MUJI Helsinki pop up -store avajaiset & ostokset

Miten ihanasti uusi viikko tänään alkoikaan kun taivaalta satoi valkeaa lunta matkatessani MUJI pop up -kaupan avajaisiin. Pakko oli päästä heti katsomaan millainen valikoima tällä kertaa oli tuotu meidän saataville ja voi pojat – enemmän ja parempaa kuin Habitaressa aikanaan. 🙂

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

MUJI Store Kamppi

MUJI-kauppa sijaitsee Kampin kauppakeskuksen 4. kerroksen päädyssä ja näkyy hyvin jo liukuportailta. Ensi silmäyksellä pelkäsin että liiketila olisi ollut pieni peräsoppi, mutta onneksi pelko oli turha sillä neliöitä on runsaasti enemmän mitä Habitare 2017 -messupisteellä oli kokoa. 🙂

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Tuoksulamput ja paljon muuta

Ensimmäisenä vastassa oli tuoksulamput ja -öljyt sekä kosmetiikka, ja iloisena asiana valikoimasta löytyy nyt myös kaivatut puhdistus- ja ihonhoitotuotteet jotka Habitaresta jäivät puuttumaan. Näitä silmäilin tovin, mutta haluan käyttää kaapista löytyvät kosmetiikat ensin pois alta ennen kuin ostan uusia, joten menen parin viikon päästä uudelleen visiitille ostoslistan kanssa. Ainakin herkän ja kuivan ihon putsari ja voide kiinnostelee, sekä kangasnaamiot jotka kyllästetään MUJI:n hoitonesteillä.

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Säilytystuotteita joka lähtöön

Säilytystuotteita oli runsaasti ja nettikaupan valikoimaan verrattuna aika kattavastikin. Läpinäkyviä akryylibokseja ja -rasioita oli jos jonkinlaisia, kuten myös valkoisia, kartonkisia, punottuja ja teräksisiä laatikoita, koreja, pussukoita ja telineitä.

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Kaikki kattaukseen ja keittiöön

Astioita, aterimia ja keittiövälineitä löytyi kaksi isoa hyllyllistä. Jäin harkitsemaan elmukelmulle ja foliolle sopivaa valkoista koteloa, jossa leikkuuterä… sellaiset saatan hakea vielä myöhemmin omakseni, sillä elmukelmu jos mikä on rasittava käsitellä alkuperäisessä pahvipakkauksessaan.

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Siivousfriikin paratiisi

Siivoustuotteiden luokse kirmasin heti ensimmäisenä ja ihastuin kasaan taittuvaan pölyhuiskaan joka piti tietysti saada testattavaksi. Tästä lisää postauksen lopussa… 🙂

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Ihanat petivaatteet

Kodin tekstiilejäkin on runsaasti tarjolla aina peitoista lakanoihin ja pyyhkeisiin. Kotitossut ja niskatyynyt ovat loistavia joululahjaideoita, joita kannattaa käydä katsomassa lähemmin mikäli MUJI-kauppaan astelet ennen joulua. 🙂

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Vaateosasto aikuisille ja lapsille

Uutena lisäyksenä oli kaupan perältä löytyvä iso vaateosasto, josta löytyy luonnonmateriaalista valmistettuja neuleita ja puseroita, pyjamia, aamutakkeja sekä sukkia naisille sekä miehille. Myös sadevaatteet, takit ja asusteet ovat päässeet pohjoisimman MUJI:n valikoimaan. 🙂

MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen
MUJI helsinki minimalistinen sisustuskauppa japanilainen

Omat MUJI-ostokseni

Tämä säilytyskotelonsa sisään taittuva pölyhuiska oli ihan pakko saada omaksi ja heti tietysti myös testailin miten se toimii. Oikein toimiva vempain on tämäkin ja voittaa neonvärisen muovihuiskan mennen tullen. En osaa sanoa kummasta tykkään enemmän; tästä MUJI:n mallista vai Sinituotteet lampaanvillaisesta huiskasta, mutta molemmat ovat arvonsa väärtejä. ♥︎

Sinin lampaanvillaista ajattelin käyttää herkille pinnoille ja tätä MUJIa yleiseen pölyjen pyyhintään tasoilta ja kaihtimista. Kummastakin lähtee pölyt irti kevyesti ravistamalla tai imuroimalla ja MUJI-malli taipuu 90-asteen kulmaankin, joten sillä saan myös makuuhuoneen seinäkaapin päältä pölyt pois ilman jakkaralle nousemista. 🙂

Kannattaa ehdottomasti käydä tuolla MUJI:n kaupassa jos Kampin suunnalla kuljet. Kauppa on avoinna 20.1.2019 asti!

Iloista alkanutta viikkoa kaikille & huomiseen!

Lue myös: ➤ MUJI-tuoksulamppu stressin lievitykseen


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “MUJI Helsinki pop up -store avajaiset & ostokset

 1. Edellisestä postauksestasi: ”MUJIn filosofiana on tarjota tavallisille ihmisille yksinkertaisia, kestäviä ja kohtuuhintaisia, mutta laadukkaita tuotteita ekologisia arvoja unohtamatta. MUJI syntyi vastalauseena kulutusyhteiskunnalle.”
  Ja sitten siellä myydään esim. koteloa Elmu-kelmulle? Eikö se nyt oikeasti ole aika turhake??

  Tai omat kulutustottumuksesi: Parin viikon päästä loppumassa ihonhoitotuotteet, mutta pitää tehdä uusi reissu hakemaan sitten niitä uusia. Ei kai ne miksikään olisi parissa viikossa menneet sljetuissa pakkauksissa? Sen sijaan juuri hankitun/saadun pölyhuiskun rinnalle ostit jo uuden?

  Itse taidan tutustua luonnonmateriaaleista tehtyihin vaatteisiin ja pussilakanoihin. Tarvetta olisi hyvälle laadulle kohtuuhintaan. Netin syövereistä löytyy varmaan hintoja, mutta saa toki hintaluokkaa tähänkin kertoa.

  1. Jarna: en nyt sanoisi niinkään, esim Tanskassa myydään elmukelmua muovikääreessä eli ilman pahvipakkausta jossa leikkuuterä. Ja ainakin nuo minun ostamani elmukelmut ovat todella huonosti leikkaantuvia ja aina ovat ihan repaleisia. Ostaisin tosi mielelläni elmukelmut ja foliot Tanskan malliin eli joululahjapaperin kaltaisesti muovikääreessä jolloin tulisi huomattavasti vähemmän jätettä.

   Olen ottanut rutiiniksi ostaa kosmetiikkaa vain silloin vanhat pullot ovat loppumaisillaan. Houkutus testailla uusia tuotteita on niin suuri että muuten on taas kaapit täynnä avattuja pulloja ja pullonpohjia. Näin toimimalla käytän kaiken takuulla pois siinä ajassa mikä esim avatuilla öljy- ja voidetuotteilla on suositus eli pääpiirteittäin 3-6kk.

   Eipä ne tuotteet varmastikaan kaupasta lopu kesken joten miksen ostaisi niitä vasta sitten kun tarve on? 🙂

   Pölyhuiskan ostin puhtaasta mielenkiinnosta ja vertailuhalusta. Tykkään testailla erilaisia siivoustuotteita ja kirjoitella niistä tänne blogiin joten kaipa tuon voi myös jonkinlaiseksi työvälineeksi kuvata.

   Vähempään ja fiksumpaan kuluttamiseen pyrkiminen ei edelleenkään tarkoita ”älä osta mitään kivaa koskaan”. 🙂

   Mujin lakanoita on paljon kehuttu ulkomailla ja näppituntumalta ne vaikuttivat oikein hyvältä. Lakanoiden hintoja en tullut katsoneeksi mutta veikkailen niiden olevan samaa luokkaa kotimaisen Familonin kanssa eli ei sieltä halvimmasta päästä muttei sentään kalliitakaan. 🙂

 2. No yleensä tuotteet eivät lopu kesken kaupoista, paitsi juurikin pop-upeista ne tuppaavat loppua kesken kuten viime vuonna Mujista.

  1. Hippi: Aina on mahdollista että kyseiset tuotteet loppuvat, mutta sitten ei voi mitään. Ajattelen että ehkä ei ollut tarkoituskaan sitten niitä testailla jos parissa viikossa tosiaan ovat kokonaan kaput, slut, loppuneet. 😀 Pidän sormet ristissä että niitä riittäisi minullekin muutama tuote ostettavaksi… 🙂

 3. Onpa kivan näköisiä säilytysratkaisuja. KonMarin oppien mukaisesti täytyy vaan ennen uusien säilytysratkaisujen ostamista selvittää, mitä oikeasti haluaa säilyttää. 😉

  1. Hippu-76: juuri näin! 🙂 tärkeät tavarat hyviin säilytysbokseihin ja loput huitsin tuuttiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *