Syyslomatunnelmia

Koululaisten syysloma alkoi perjantaina ja olemme ottaneet koko viikonlopun laiskottelun kannalta kaksia synttärikemuja lukuunottamatta. Syksy on vuodenajoista suosikkini ja syysruskan värittämä luonto on kaunista katseltavaa… Kynttilät, oranssina hohtavat katuvalot, ulkogrillin loimu, villasukat, uunikasvikset ja kotisohvalta katsellut leffat ovat parasta syksyssä… ♥

Syytunnelmaa Skandinavisk kynttilä
Syksy Timberland saappaat
Syksyinen kattaus luonnonantimista
Syyslomatunnelmia ja ruskan sävyjä
Syksyinen kattaus luonnonantimista
Syksyinen kattaus luonnonantimista
Syksyinen kattaus luonnonantimista
Uunikasvikset syystunnelmaa
Syystunnelmaa ulkotuli

Tunnelmallista syysiltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Syyslomatunnelmia

 1. Ihania syksyisiä kuvia. Minä myös vietän tyttäreni kanssa syyslomaa Helsingissä shoppaillen ja rentoutuen. Eilen päivällä tultiin ja huomenna iltapäivällä junalla kotia kohti. Tänään vietimme päivän Korkeasaaressa, nauttien ihanasta syyspäivästä ja eläimistä. Eilen illalla myös kyläilimme sukulaisellamme Vuosaaressa ☺

  1. Marja K: Korkeasaaressa on syksyisin ihanaa, eläimet ovat enemmän ulkona kuin kesähelteellä. Vaikka Helsinki on hyvin tiiviiksi rakennettu (Suomen mittakaavassa) niin silti luonto kukoistaa. Helsingin keskutojen puistot ja niiden syksyiset väriloistot ovat iloa silmälle ja mielelle. <3 Vuosaari se vasta kaunis paikka onkin, on paljon koskematonta luontoa vielä jäljellä, helmeilevä meri ja rakennuksista huolimatta luonto on jollakin tapaa todella lähellä. <3

 2. Aikoinaan,kun muutin vuosaareen,oli talo ihan ensimmäisiä taloja koko aurinkolahdessa.Meri näkyi kokonaan parveekkeelle ja eräänä iltana parvekkeelle tupsahti valtava huuhkaja.Naapurin ottaessa aurinkoa rannalla,ohi juoksi mereen hirvi.
  Koiran kanssa lenkkimaastot rantatiellä oli upeat,ja käytiin paljon tien päässä olevassa koirapuistossa.
  Vuosaari on nykyään täyteen rakennettu,mutta yhäkin kaunis.Paljon mukavia muistoja sieltä.Tutustuin siellä mieheeni ja vuosaaren asunto oli ensimmäinen yhteinen kotimme.Parin kuukauden päästä vietämme 20-vuotis hääpäiväämme:)

 3. Vuosaari oli kyllä todella kaunis myös syksyllä. Vaahteranlehdet näyttivät upeilta illalla katulamppujen loisteessa☺

  1. Marja K: niin näyttävät. Vuosaaressa on paljon vaahteroita ja niiden lehtiä poimimme tytön kanssa maasta kotiin koristeiksi joka vuosi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *