Päivitetty salitreeni & treenivaatteet – HOB alekoodi -20%

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Kuntosalitreeni jäi aikanaan pitkälle tauolle kyllästymisen ja ajanpuutteen takia, mikä on tässä kesän ja alkusyksyn aikana kostautunut selkävaivojen pahenemisella ja oikean jalan yöllisillä suonenvedoilla. Otin itseäni niskasta kiinni ja pari viikkoa olen käynyt kuntosalilla tekemässä lihaskuntoa parantaakseni liikkuvuutta, voimaa, verenkiertoa ja kuntoa… päivitetyissä treenivaatteissa tottakai! 🙂

Treenivaatteet punainen superdry huppari Aim trikoot
Treenivaatteet punainen superdry huppari Aim trikoot asupostaus

Treeniohjelma ja kauneusvitamiinit käyttöön

Aloitin salilla hyvin maltillisesti vanhan treeniohjelmani mukaisella jalkoja, selkää ja keskivartalon tukilihaksia vahvistavalla treenillä (postaus treenistä TÄÄLLÄ) ja tällä viikolla siirryin uudenlaisen treenin pariin, jossa fokus on kestävyyden parantaminen ja nopeat liikesarjat. Tuloksia on jo kolmen viikon treenaamisen jälkeen näkyvissä. Portaiden nousu viidenteen kerrokseen ei enää saa hengästymään ja suonenveto on vain satunnainen riesa silloin tällöin. Myös unenlaatu tuntuu parantuneen, vaikkakin viime yön unikooman seurauksena heräsin vasen lapalihas jumissa (luultavasti olen nukkunut yhdessä ja samassa kylkiasennossa koko yön). 🙂

Kuntosalitreenin lisäksi olen alkanut napsimaan kauneusvitamiineja perinteisen magnesiumin, omegan ja beroccan lisäksi. Olen aina ollut sitä mieltä että ravintoaineet tulee saada ruoasta enemmin kuin purkista, mutta mitäpä sitä ei oman terveytensä eteen kokeilisi. Ostin kollageenia, biotiinia ja sinkkiä nähdäkseni millainen vaikutus niillä on hiusten ja kynsien kasvunopeuteen sekä ihon kuntoon. Nyt kun parina päivänä on saatu kulkea täällä Helsingissäkin pakkasessa ja patterit puskevat lämmintä ja kuivaa ilmaa sisälle, on iho kuivahtanut ja alkanut punertaa t-alueelta ikävästi. Kertoilen teille näistä vitamiineista lähempänä joulua, mikäli jonkinlaista vaikutusta on havaittavissa myöhemmin… vielä ei siis mitään merkkejä näistä sisäisen kauneuden voimista näy. 🙂

Treenivaatteet punainen superdry huppari Aim trikoot asupostaus
Treenivaatteet punainen superdry huppari Aim trikoot asupostaus

Buustia motivaatioon uusilla treenivaatteilla

Ostin yhteistyökumppaniltani House of Brandonilta uudet superhienot treenivaatteet motivoidakseni itseni hyvään starttiin. Vanhat treenitrikooni olivat kyllä jo sen verran kulahtaneet että ilman sen erityisempää syytäkin olisin ne joutunut salille hankkimaan.

Kirkkaan punainen Superdryn huppari on treeniasuni juju. Se päällä on hyvä ottaa alku- ja loppulämpimät juoksumatolla, jottei paikat revähdä treenatessa. Aim´n mallistosta löytyi croptop-mallisen hupparin kaveriksi korkeavyötäröiset treenitrikoot, jotka ovat mukavan napakkaa materiaalia. Pakaraosasto ei juostessa juurikaan hölsky ja vyötärökaistale slimmaa mukavasti vatsan litteäksi. 🙂

Hyödynsin treenivaatteisiini House of Brandonin silloista syysalekoodia ja nyt saatte -20% kun käytät kassalla alekoodia HALLOWEEN20*. Alekoodi on voimassa huomiseen 31.10.2018 klo 23:59 saakka ja koskee normaalihintaisia tuotteita.

→ houseofbrandon.com ←

Ihanaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

*Kampanja ei koske Aim’n ja Dr. Denim -tuotteita, eikä jo alennetteja tuotteita


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *