pyyhkii pölyt perinteistä huiskua paremmin mm. pattereiden väleistä, sälekaihtimista, kodinkoneiden takaa, kaappien päältä, jalkalistoista, kirjoista, väliovista sekä karmeista. Myös ikkunat voi tällä pyyhkäistä puhtaaksi ja etenkin talven tultua pattereiden yläpuolella sijaitsevat ikkunat keräävät itseensä harmaata haituvaa, joka saa ikkunalasit näyttämään likaisilta.

Tälläinen edullinen pölymiekka kannattaa ehdottomasti käydä nyt ostamassa omaksi! Vaaleanpunaisen lisäksi saatavana on valkoinen sekä harmaa ja mikrokuituisia vaihtopäällisiä on saatavilla SINImäiseen tapaan myös erikseen, jolloin ei tarvitse turhaan ostella useita miekanvarsia. 

Sinituote Roosa nauha 2018 Siivousvinkit

Sinituote on mukana Roosa nauha -kampanjassa jo yhdeksättä kertaa ja arvostan suuresti heidän panostaan. Roosa nauha -tuotteita on tänä vuonna runsaasti aina tiskiharjasta pyykkitelineeseen. Myös lasikuituvartta on saatavana kokonaan valkoisena, joka sekin kuuluu Roosa nauha -tuoteperheeseen.

Jokainen meistä siivoaa ja jotkut jopa päivittäin, eikä laadukkaiden siivoustuotteiden puolesta voi tarpeeksi tuulettaa. Siivoaminen sujuu sukkelasti kun välineet ovat kunnossa ja laadukkaita SINI-tuotteita ostaessa tulee tukeneeksi myös kotimaisen työn arvoa ja eettisiä valintoja.

Sinituote Roosa nauha 2018 Siivousvinkit

Sinituote Roosa nauha 2018 Siivousvinkit

Syksyn 2018 Roosa nauha -keräykseen kuuluvat SINI-siivousvälineet löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä Sinituotteen omasta verkkokaupasta täältä:

→ sinituote.fi/roosanauha ←

♥  Minä & Sinä – Meissä on voimaa!  ♥

Tue kanssamme Roosa nauha -keräystä ja siivotaan yhdessä meille parempi tulevaisuus!

4 kommenttia “Sinituote ♥︎ Roosa nauha – Siivotaan yhdessä tärkeän asian puolesta!

  1. Tänään ostin tuon pölymiekan ja se on aivan ihana. Sain siivoukseen ihan uutta puhtia ja voi jestas miten koiraperheessä onkaan pölyä ja karvoja mitä oudoimissa paikoissa.

    1. Marine: Eikö olekin aivan loistava! 🙂 Se mahtuu myös jääkaappien alle ja koska on napakka niin oikeasti myös vetää pölyt mukanaan pois kaappien alta. Pölyhuisku vain pölläytteli pölyjä, mutta tuohon ne puristuivat ihan kiinni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *